12

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Откакто дойде демокрацията у нас последните 30 години измряха 3 милиона души който беше със слаба имунна система и не може да издържа на стрес, глад и мизерия отдавна е 2 метра под земята. Останали сме само най-жилавите, е вярно също така най-проклетите, най-опаките и най-непокорните. Българският ген в такива условия се изявява!

11

Репичка

преди 4 години

До Само отбелязвамКрещял е Бае ти Гання,щото са му правили чаламбa...

10

Чукай на дърво

преди 4 години

Не бързай да плещиш глупости, у нас заразата тепърва започва да се разнася. Не спират да ни стоварват самолети и пускат хората за изолация на самосъзнание, което у огромната част липсва. Да се надяваме поне за гена да излезе прав

9

Само отбелязвам

преди 4 години

Бай *** като се миел в обществената баня се удрял по гърдите и крещял:,,булг.р,булг.р". Нека бъдем отговорни към здравето си и към останалите и да не разчитаме само на генът. Да отмине бързо тоя вирус.

8

Пук

преди 4 години

Има една релация и не знам защо се пренебрегва - местата с голямо замърсяване с азотни окиси имат и голямо разпространение. Такива са северните области в Италия (чисто географско - там е котловина), Мадрид, Ню Йорк, Париж, част от Иран, част от Турция, Бенелюкс и в Китай - точно около Ухан. Ако се махнат тези мръсни петна и се преизчисли статистикат за останалия свят (вкл. и България) ще излезе, че няма никаква пандемия. Помислете защо в Рим има 20 пъти по-малко заразени от Милано???

7

Анонимен

преди 4 години

Какво е К-вируса?Пак ли нова болест измислиха?

6

..

преди 4 години

не е гена, изкарахме го вируса Дек. Яну. Фев. просто още не бяха се истирясали всички. Затова и отлагат пробите, защото ще покажат че половината сме го минали. Газ пикаят ...

5

Пижо

преди 4 години

Че у нас не изследват живите, ко остава за мъртвите! Кой да знае баба Гинка от село *** от какво е умряла?!? Онзи ден говорих с една роднина от Сливенско. Жената каза, че 2 баби са умряли от пневмония. Да не мислите, че някой ги е изследвал...Ще разберем каква е смъртността в края на годината като изслезнат данните на НСИ

4

Ракиджия

преди 4 години

Не е генът,ракията е много добра!А,наздраве!

3

шмоко

преди 4 години

Тези "анализи" на господин математика може да ги направи и дете от 3 клас...........*** !

2

Анонимен

преди 4 години

Ако Борисов клекне и се окаже мекушав да пусне българите да работят по полетата на Запада, да пусне студенти да отидат в Щатите, във Великобритания и т. н. ,ще има не само нов пик, а и Марианска падина за българската икономика.Никакъв математически модел няма да помогне.

1

АнонимеН

преди 4 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!АПРИЛ ЩЕ БЪДЕ ПО-ЗЛЕ ОТ МАРТМАЙ ЩЕ БЪДЕ ПО-ЗЛЕ ОТ АПРИЛКОРОНА ВИРУСИТЕ ТЕПЪРВА НАБИРАТ СКОРОСТ И В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА КАТО ЦЯЛО!