154

до 157

преди 5 години

Колко квадрата ти е терасата в новозакупения апартамент в сграда на Артекс?А асансьор на средата на всекидневната има ли.То ясно,че си данъчен престъпник най-малкото.

153

ГЛАСУВАМ АНТИ-ГЕРБ

преди 5 години

ПРОТЕСТ В БАНКЯ ПРЕД КЪЩАТА НА МРРЪСНАТА ТИКВАА!!

152

АНТИ

преди 5 години

Тези виждам ги двама,винаги двама, винаги,две крадливи кoунeта,две лъжливи герб момчета.Лъжа лъжа лъжа,лъжа лъжа лъжа,повторена 100 пъти пак,е гербава истина тя.А ***, а Ганьоживее лъжовен живот,и лъган е вечно след поредния Вот.

151

Анонимен

преди 5 години

Само един разбира от европейска политика.-----------------------По-важно е, че Боко знае как да затрие цяла държава от картата.

150

ГНЕВЕН

преди 5 години

ЛИСТА НА ШАЙКАТА : ТИКВА-МИЛИЦИОНЕР-ШПИОНИН-КОМУНИСТ-СУДЖУКАР-АПАРТАМЕНТАДЖИЯ-ДОНОСНИК-ПРОДАЖНИК-БЕЗРОДНИК-ЕВРЕИН-КОМСОМОЛСКИ АКТИВИСТ.ПОДРЕЖДАНЕТО ЩЕ СТАНЕ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАСТРОЕНИЕТО НА БОКО И СЪГЛАСНО СПИСЪКА ИЗГОТВЕН В КРАВАРСКОТО ПОСОЛСТВО.

149

PILOT

преди 5 години

Не знам,но Цвъ гледа като отровен!

148

Бойко-КРАЯТ-Е-БЛИЗО

преди 5 години

***, ти не беше ли слуга на Бай Тошо??Мръсен милиционер си ти, Бойко!!!!!!!

147

Анонимен

преди 5 години

*** защо мълчи?

146

Да де

преди 5 години

Десет години герберастко "управление", десет години кражби. На герберастките кражби, корупция и герберска простотия, Борисов им казва просперитет на България. Отврат.

145

Анонимен

преди 5 години

Този третия Андрей Ковачев е платен сътрудник на Сорос, имаше видео в нета, едни руски журналисти в Брюксел го интервюираха, той им говореше на английски, нещо на джентълмен се правеше, но като му показаха слисъка на сътрудниците на Сорос и неговото име почна да подскача по балкански, и дори започна да им говори на руски и прекъсна интервюто. А после една датска евродепутатка най-спокойно и културно отговори, че симпатизира на идеите на Сорос и затова сътрудничи на неговите фондации.

144

Доцент

преди 5 години

Аз видях доходите си и начина на живот! Много по-добре съм отпреди 10 години! И апартаменти и любовници да вадят БСП, аз знам как съм живял при тях и сега! На мен пропаганда от популисти не минава! Не пройдет, товарищи!

143

Ф.С.В.

преди 5 години

Империята Отвръща на Удара -епизод пореден от сагата Междупартиини войни- Проблема се задълбочава-ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ВАКУУМ е огромен-няма свестни нови лица и този ПЪТ няма някой Мадридски Конник с пристрастеност към хазарта жените и горите,да го запълни.Положението е тежко -но народът се радва на сеир- Как политиците се замерват с КАЛ!Този път те са в шоуто- Храна и зрелища -но и ТЕ ПОПАДНАХА на Арената-Сега ще гледаме Куклено ШОУ с огромен Политически Крах- На финала народа ще ги изгони с камъни

142

Аллоуууу,

преди 5 години

ДАНС да се самосезира и да го разпита кои са тези шпиони и на кого служат! Какво се прави на хитра мъжка лисица!? Защо досега ги е крил!!!?

141

Браво !

преди 5 години

Както винаги Борисов е на висота и над дребните неща - един добър обединител на нацията !

140

анонимен

преди 5 години

Герб 10 години са във властта назничиха хора без образование във общини във бюра по труда в страната все хора без образование без интелект Това е Герб направиха живота на българина беден но и българина си има вина че не ходи да гласува а ходи по Витоша по кафенетата на София .

139

помним,помним

преди 5 години

2009 тези ги избраха с обещанието,че щели да вкарат България в Шенген и в Еврозоната.10 години не е им стигнаха.ПУНТА МАРА дет се вика.

138

Никога повече ГРОБ

преди 5 години

До ДОКАЗАНО:Верно ли бе? А кой гласува заедно с ДПС да се опростят 8 милиона на мюфтийството? Не бяха ли твоите господари ГРОБ ? Ай скрий се в мишата си дупка манипулатор жалък. Хората вече прогледнаха и ще ви го покажат на 26, че времето ви изтече също като на СДС и НДСВ. Вие вече пътувате към бунището и дори историята няма да ви запомни.

137

Гнус

преди 5 години

А листата на Боко е наглец, крадец, наглец, крадец. Отврат, бате.

136

Смерш

преди 5 години

За пръв път да не каже, че листата е съставена от комунисти и номенклатурници! Не е лесно срещу шпиони, ДС, диверсанти....! По удобен е Станишев с канцеларския си вид и излъчване на комсомолски деятел по въпросите на идеологическата диверсия! Срещу Герб с образование, теореми, папки, лозунги и концепции не се излиза! Трябва да си нещо от шпионажа или слугинажа на шпионажа!

135

Дядо Петър

преди 5 години

Да бе, листата на ГРОБ е много по-монолитна - МАФИОТ - МАФИОТКА - МАФИОТ - МАФИОТКА и т.н.Всичко под контрола на правещия се на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ еднокнижник.