14

Иванов

преди 9 години

До Иванов - продължениецялото "ръководство" на русия, не работи за русия!... както и нашето разбира се, не работи за насссс...Но, това не ви пречи да си гласувате разбира се... После ще обяснявате на кредиторите ни, че всъщност сте легитимирали теглещите от ваше име кредити, в името на най-малкото зло и т.н. маймунски булл-шит!

13

читател

преди 9 години

плаши ме лекотата, която пишете думата война!Господ да ни пази!

12

Анонимен

преди 9 години

Знам от сигурен източник една тайна и това не е шега-всички бензиностанции в БГ продават руски бензин.Изводите си ги правете сами.

11

Иванов

преди 9 години

До АнонименРусия губи при цени на петрола под 85долара за барел! Преди ПУТята , печелеше и при 30 долара за барел!ПУТята проведе правилната политика, от тези които го поставиха! Разбира се, тя не е за възхода на Русия, въпреки че в името на тази цел прави уж всичко...Гледай резултата!

10

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Първо петролна война, която ще ги изтощи... - а после и...

9

Шамана

преди 9 години

Този път ще си идат от света паразитът САЩ и Ислямска държава в лицето на Саудитска Арабия.

8

Циганин

преди 9 години

Хм , този път няма да мине номера на Кисенджър със свалянето на цената на петрола , защото руснаците с "наядоха" с това ГМО -типа демократия,свобода на словото .... по амреикански . Те са готови да се помъчат ,но да не отстъпят ,а Путин каза ,да внимава Барака ,че са две ядрени държави . В Украйна започнаха да дезертират наемниците на Киев като чуха ,че опълченците имат СИСТЕМАТА ТОС-1А "Солнцепек".

7

Виждащ

преди 9 години

Ние няма да се отдадем на тези провокации: - Ще запазим цените на горивата си високи при всички случаи! - Даже, ще ги увеличим още, за да покажем, че нас не ни касае, и не провокираме никой!

6

един древен мъдрец

преди 9 години

е казал,че който гроб копае другиму-пръв пада в него...всички др.приказки и коментари на сведущи и несведущи за думи,думи и думи-кухи от съдържание..

5

Анонимен

преди 9 години

На Саудитска арабия и трябват две вакуумни бомби в две конкретни точки,което би облекчило съдбата на човечеството.

4

Анонимен

преди 9 години

Защо не пада цената на бензина в БГ???

3

Елемаг

преди 9 години

А в България си стои 2,50 :)Как е роби? :)

2

Анонимен

преди 9 години

Този номер сработи по времето на Сръбската война,но тогава на Саудитска арабия не и гореше ***.

1

Алекс

преди 9 години

Интересно ако наистина падне под 60$ за барел. Дали ще се отрази и на цената на бензина и дизела. Все пак си е близо 110% понижение за по малко от година. :)