24

Анонимен

преди 4 години

Благодарим Ви за всичко, което правите за нас, г-н Борисов !

23

АЛО USA

преди 4 години

Дайте тази информация на Американската посланничка Да не ни е срам и от НЕЯ.

22

стига бе

преди 4 години

Вече съм убеден, че този човек си живее в негов измислен свят!За него по-важно е мнението на папата и белия дом, които няма как да го критикуват, когато се съгласява с всичко и угодничи пред всеки външен лидер.Но не го интересува мнението на хората в България, мнението на множеството българи, а не на една охранена клика около него. Глутницата на нищо правещи чиновници расте всяка година.Говори някакви заучени фрази за растеж, но как могат да живеят пенсионери с по 200-300 лева?Царят е гол!

21

Анонимен

преди 4 години

Народа има повече пари от всякога, но не заради ГЕРП а въпреки ГЕРП. Колкото и пари да имам наглите кражби от държавните пари винаги ще са ми трън очите и партия ГРОП не си мърда пръста по тоя въпрос. Ще гласувам за тях га се скъсат на босия цървулите

20

Срочно на МАРС

преди 4 години

Цитирам експерти един огромен БОИНГ 747 струвал цели 200 000 000 долара.НАшия Борисов СМЕЛО плаща с ограбени от БЪлгарския народ долари по над 300 000 000 $ за един нагло престъпен недопустим за Европа f16 blok 70.Напомнят че най големия пътнически кораб в света струвал цели 1 000 000 000$БОрисов плаща смело за осем опасни ненужни вредни самолетчета Ф16 над 2 000 000 000 $ без оръжията ..Това всички заради ЕДНО" ЕВала"

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Тука се събрали една "Лада"-1500S алкаши, на заплата към руското посолство и взели да "плюят" по човека, който изважда България от тинята в която техните гАсудари я натикаха.Те са предатели, защото искат българина да живее зле!

18

Борисов на МАРС

преди 4 години

Викайте БЛАговестчо Сендовия да ОБЕСНИ КАК ОТ Скромния брутен вътрешен продукт ЩЕ ОГРАБЯТ НАД 43 000 000 000 живи кървави лева .Това при среден доход на български граждани около 200 евро на месец.Исключение правят хиляди издържани с ограбвани милиарди през бюджета и служители на партиино подставени компаниики ползвани з а ограбване на милиарди през корупционни оперативни програми

17

Анонимен

преди 4 години

Така е, браво на ГЕРБ. Само изпадналите *** на БСП останаха да плачат по форуми и градинки колко са бедни и колко е зле в България.

16

Борисов на МАРС

преди 4 години

Alo пратете Борисов на МАРС Срочно подават възмутени от ликвидацията на БЪлгарите в България ударно провеждана от терористи около него на власт в София..Имаме техника за целта в Софииско ..За два дни щ=е я искараме и готово..подават ужасени от готвена ликвидация на живота на Земята заради нагли престъпници на власт ..АМАн от наглеци на власт .

15

Анонимен

преди 4 години

С Борисов ни щакат още по-добри дни откак е дошул на власт стадартът ни на живот скочи в пъти.

14

истина е

преди 4 години

Този индвид си мисли ,че е повече от бог ,а всъщност е по голяма скръб и от скъсан *** !!

13

бай Пешо

преди 4 години

благодарим ти Бойко, че ни пазиш от изедниците от БСП

12

пецата

преди 4 години

Като казва "ние" говори за тях си , а ние сме други "ние" , просто някакви *** в държавата на баце ,които той успешно и активно унищожава

11

Анонимен

преди 4 години

Аахахаахахаха, БРАВО! :)))

10

Анонимен

преди 4 години

Народът е в агония, дори и едва съществуващата средна класа вече върви към бедност, нашият доволен.

9

сокче

преди 4 години

Толкова прости министри и депутати никога не съм виждал и за капак новата омбусманка прокарва закони против народа в полза на диктатурата,за прокурорите всички заем ами той нарциса сам си ги избира!И всичко това в най-бедната и корумпирана държава!

8

1

преди 4 години

До Тонката,в Шумен,само простите гербери-комунисти са с него,само 77гласа разделят агента-кмет на Шумен от бсп.

7

1

преди 4 години

да др.борисов,икономиката,расте като на малко момченце,а на ***-обикновения,само минималната му расте на 610лева.

6

Благой от Минстрой

преди 4 години

Човекът жъне победа след победа, защото е природен талант, напълно адекватен на обстановката, видимо се старае, българският народ иска такъв управник, а не тротинеткаджия джендъролюбец.

5

Анонимен

преди 4 години

Как трудно се живее в мир с празноглави управляващи!!! Българите са най-толерантният и миролюбив народ! Докато наистина му причернее от нагли шопари!