118

Анонимен

преди 4 години

До До 125/137Нали корона нямаше, бе?

117

:))

преди 4 години

До Борисов 4-10План програма за действие и методологията на работа ли да ви се напише? Смешниши! ГЕРБ не желаят да работят за страната, а единствено за себе си! Променят правилата/законодателството в своя лична полза! За какво говорим, м ? ББорисов и Гроб са на власт за присвояванена обществения ресур и покупка я на къща в Барселона, я някъде из съседна Гърция, или на други места по света!

116

Анонимен

преди 4 години

Радев винаги е водил с голяма преднина. Води и сега по рейтинг. Гледайте истински класации с онлайн допитвания и моментални резултати, не се информирайте от медиите на Глиган.На Бойко гарда рейтингът падна неимоверно с глупавите мерки и с повишението на цените. Гледайте от 1.07 цената на нощния ток! Такова дране не е бивало!

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129"Румбата е номер 1" ... сред бабичките над 80 годишна възраст и при Деса.

114

:)

преди 4 години

До ЧавдарНе ни е страх от БКП/БСП метежи. Приготвил съм ловната пушка и Глок-а, за самозабравили се "танкисти" и разни други о ....... сти.

113

Анонимен

преди 4 години

Ей, престанете да плювате по Тиквата Борисов, че ще каже: Минахме сто заразени на ден и ще върне карантината , чак до изборите! Тихо шшт да не Ви чуе глигана

112

Анонимен

преди 4 години

М-р председател,който обижда народа с "лош мат'рял",вие сте прости и аз съм ***...",*** и ***,не може да има висок рейтинг.Няма нужда Р.Димитрова да му надува рейтинга,нищо,че и плаща.В друга държава за подобно поведение се подава осатавка.В друга държава народа иска оставка,ама не във форумите,а под прозорците на самозабравилият се ***..

111

Калеко Алеко

преди 4 години

Както го е подкарал товарищ Радев, скоро ще отрази само процентите на червените бабички, които онесени към целокупния български народ ще се равняват на десетина процента ... тогава може и да не дочака следващите президентски избори и да приземи самальота аварийно ... !!!

110

f

преди 4 години

Почнаха да правят неадекватно настилката на пътищата както в германия и чужбина, на градско хлъзгаво, на магистралата огромно сцепление, а трябва да е точно обратното! И разходът на гориво много се качва така, долу глу-паците от герб, само развалиха хубавите български пътища, какво като имаше дупки, те се заобикалят, тъкмо да е по-интересно, и да не доскучава на шофьора, то е скъпо да правиш пътища, затова имаше дупки, долу герб! на магистрала не ти трябва сцепление! Бо-клу-ци!

109

ХАХАХАХА......

преди 4 години

С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИНА ЛИ ДАВАТЕ ТАЗИ ФАЛШИВА ИНФОРМАЦИЯ????? ИЗОБЩО НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА Г-ДА И Г-ЖИ ОТ АЛФА РИ.....И КОЛКО ЛИ СА ВИ ПЛАТИЛИ САМО И САМО ДА УНИЖАВАТ ПРЕЗИДЕНТА И БСП НО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ Е ТАКА ЩЕ ВИДИМ - КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИХА ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА ЧЕ ПАЛАТКИ ЧЕ КАКВО ЛИ НЕ ГОВОРИ БОРИСОВ И НЕГОВИТЕ ПРОТИЖЕТА И НАКРАЯ РЕШИХА ПО ТОЗИ НАЧИН НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДО СЕГА НЕ ЧУХ НЯКОЙ ДА ХАРЕСВА МУТАФЧИЙСКИ ОТ КЪДЕ ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ?????

108

Паисий

преди 4 години

*** го разкриха !

107

Лекции

преди 4 години

До Пф хахаБойко изнася лекции на пРезидента по дръжавническо поведение. БСП и разни маргинали реват. Това е накратко ситуацията.

106

Борисов 4-10

преди 4 години

До До 100/115Аз като гледам тия които плюят срещу политиката на Правителството хал хабер си нямат какво трябва да се прави. Ако продължава така, не Борисов 4, ами Борисов 10 ще има.

105

Перко

преди 4 години

Що не излезат на жълтиете павета и да се разбЕрат кат мъже, та да се приключи тоя сериал веднъж завинаги....Щото то има работа да се върши в тая държава, не може само да се джафкате.

104

:))

преди 4 години

До РеалистТц, Не сте реалист! С какво и къде Р.Радев е засегнал / умишлено, съзнателно/ финансовите ви /групови към която пренадлежите/ интереси? Как така Радев не си замълча, а влезе в открит конфликт срещу деянията Ви - присвояване на обществени ресурси/цели и задачи на групичката към която явно принадлежите/, м?

103

Тонката

преди 4 години

Преди местните избори водихме същата дискусия и видехте кво стана):):):)Са още по-голям кютек:):):):)

102

Зозо

преди 4 години

Премам залози, че БСП-то пак ще ядат шланга на изборите :)))))))))))))))))))))))))))

101

Анонимен

преди 4 години

Бойко, свиквай избори и ги натири тия в дън земя, заедно с т.нар. президент който взима 9 бона и се покри цялата карантина.

100

Пф хаха

преди 4 години

Радев е много нод Борисов не само по рейтенг. По образование, възпитание, морал и тн. Няма база за сравнение. Днес - платена медия. Ти който ми триеш коментара - помисли за бъдещето ти.

99

Анонимен

преди 4 години

Пазете силички за изборите другарЕ!Ще ви трябват.Голям ще го ядете.Ххахахахахахахахахаааааа