42

Анонимен

преди 4 години

Това да не ви е игра на късмета? Пускаш билетче и хоп - мечтите сбъднати. Трябва яка работа. Ама де се е чуло и видяло комунист да работи? Дай му шмайзер, шумка и мандра...

41

Анонимен

преди 4 години

Пеевски ако ви е толкова голям. Проблем отивате и го чистите, но май това ви е само повода да дойдете на власт

40

Анонимен

преди 4 години

Вижда се кой е със ДПС!

39

В.Черепаха

преди 4 години

Язък фарлих едни пари на вятъра с фигуранта и корнифлекса

38

Анонимен

преди 4 години

Промени със стари муцуни не се правят. ПСП и ДПС не са алтернатива на нищо. Те са повече от същото. Докато хора от същата среда (ДС) излизат да ни обясняват за интегритет, отговорност и управление няма да видим нищо хубаво. Всички са за съд и присъда.

37

Анонимен

преди 4 години

Леваци. Ако ни им дадат властта в ръцете никога няма да я вземат сами. Ууу. И едно правителство не можете да бутнете сами. Ха сега пийте студена вода.

36

Анонимен

преди 4 години

Само елементарни нискоинтелигентни хора могат да се надяват да свалят правителството с вот на недоверие. В момента протестите наливат вода в мелницата на ГЕРБ, защото с действията си предизвикват повече гласове за тях в следващите избори, когато и да са те. Явно целта е служебен кабинет, който да окраде каквото може до изборите, защото след това е ясно, че не могат да вземат избори и да управляват. Иначе,щяха да положат усилия да създадат нови лица и план за управление,за които и аз бихгласувал.

35

Още една

преди 4 години

много добра новина за българския народ - спокойствието и реда са защитени, парите са осигурени, цената на газа е наполовина, минималните пенсии са двойно увеличени и вече сме в чакалнята на еврозоната. Ако всичко върви по план може и да влезем в Шенген и до две години в зоната. Но това само ако ГЕРБ спечелят изборите, а пък те няма как да не ги щом Да България си показаха на кого служат. После пак другите ще са им виновни.

34

Анонимен

преди 4 години

Само приказки и закани от *** от 10г сваляте Герб с тази опозиция ако Борисов не се откаже ще има да чакате да управлявате

33

ПроСоТо

преди 4 години

То се е видяло, че Рассия не ни ли обяви война както през 1916 и 1944 години, цоциалистите няма да дойдат на власт!

32

ноби

преди 4 години

депутатско местенце не се пуска лесно. те си знаят , че няма да влезнат пак

31

Анонимен

преди 4 години

България отива към братоубийствена война. Това е резултата от разделението на народа от политиката на ГЕРП и ОП.

30

Анонимен

преди 4 години

Жалък опит за разграничаване на ГЕРБ от ДПС :)А министрите им си стояяят... И никой не може да ги мръдне.

29

Анонимен

преди 4 години

Господа от Атака вие за пореден път се надупихте на мутрата . Той ви прави на маймуни вие му се дупите. Бравос. Съжалявам че бях ваш фен 5 години вие вече парламент няма да видите . Защо го напаравихте? Къде ви е телевизията с какво и колко мутрата затвори устата на Сидеров и вече е по тих от цветята. Вашето място беше начело на протестите със знамената на Атака както го правеше Възраждане. Може да се въздържиш да идеш на море но когато се касае за България казваш якно с кои сте т.е. с ГЕРБ.

28

Боко

преди 4 години

И ко праймс дрОгаре?Ало ДНЕС защо блокирате ай пи÷та

27

Анонимен

преди 4 години

Toва беше един цирк на Уж ГЛАСУВАНЕ,всички на улицата с ЕФЕКТИВЕН Протест.Празно викане няма резултат.За 7 месеца ГЕРБ ще приберат още пари в чекмеджето.БРАвоссс

26

Жо

преди 4 години

След вота, опростачването на България продължава! Вождът щял да "донесе" 29 милиарда евро.След това, ТОЙ ще ги "даде" на Шиши, да си ги харчи..

25

Анонимен

преди 4 години

Абе, чак глад... Нали именно този кабинет им разсрочи дълговете на позитанци. Защо ли? :)

24

Анонимен

преди 4 години

Хората ако гласуват на следващите избори за БСП това означава че:Корнелия Нинова ще е премиерМустафа Карадъя ще е вице премиерБСП + ДПС = на Нинова и Карадъя От зле по зле това искат хората!

23

Боко

преди 4 години

И ко праймс дрОгаре?