32

СИСТЕМА СПЕЦНАЗ

преди 10 години

Закусваме изключително с американски тюлени.

31

Анонимен

преди 10 години

Промити русофилски мозъци ! Като искате руска диктатура емигрирайте в русия! Другата част от България иска е Европа! Махнете се и ни оставете да си живеем като свободни хора! Русия е обречена на гибел, ако тръгна на война с НАТО! Не си ли давате сметка, че НАТО е околло 10 пъти по голямо и по богато от Русия??!

30

Анонимен

преди 10 години

Глупости. Може да се страхуват американските лъскачи в източна Европа.

29

Тъп

преди 10 години

Аз съм ужасен от възпитаваната и пропагандираната с пълна мощ подчиненост на България спрямо Русия!То това не е русофилия, това е вече русомания. В ония пълно негативен смисъл на думата тотално интересите на българският народ и България са поставени под тези на Русия.После обвиняваме македонците, че се отричали от българщината в полза на Сърбия, ми ние го правим същото спрямо проклятието Русия. Другари 100те "руски" етноса там им е родината, а в САЩ са емигранти има огромна разлика!

28

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 16?????айде сега

27

Кокошински

преди 10 години

Германия и Русия скоро ще имат обща граница.

26

Анонимен

преди 10 години

НЕ ,А ОТ ПОМОЩА НА ЕС !!!

25

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Да се плашат от Русия...натовецът Соломон Паси и цялата шайка ***,дето...ошмулиха България и я...продадоха за жълти стотинка на западните си...господари.Ни армия,ни индустрия,ни земеделие,ни инфраструктура,ни образование,ни здравеопазване;всичко бе отнето от народа от шайката продажни политици.Те да се плашат.

24

край

преди 10 години

Да и *** не сме.

23

зълтрол

преди 10 години

източна европа се надява на мощта на русия

22

Тъп

преди 10 години

До АнонименА те нашите управляващи не са ли съветски кадри от Георги Димитров до Сергей Станишев?То не е случайно че на нас се продава най-скъпия газ и всички велики инфраструктурни проекти са се в наш ущърб и полза на Русия.Всички наши управляващи са руски агенти барабар с ДПСто. Русия гради вече 70 години своите хора у нас. То 89г. други няма. Полицейски началници, ДС, политици, военни всичко всичко е школувано в Москва, всичко е избирано и издигано от Москва.

21

Анонимен

преди 10 години

Аз не се стрхувам от Русия и я предпочитам прд ЕС и НАТО

20

край

преди 10 години

Да в Русия има повече от сто различни етноса и те живеят там без да са заплашени от асимилация и културата им се зачита и участват и в армията и в държавното управление. В САЩ има даже двеста етноса обаче всички се претопяват и унифицират за едно -две поколения. Българчетата там също - бях - видях. Така че Русия винаги ще е по близка на българите от САЩ Англия и Франция. Това е.

19

Т-34

преди 10 години

Стига с тия глупости бе ***! Макар, че този път не си ги измислила ти. Абе тези 70 години след края на Втората световна война не виждат, че отново се възражда фашизма, седнали с Русия да се занимават. Всички западни компании с удоволствие ще продължават да си работят с Русия. Това не е СССР, не разбрахте ли ***? А поляците, те и с дявола ще се съюзят срещу Русия. Знаете, че са влезли в съюз и с Наполеон и с Хитлер, такава злоба ги тресе срещу руснаците, бял свят не виждат.

18

Българин

преди 10 години

Швабските шпигели що не дойдат на 9 май пред Паметника на Съветската армия в София, да видят, че МОСКВА Е ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА ЗА БЪЛГАРИЯ, а не проблем, гнусни лъжци.

17

А ИСТИНАТА ДРАГИ...

преди 10 години

...*** Е, ЧЕ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ПРИВЕТСТВА КАТО И З Б А В Л Е Н И Е МОЩТА НА БРАТСКА РУСИЯ

16

Анонимен

преди 10 години

От какво точно трябва да ние страх?? От алкохолизираните ни братушки?? В момента в които Русия тръгне на война навън, половината републики ще тръгнат да е отцепват и Русия ще се разпадне! На руснаците им трябва един Майдан, вместо Червени площад, трябва да свалят диктатурата на путин, и да установят демократични избори, чрез които скромната им интелигенция да поеме юздите!

15

Анонимен

преди 10 години

ставай страна огромная

14

Анонимен

преди 10 години

Вече се чудите какви глупости да напишете.Да пропагандирате към злия войнствен руснак...

13

край

преди 10 години

Няма нищо страшно за нас православна славянска държава населена с руси бели хора, които всички българи разбират без преводач и пишат на кирилаца да е силна. Дай БОЖЕ.