20

Анонимен

преди 9 години

Американската пропаганда се спуска на всяка държава сателит или колония и се налагат държавно. По всички медии като при фашизма и комунизма. САЩ отдавна са тоталитарна държава. Ако ги няма малкото алтернативни медиикъдето можеш да прочетеш другата гледна точка хората,ще престанат да гледат, слушат и четат проамериканските медии и ще живеят почти без инфо защото американската пропаганда е елементарна и отблъскваща. Няма как да направиш красиви престъпленията,които прави САЩ в интерес на богатите.

19

Анонимен

преди 9 години

Запада отдавна изгуби идеологическата война. Отдавна вече не вярваме в думите "демокрация" и "човешки права", защото се оказа, че за богатите е и демокрацията, и човешките права, а за бедните - хляб и сериали.

18

Психично Волен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Ти си бая бедна и проста душа човече, да сравняваш богатството в количеството на закупен хляб. Ходи се лекувай от червена чума и лудост докато е време! Ще се моля за душата ти клетнико!

17

Анонимен

преди 9 години

Иии, нека вечерната антируска пропаганда да започне...Сега! ..............какви каиши!!!

16

до 18

преди 9 години

Не прекалявайте с дрогата, тя убива.

15

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА,ХОХОХХОХОХОХОХОХХОООО,ХИХХИХИХХИХИХИХИХИХИИИИИ,ХЕХЕХЕХЕХЕХЕХХЕЕЕЕЕЕЕ!!!!Пропагандна война на Путин в България????????За чий да я води тази война Путин ТУК??????Заради клоаката,която образувахме в последните години да хвърля напразно средства война да води!?!?!?!?Не си заслужава,ПРОСТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА!!!!!Свършихме курса и като държава и като народ!!!!!

14

Мнение

преди 9 години

Не плюйте Русия и Путин, а си гледайте българската *** докъде е деградирала. На това отгоре и окупирана от чужда сила. На вас не ви пречат мизерията и окупацията, а ви пречи православна и братска Русия. Спрете вече да говорите за комунизъм и антикомунизъм, руската комунистическа партия отдавна не е на власт, а е в опозиция! А и модата мина, тези които на времето са измислили комунизма сега ни навират да живеем в СВЕТОВНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ! Няма за нас покой.

13

Анонимен

преди 9 години

А Иво Минджев какво изминджа по въпроса?

12

до 18

преди 9 години

Нищо няма да разкатаваш. Ти си импотентен ***. Най-много онази си работа да разкатаеш и да се пребиеш в банята.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

И като съм започнал да ви разказвам за разговора ми с бесарабския българин да ви кажа и други истини :Често Молдова се споменава като по-бедна страна от България.Минималната работна заплата в Молдова е 190 лева в БГ пари.1 хляб обаче струва 20 стотинки в български пари.Сиреч един молдовец може да си купи 900 хляба с една минимална заплата.Ако приемем, че 1 хляб в България е левче, при мин. работна заплата 380 лева ... Значи българинът може да си купи само 380 хляба.КОЙ е по-беден тогава ?!

10

Анонимен

преди 9 години

Напротив не Русия,срещу Русия се води адската пропаганда на всякъде,включително и по нашите продажни медии!

9

Анонимен

преди 9 години

А подобни статии не са ли антируска пропаганда???Или тя си е нормална...всички срещу Русия.

8

Запознат

преди 9 години

Не знам колко про-руски има. Ама колко про американски има, жална ми майка. А там цензурата е най-голяма. Всичко различно от одобреното от големия брат се трие и IP-та се блокират. А сме били в демокрация и свобода на словото а?

7

Анонимен

преди 9 години

Ехе,а те запада и САЩ не водят пропагандна война срещу Русия,не наливат пари в медий за искривяване на истината,подмяна на нашата история например и тнт!т

6

Hans Rus

преди 9 години

Аблолютно вярна статия! КГБ тези неща ги владее до съвършенство - заблуда, бруталност пропаганда...

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Абе, как не ви е срам бе ?!Имало проруски сайтове ...А, огромни скъпоплатени медии - слуги на Световния елит има ли ?!Лъжат ли тези медии ?Манипулират ли ?Плюят ли по Русия ?Внушават ли, че Путин е диктатор ?И това не е само в държави от Новия световен ред, а дори в такива като Молдова, които са кандидат-членки на Новия световен ред.Днес говоря с един бесарабски българин от Молдова ..Той ми каза, че там също като тук централните медии изкривяват истината и изопачават фактите за войната.

4

Анонимен

преди 9 години

Горките евроатлантици, тресът се от яд и ужас, че не могат да задушат истината със своите лъжи.

3

Анонимен

преди 9 години

Хайде някой да ми каже, че от мъглата не изплува призракът на Студената война и не започва великото идеологическо противопоставяне. Само дето.... вече няма идеологии, навсякъде е капитализъм и всъщност се бият два капиталистически колоса помежду си!! А от нас се иска задължително да вземем страната на ... А ние какво искаме, никой не ни пита!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Глупости

1

Горо

преди 9 години

Уникални глупости, подобни на тези за изчезването на Путин. Това са си типични похвати на ЦРУ и ФБР - това, което те правят го обръщат на 180 градуса срещу врага си. Аз в България чета само американски *** да се обясняват как Русия не ни била освободила, как тя била прокарала Берлинския конгрес, как Путин бил зъл и комунист. Какви са тия сайтове като 90% от "официалните" медии у нас са собственост на американски корпорации?