37

Анонимен

преди 3 години

Защо Герб домъкнаха автобусите с врачанци и айтозлии вчера, а днес се оплакват от сблъцъци и сочат с пръст виновници!? То е същото като "дръжте крадеца". Първата вечер протестът беше мирен, можеше и вчера да е такъв. Иначе и Радев да си събира контингента и да не се оплаква от проверки в институцията, това е задължение на Прокуратурата! И ако не беше извършено показно, някои индивиди щяха веднага да скочат защо се правят тихи вътрешни проверки и защо обществото не е уведомено!

36

?

преди 3 години

В други държави *** са в затвора. Тук са в Парламента.

35

Анонимен

преди 3 години

Що карат "поддръжници" с автобуси събрани от незнам къде си, явно в София нямат, иначе не виждам смисъл.

34

Зозо

преди 3 години

Радев в Сибир, за да има мир!!! Смърт на руските шпиони!!!

33

ТКП

преди 3 години

Народен Съд трябва и всички политици , продажни съдии, прокурори и мафиоти в Белене по бързата процедура. А Тиквун, Влади и Божков може да свършат като Чаушеску.

32

Анонимен

преди 3 години

Народа не протестира в защита на Радев, а против тоталното овладяване на всички държавни институции издържани от него от мафията.Нито една институция, нито един политик до момента не е дал отговор на два прости въпроса.Защо Доган се охранява от НСО, какво е постигнал за страната ни и защо е токова важен за националаната сигурност?Защо Делянчо, на който присъствията му в парламента се броят на пръсти също се пази от НСО от 2015г. какво е направил за страната?

31

Долу ГЕРБ

преди 3 години

На тези 7000 човека им е платено да дойдат!!Време е Бойко да си ходи достатъчно кради от народа!

30

Анонимен

преди 3 години

Хората търсят работа те му предлагат война!Щели да я спечелят ама как с какво с обещания ли защото ако не дадът някои лев никои не ги подкрепя.

29

Анонимен

преди 3 години

Това изказване ще вкара във вековна умствена главоблъсканица дори корифейте на световната психоанализа.

28

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевА БСП и ДПС какви са?

27

Анонимен

преди 3 години

хайде тогава оставка и избори, или ви е страх от резултатите вече?

26

Мнение

преди 3 години

Един от защитниците на чекмеджето, известен като Дончев явно не разбира че след вчерашния побой над български граждани единственото нещо което предстои за ГЕРБ е съд , съд и пак съд.

25

Анонимен

преди 3 години

За протеста на младите се знае от предния ден, а другият се свика набързо. Защо?

24

Зозо

преди 3 години

Каква гражданска война бря??? Просто снощи трябваше жандармерията да им начупи кокалите на божковите и цветанови платени провокатори. Мислят си, че като са с черна тениска и руско знаме са безсмъртни - резил :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

23

гражданска война

преди 3 години

е когато има сблъсък на различни идеи в обществото или между етноси. тук при герп няма идея а как да се продължи да се краде и да се запази държавната службица а за това НИКОЙ няма да даде живота си ...нито калинките нито адругата администрация . никога не е имало война на привържениците на партия срещу останалите граждани искащи справедливост

22

Анонимен

преди 3 години

Няма да има гражданска война поради факта че масово българите нямат оръжия.

21

V

преди 3 години

Това е война с мафията ,а не гражданска война . боко що не излезе да успокои народа ?Нали са комшии там .

20

Анонимен

преди 3 години

Както винаги протеста беше яхнат. Явно всяко поколение ще се учи по трудния начин.

19

Анонимен

преди 3 години

При гражданска война, гербераците първи ще се разбягат.

18

Василев

преди 3 години

ГЕРБ са партия , която се контролира от световното ционистко правителство, и техният мозъчен тръст и васали са в ДПС и около Доган, това са бившите и настоящи ченгета, които са сукали болшевишка нянка, и са мачкали и мачкат собствения си народ, за да угождат на господарите евреи!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!