160

Анонимен

преди 4 години

По руските форуми е огромен рев знаят че ги бият само тук няколко русоглиста още опорстват за силата на блатная .Предполагам нормално е Българите като цяло са бая по издражливи от руснаците във всичко от което се сетиш от война и работа та дори и в ***,,отията

159

Анонимен

преди 4 години

До Хюго БосГолямата им пречка е Русия, иначе Иран да са я нападнали на момента.Не че одобрявам режима им, но кои са САЩ че да раздават правосъдие, ще кажеш че са богопомазани.За Ердоган, играе си картите но си личи че е ясен като бял лист, дори и за обикновените хора.Хем така Хем инака....ха ха.

158

Анонимен

преди 4 години

Какво става с хъб Балкан? Нещо спря да го споменава нашият пожарникар. Ще става още по-лошо, когато и германците откажат да купуват от миризливия руски газ. Путин навря цялата Русия на кучето в Гъ.. с агресивната си външна политика. Жалкото е че руснаците са толкова тъ.пи, че продължават да му се връзват на въжеиграческите му номера и продължават да загиват заради тоя неудачник.

157

Много ретро

преди 4 години

И истеричната пропаганда на Дойчето Леле-е-е, и още по-истеричните напъни на турската агентура в коментарите напомнят толкова смешно за идеологическите напъни, които си разменяха навремето САЩ и СССР. Но колкото и да ги болят задните части, няма как да надвикат факта, че само руските военни части в Сирия са официално поканени от законните власти на тази държава. А Турция е агресор и спонсор на терористи. Толкова. Всичко останало е врели-некипели.

156

Хахахахахахахаха

преди 4 години

За пръв път чувам турчин да се почувства унижен от факта, че са му го тypнали!Те в Анадола така си показват уважението един към друг :)

155

Султана

преди 4 години

Като вземе да гърмят химични и биологични бомби в Анкара ,Стамбул и Измир ,пуйките ще видят....2030 Цариград отново ще го има ,туркия е наша ,смирна е наша ,да го духат муслите по целия свят ..

154

СУ 34

преди 4 години

До ЧукачевПВО с 300 няма в Сирия.

153

...

преди 4 години

Какво цитирате кримската война в която руската империя беше победена, я по-добре цитирайте Прутската война 1711г. когато турците самостоятелно унижават руснаците и то побеждават армията на не кой да е, а на Петър велики. Който се моли, като руска туристка пред загорял *** след като е пленен от султанския аскер... Или споменете 1571година, когато турците заедно с кримски татари(тогава крим е бил турски) влизат в Масква и я опожорават и взимат 200 000 руски роби специално да служат на господарит

152

Анонимен

преди 4 години

Само за днес са свалени 3 турски дрона

151

Анонимен

преди 4 години

Тасс признаха за четри свалени Су 24 и един l29

150

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТочно за тези казаха, че са икономически емиграгранти. Аз видях че са добре облечени и снимат с Ай Фони. Това са най обикновени арабски търтеи.

149

Анонимен

преди 4 години

Границите са отворени. Гръцките полицаи не успяват да задържат мигрантите. Докато бият двама, десетина бягат в Гърция. В Турция пък тълпи плячкосват магазини собственост на сирийци, бият ги и ги ритат. Подпалват магазините. В Истанбул и Измир тази вечер големи групи крещят "Оставка" докато медиите не отразяват това а говорят за "успехите" в Сирия.

148

Анонимен

преди 4 години

руснаците не пасат треваЕ, не я пасат, първо я варят.

147

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААВикам сега, не стават ли вече С 400, не са ли хубави?

146

Анонимен

преди 4 години

Уф, като почнат с Дойче Веле с техните пропагандни текстове и ми се повдига.

145

Анонимен

преди 4 години

Пълни подигравки с руснаците. С ф16 турски пилоти изписват в небето с димни следи сърца, явен сексуален намек че ще го начyкат на руските *** синове. Къде е непобедимото руско ПВО, къде са се скрили руските въздушни асове? Ясно е че руснаците са се предали във въздуха.

144

Анонимен

преди 4 години

3 броя Су24 1 бр Миг 23 1 бр L29 и едно повредено Су24 както и два ПВО комплвкса Бук за 2 или 3 дрона Ердо направо разкатава асадо рашките

143

Наблюдател

преди 4 години

Е, стига де, осрахте се вече с публикуването на простотиите на Дойче Веле.

142

Анонимен

преди 4 години

До ЧукачевНие само се отвращаваме от вашата турска агресия,да не мислиш,че като си убил сирийци,персийци или руснаци европейци-християни,ще ти пляскаме с ръце и ще се радваме на убийства,убийствата и зверствата ви ,отвращават хората от вас,а не се възхищават на зверствата ви!

141

Анонимен

преди 4 години

Ясно е че Турция няма никакви шансове в Сирия. Заради режима в Анкара ще бъдат избити страшно много турски войници.