36

мак

преди 5 години

Няма да й чета пледоарията, само ще й кажа, че това, че помагаш (при положение, че си богат и можеш да си го позволиш) не ти дава право да говориш гнусотии и да обиждаш по най-долен начин когото и да било. раева, двулична си до несвяст, твойта щерка може да обижда, но нея никой не може. Гледай си бухалки и ленти.

35

Иван

преди 5 години

Гимнастичките стават само за едно. Акъл от тях не очаквайте. Или ще се хвърлят от някой балкон и после ще окичат силикон или ще дават насоки на народа какво да прави. И в двата случая не мисля, че поведението им заслужава внимание.

34

Анонимен

преди 5 години

В Унгария дават за трето дете чак. Но пак си е постижимо, все пак 30 хилки са бая пари.

33

Анонимен

преди 5 години

Да кажеш, че ти се повръща от тези майки, смачкани от БГ действителността е не обидно, а гавра. Да клетви, обиди...ок не е редно, но когато живееш по този начин, проблемите на хора, които едва преживяват затворени вкъщи и не могат дори да имат достъп до някоя институция, няма как са ги разбереш.

32

Анонимен

преди 5 години

Цялото им семейство са безобрани простаци. Сираков се показа г--а на публика, Раева влиза от скандал в скандал. каква дъщеря искате? Крушата не пада по-далеч от дървото

31

Анонимен

преди 5 години

До МутрагеньоТия от художествената гимнастика са по зле и от чалгамутресите!!!! 99999999999999999999999999Е мутро, тук вече направо прекали. "ТИЯ" са едни от малкото които славят страната ни. ОТВРАЩАВАМ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ. Като стадо сте - една овца скочила от скалата - и всички след нея. Гънки в тези мозъци случайно ???????????

30

Анонимен

преди 5 години

Да не дава господ да попадате в ситуацията на хората, които не са изоставили децата и нямат възможност да ги гледат г-жо Раева. Как така ли щяхте да коментирате и оплювате хората, ако нямахте славата и нямахте пари, и т.н. Старите хора са казали колелото се върти, един ден си горе другия ден долу...... Замислете се малко и тогава упреквайте хората. А защо дъщеря ви трябва да парадира със благотворителността си.... това също не го разбирам....

29

1

преди 5 години

И да я защитаваш и да я оправдаваш и да обиждаш хорото, за това, че са разбрали погрешно, погрешно изказалата се Славея, няма абсолютно никакво значение!!КАЗАНА ДУМА- ХВЪРЛЕН КАМЪК!!!След като не може да се изразява правилно, да не го прави!

28

Анонимен

преди 5 години

Раева - оставка! Раева - остава! в нормална държава, всички застават зад майките, а не ги плюят. в нормална държва синдикатите предвождат исканията на майките, а не са срещу тях!

27

Rucifer

преди 5 години

Илиана, извинете, че се обръщам така към вас, но искам да ви подсетя за една фраза, която ми се струва доста подходяща за случая: Убии простака с мълчание!

26

Анонимен

преди 5 години

До Galipoly1915Я ПИШИ НА НОРМАЛЕН ЕЗИК БЕ Писнахте ми - не сте интересни така

25

Анонимен

преди 5 години

Ми то нали фейсбуко си е отворен за всички и който иска, може да си чете постове директно оттам? Толко ли в тоя сайт няма какво да се пише, че се копират разни постове на тоя-оня?

24

Анонимен

преди 5 години

Абе Раева има ли скандал в който да не се е замесила? нешка робева щеше да гони, партия с участието на Гриша Ганчев щеше да прави, изказваше се срещу хората уволнили съпруга й...аз имам чувството че тази вещ-ица определя дневния ред на страната.

23

Мимокмок

преди 5 години

Що бе,илиано,вие с .. ти щерка да не сте богопомазани?/нарочно с малка буква/!!!!!!

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ браво на теб - толкова си можеш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Да, бе!

преди 5 години

Време е да идем в София и масово да се извиним, че сме обикновени, прости и маловажни хора. Пенсионерите да се извинят за пенсиите, всеки с унизителна заплата да се засрами що за *** е и да целуне ръка на някой интелекталец. Тръгваме ли да се извиняваме?

20

Хмм...

преди 5 години

Ами госпожо Раева, каквото повикало, такова се обадило! Не може меко казано, безобразното изказване на дъщеря ви да бъде оправдано с "емоция".

19

Пройчо Прокурора

преди 5 години

Темата за хората с увреждания е много тежка, истините звучат грозно, дори вулгарно, но това не ги прави по-малко истини. В този смисъл, такава тежка тема е голяма лъжица, както за Славея, така и за хулителите й. И изобщо, оставете това да го бистрят интелектуалците, а не се упражнявайте със сладникавите си натури на личности, формирани във фейсбука и пред телевизора, брадъра и кошмарите в кухнята.

18

Анонимен

преди 5 години

Глупости, не мисля, че може нормален човек да не застане на страната на майките. Вижте какво направи Виктор ОРбан в УНгария какив огромни майчински има там. на всяко работещо семейство с дете се дават 30 000 евро веднага за да си стъпи на краката, които се дават за да се купи апартамент и още 30 000 евро - нисколихвен заем, изплащаш се за 25 години.

17

Spectre

преди 5 години

Раева говори за някаква злоба у хората, но такава няма. Злоба има единствено в комплексарските писания на щерката на Раева. Сега и Раева и семейството й ще трябва да си понесат последствията от това, че не знаят кога да си затварят устите. Няма "долу ръцете". Дебатите тепърва започват и ще се точат дълго време, така че Раева да се зареди с мнооого търпение.