15

ИСТОРИЯТА

преди 6 години

казват се пише от победителите. Май СЕДЕРУГИТЕ сбъркаха като обявиха, че времето е тяхно. Техни станаха само богатствата на БЪЛГАРИЯ. Ала КОЛЕЛОТО на ИСТОРИЯТА се върти и тия доморасли нагаждачи на момента ще ги ПРЕМАЖЕ. Даже няма да има нужда от БЕЛЕНЕ 2. Хората ще ги плюят където ги срещнат

14

info.

преди 6 години

Ще коментират едно ..о наречено комунизъм,който беше заменен с едно много по-голямо ..о наречено демокрация.И в двата случая все са си ..а.

13

пенко

преди 6 години

Представете си , какво ще кажат на десетокласниците ,родителите ,бабите и дядовците за : качествената храна ; за почивните станции;за спортуването на поколенията;за репресията върху престъпниците /от пет задържани престъпника -четири осъдени- един спасен от секретаря на ОК на БКП !/ Чл.40-41-А от НК -"не работиш и си въдворен " ! Бездомни кучета не страдаха !Здравеопазвене , образование ,детски градини-нереституирани ...НАПРАВО НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА "ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ " !Да имаше ТОТАЛИТАРИЗЪМ!

12

ИСТИНАТА ЗА ЖИВКОВ

преди 6 години

очевидно ще научават децата от разговорите в къщи около масата

11

Анонимен

преди 6 години

А стига глупости тоя строи мина ела ми плати сметките и викаи комунизъм

10

С.ЕДЕРАСТИТЕ

преди 6 години

и грантаджиите са окупирали всички позиции. Ако някой нормален се намери се стараят с всички сили да го изгонят. За тях малките заплати се компенсират с големите РУШВЕТИ от СОРОС и АМБАСАДАТА под вид на грантове, командировки, симпозиуми и просто екскурзийки. За всеки ред срещу БЪЛГАРИЯ им се плаща, здраво

9

Анонимен

преди 6 години

Ние затова след 4 месеца заминаваме в Белгия и там ще създадем и отгледаме децата си ... Няма да допусна да разберат , нито за тая смотана *** , нито за Бай Тошу , нито за комунястите , които са рашки *** .

8

без лустрация

преди 6 години

кой свали бай Тато? Не бяха ли комунистите от неговата партия и советскиягражданин Луканов? Кой фалира предприятията и банките. Не бяха ли същитекомунисти?Я виж сега колко от богаташите са агенти на ДС-КГБ. Гурбачоватаперестройка беше планирана затова и прехода(престъпен и шумкарски) беше миренче имаше предварително преразпределение кой комунист кое ще открадне!!! Я вижсега кои са основателите на СДС...Жорж Ганчев е секретен сътрудник на ДС в периода 1970 - 1990 г. - През 1989 г. участва в учредяването на СДС.Първото активно мероприятие с досиетата: Ударът на ДС срещу лидера на

7

АНТИ

преди 6 години

Много нашенци критикуват соца, а живеят още в домове от байтошово време.Защо бе, господа ?!Защо не живеете нашироко и луксозно по капиталистически ?

6

НР БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

бе РАЙСКА ГРАДИНА , бяхме на 28 място света, сега сме на 128. Това дали ще го пише в учебника

5

Шопо

преди 6 години

Не забравяйте по предмета Екология да учите децата как комунистическите баби са виновния за мръсния въздух в София, защото се отопляват и зима, и лете!

4

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм имаше единствено в Китай и затова в момента са най-богатата и велика нация и владеят почти целия свят.

3

Анонимен

преди 6 години

Руския социализъм за 45 години съсипа българската икономика, затова сега сме на този хал.

2

АНТИ

преди 6 години

Комунизъм тук нямаше.Имаше руски социализъм.Сега има Бойковизъм.

1

асд

преди 6 години

1988-*** година. Тодор Живков изнася доклад, половината зала спи. Изведнъж някъде се появява плъх. Будните се развикват:- Хванете го, убийте го!Един заспал, стреснат от виковете се събужда и започва да вика:- И сина му, и сина му!