64

Черепа

преди 4 години

Благодаря ви, мили офце. Аз съм най голямото чудовище на прехода и съм ви благодарен, че искате да ме върнете.

63

Анонимен

преди 4 години

тъй, тъй.. продължава промиването на мозъци, че ако бутнат от власт Тиквата ще стане нещо много страшно, ще се свърши светът, понеже не било ясно кой ще дойде на власт... по тай логика дайте да го направим пожизнен генералисимус...

62

Анонимен

преди 4 години

Супер. Трябва протеста да продължи с пълна сила. А кога ще съобшат, че бойко ще лежи в затвора заради пачките, къщата в Барса, рушветите от Божков.

61

Деца

преди 4 години

не се лъжете по мантрите на комунисти или пребоядисани такива. Това са празни приказки и откровени лъжи. Там има много млади наследници на партизани закърмени любов кам заграбване на собствеността на ближния. Крадливия ген си е за вечни времена. Вярвайте само на този, който се е доказал, докато го имате. После - дано имате късмет.

60

Анонимен

преди 4 години

Много е правилно! " Всички вън" но трябва и по твърдо " Смърт на хунтата ГЕРБ, БСП, ДПС" Те ограбиха и унищожиха България

59

Анонимен

преди 4 години

И млади и стари да дойдат - все тая. В положението ще става все по-зле, народа трябва да свиква с този факт.

58

Анонимен

преди 4 години

Въобще не е деструктивна. Отново се лансират идеи на кръгове, които са били в политиката и отново имат апетит за власт. Трябва да разберат, че не искаме хора, които са лапали от народната баница. Промяната трябва да е от корен, начисто.Тези, които са опитвали власт имат един път- разследване и затвор. Оставим ли ги пак да се измъкнат, всички усилия ще са напразни и моралът на управление ще остане същият.

57

до румънеца

преди 4 години

Абе, ти с кола влизал ли си в влашко ? Кви яхти кви бентлита ,до Арад е таква мизерия като при нас към 90 те.. То бива манипулация на паплачора ама...айде по-леко с изказванията и сравненията.

56

Анонимен

преди 4 години

Най-*** клише е това, че ако дойдат млади непременно ще потекат реки от мед и масло. През 2001 всичките министри на царя бяха млади, но с проверен произход и съмнителен морал. Калинките на Бойко също са млади. Най-важното е да заработят социалните лифтове, така че всеки един гражданин, независимо от произход и социален статус да може да се издигне в обществото на база морални и личностни качества.

55

Sichtpunkt

преди 4 години

После идва дедостоевият!

54

БАХУРЛАНДЕЦ

преди 4 години

Така е, но когато протестът няма точно определени лидери, това е и Предимство. Няма конкретна цел, която да бъде купена, или дискредитирана. Разберете простата истина, че протеста е общ и конкретната цел е отстраняването на 2 личности, които ''я подкараха през просото''. Наистина повече така не може да продължава. Подкараха ни съвсем ''касапската''

53

до 48

преди 4 години

Сувренът беше дал мандат 4 години и на Орешарски, но платените протестъри на ГЕРБ го свалихте с преврат.При това протестираха доста по-малко хора от сега. Няколко десетки тогава, срещу няколко десетки сега. Живея на Аксасков, и знам за какво става въпрос - не от манипулативните медии, а от личен поглед.

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНещо си се объркал - суверен е народа, мафиотите са тези, дето го грабят и геноцидират вече 30 години, най-много през последните 10. Изяснява ли ти се ситуацията или още ти е мъгла?

51

Анонимен

преди 4 години

Суверенът е във Вашинтон и Брюксел.

50

Анонимен

преди 4 години

Всики вън и който е крал в затвора. Така трябваше да стане и след 10 ноември, но не стана е виждате резултатите 31 години по-късно.

49

Анонимен

преди 4 години

Некадърнико твоето мънкане, хъмкане, гледане в тавана, поради незнанието ти на езици на обсъждането на финансовите помощи през последната седмица, ни струва пари, идиотино некадърен. За каква партия говориш. Освен да водиш стадо от свинки за нищо друго не ставаш. Кой човек, който е поне малко по-интелигентен от тебе ще се съгласи да го ръководиш, бе.

48

Зарю

преди 4 години

На тоя професор едно ще му кажа: Никой не е незаменим!

47

Анонимен

преди 4 години

Понеже тиквеният *** е ограничено същество, той може да разсъждава само в рамките да дадените от Севда опорки. Щом си срещу баце, значи си русофил, комунист, причинил си Чернобил и си буквално Сталин, Путин, Решетников, Копейкин, Медведев. Пичове, мразим БСП еднакво много, също толкова, колкото мразим мутренската структура ГЕРБ. Не ни замазвате очите, нито успявате да ни заблудите или обезкуражите с глупостите си. Една думичка не чувам от герботроловете срещу ДПС обаче. Брей, защо ли?

46

Анонимен

преди 4 години

До 38: а суверена не е ли дал четири години мандат на сегашния парламент е така толкова и на правителството? Или когато ни отърва суверена е суверен, когато не ни отърва - мафиоти?

45

Анонимен

преди 4 години

Няма никаква полза от протестите. И да се смени правителството и да остане ГЕРБ с рокади и без рокади - в България от 31 години нещата вървят на зле, много правителства се смениха и става все по-зле и по-зле ще става.