60

.....

преди 3 години

Ще ги пометем платените протестиращи на герб !

59

Ъ

преди 3 години

Ама нали положението с короната е страшно? Как така масови прояви? Смешници!

58

Анонимен

преди 3 години

Ох, ама защо влизате в тая схема пък и вие, ГЕРБ? Ехо, коронавирус!?! Оставете ги да се затрият сами. След седмица някоя полева болниица ще е пълна с електората на БСП... Иначе за мен е безсмислено, не могат да попречат на процесите, които са започнали, затова търсят провокация и конфликт...Ама поне като ще правите контрапротест кажете на хората да са с маски и да стоят на 1,5 м дистанция. Иначе да, накарайте го да се извини. Може и да му простим.

57

Еврейски боклук

преди 3 години

Мутри вън

56

Грух

преди 3 години

А бе не ми е ясно едно. Защо след като Радев е лош и вчера наруши противпепидемичната обстановка, днес "добрите" ГРОП и те тръгнали да нарушават спбствените си разпореждания?

55

Sichtpunkt

преди 3 години

Тъпите остриета на ГЕРБ *** амбразурата.Неграмотнико "амбразурата" е руски термин както и "нальот" заляьот и тем подобни. На амбразурата е излязал Матросов докато Сталин си е чешел....мустаците!

54

Анонимен

преди 3 години

Беше показано нещо, което е ясно на всички - че държавата се управлява от тройна коалиция ГЕРБ, ОП и ДПС и акцията на Христо Иванов имаше за цел да го докаже. Бойко Борисов е изключително уплашен от това, което ставаТова каза пред БНР културният антрополог и преподавател в Софийския университет "Св. Климент Охридски" проф. Ивайло Дичев.

53

Ми

преди 3 години

Тиквата не трябваше ли да е дал Оставка?

52

Анонимен

преди 3 години

За еврото....ама НЕ пепи евротоПротив герпПротив бспПротив Д(п)СПротив резидентаПротив воли, патрЕоти и батакаджииЗа ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

51

niki

преди 3 години

Абе баш мутри сте си, в това никой не спори.

50

Анонимен

преди 3 години

"Тома Биков е журналист. Роден е в Бургас през 1980 г. Името му нашумя с книгата "Досието на Доган". Тома Биков е един от учредителите на партията на Меглена Кунева "България на гражданите""-----С две думи , като не го огряло при Кунева , пристанал на Борисов . Въпросът е как от негов върл противник , се е превърнал в негов любимец. В ГЕРБ е пълно с подобни политически номади . За власт и пари са се продали . Без идейна система , без нищо Само да си спомним за Гърневски ...

49

Пътничка

преди 3 години

Абе вече патувам за митинга , само да ми потят това което обещаха.

48

ХА ХА

преди 3 години

Щом ще си ги мерим-давайте.Едните-пред МС,другите-пред Президентството.

47

Анонимен

преди 3 години

Тома, ти откъде знаеш колко точно български граждани е нарекъл Радев "Мутри" и коя политическа сила визира предвид. Ако ти си от мутрите и знаеш, че и другите от Герб са мутри на сто процента - кажи си мамин сладък.

46

.

преди 3 години

Това е голяма грешка. Ще бъде НАРОДА срещу ГЕРБ. Ако се случи Бойко ще подаде оставка в следващите няколко дни.

45

Анонимен

преди 3 години

Айде изкарайте този 1 милион хора гласували за ГЕРБ да ви подкрепят! И сигурни ли сте като ги заставите да ви подкрепят, те наистина ще го направят! Смешници! питайте шефа си за пачките с евро и кюлчетата със злато в чекмеджето от къде са, пак тогава задавайте въпроси! Повръща ми се!

44

Анонимен

преди 3 години

Аз съм БИВШ избирател на партията и искам ГЕРБ да си ходи!! Скандали всеки ден, кражби и диктатура!!! АЕ СТИГА ВЕЧЕ!!

43

Анонимен

преди 3 години

Направете амнистия за крадците и обирджиите и ще напълните още по-добре площада!

42

Анонимен

преди 3 години

Всички антигербери са събрани в Герб и работят за Герб.Последната е Сачева, която говори точно като президента много преди Радев да стане президент.

41

Анонимен

преди 3 години

Къде навряхте пак Русия? Вчера действията на Гешев бяха явно беззаконие. Хора да нахлуват с оръжие в Президенството. Щомм ще е така защо ГДБОП не нахлуе с белезници в Министерски съвет и не извлече Влади Горанов с белезници отзад?