18

Анонимен

преди 9 години

Скроиха шапка на Путин. Самолетът беше умишлено насочен към района на бойните действия, бяха пуснати два Су-25, така че да изглежда като съпровождане на самолет с военно значение, точно над района, където се предполага, че има ракетни комплекси му беше наредено да намали височината, за да стане илюзията за съпровождане още по-добра (Су-25 не може да лети толкова нависоко) и сигурно са подлъгали съпротивата да стреля. Вероятно всички е замислено в ЦРУ и гражданския самолет е жертван съвсем целена

17

Анонимен

преди 9 години

Ще пострада ли репутацията на Обама заради сваления Боинг?

16

глупак

преди 9 години

До АнонименТи от опит ли го знаеш,малко са те били май.

15

Анонимен

преди 9 години

до 15Ти нещо не си наред!Кой е казал,че за сваления самолет ще съдят Путин? Какво общо има Путин със сепаратистите направили грешка? Всеки си плаща за грешките сам? Ще съдят Пушилин и казаците от Чернуховския блокпост!Друг път не се изказвай толкова неподготвен кой ще ходи в Хага.

14

нищо

преди 9 години

Нищо няма да пострада,въпреки капана който американците направиха с бойнга и жертваха 300 човека,само и само да уязвят Русия.

13

Анонимен

преди 9 години

До АНТИМУТРАОтрицателна в ТВОИТЕ очи. Не говори за целия свят.

12

Ънкъл Сам

преди 9 години

Даже не се знае още, дали самолетът е със сигурност 'паднал', заради сваляне с ракети, те вече знаят, че Путин ги е изстрелял. Без да знам нищо, само отчитайки официалната версия за 11-ти септември, както и откритите 'химически' и 'биологични' оръжия, както в Ирак, така и в Афганистан, и Либия :)), както и как американските петролни корпорации безогледно експлоатират петрола във всички тях сега, мога да си отговоря за какво международно и чисто 'разследване' ще говорим. Viva la Democracy, baby!

11

Анонимен

преди 9 години

До МюраИ тогава Украинците ще си отдъхнат. И те това искат: Да им се разкарат половината от 9-те милиона руснаци ,та да могат спокойно да си забранят руския език. Единствено Русия има интерес Донецк и Луганск да останат в пределите на Украйна.

10

Пешко

преди 9 години

Чичко Путин е герой,Обама ще измушка той.

9

Анонимен

преди 9 години

do 3 Rusnak: Odobrqvash li jertvite na Samoleta? Hvalish go no neshto nese svarzva i za tova prosto te pitam!

8

Анонимен

преди 9 години

В тоя форум който каже лоша дума за банкрутиралия ссср през 89-та година му трият коментара *** нощ!!

7

чукча

преди 9 години

Украинските части са обградени и предпочитат да се предават на руските граничари отколкото на опълченците защото знаят какви са ги вършили с мирното население.Кличко разбра че са го използвали и се оттегли...Радата е на път да се разпадне....Парите свършиха-и за армия и за всичко...САЩ май изостави хохлите...И то още преди руснаците да са използвали най-силното си оръжие с кодово наименование WINTER :)

6

ТОДОР ХРИСРОВ

преди 9 години

РЕПУТАЦИЯТА НА ПУТИН НЯМА ДА ПОСТРАДА!!!!!!ПУТИН Е ДОСТОЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА РУСИЯ!!!!!!

5

репутацията

преди 9 години

Вчера Путин си го премести от единия крачол в другия.

4

Анонимен

преди 9 години

Вместо тия мантри *** не е ли по-добре някой журналист да поразтълкува какво става в Украйна днес - в Киев. Парламента се разпадна, мин.председателя подава оставка, какво става там, скъпи журналисти, ало, има ли някой или има пет човека, които копипействат и превеждат механично спуснатите сводки.

3

rusnak

преди 9 години

Репутацията му се вдига сред притежаващите интелект, и пада при тези които не са го има ли никога!

2

Анонимен

преди 9 години

Мина ли разследването? Путин ли е виновен? А вината на Украйна? Кой разрешава на граждански полет да лети над територия където се водят бойни действия - украинските диспечери, контролирани от Украйна (Порошенска украйна). Аз не знам бунтовниците да имат диспечерски център?

1

АНТИМУТРА

преди 9 години

ПУТИН РЕПУТАЦИЯ ИМА НО ТЯ Е САМО ОТРИЦАТЕЛНА!