83

Анонимен

преди 10 години

ЕС е една голяма помия с двойни стандарти и икономическо робство. Призив към всички украинци - преди да отидете в ЕС вижте България какво стана с нея! Това ще стане и с вас!

82

Анонимен

преди 10 години

До КоцетоКакво стана ? Заболя ли ? Всеки ще си плаща гяволията.

81

МРАЗЯ САЩ

преди 10 години

Такива лъжци и демагози е имало само в нацистка Германия. Те надминаха и Гьобелс. Държавният департамент е изпратил депеша до всички Медии с 10 ОПОРНИ ТОЧКИ как да отразяват събитията на Украйна. Показателен е факта, че за записа на НЮЛАНД за снайперистите на площада в Киев въобще не се споменаца в американските медии. Също така не се споменава за него и в Украинските медии, собственост на олигарси, както и у нас.

80

Анонимен

преди 10 години

косово може , крим -не може

79

Анонимен

преди 10 години

косово - може, Крим - не може

78

Анонимен

преди 10 години

Не ме интересуват интересите на Русия и САЩ. Не мисля, че нито едните, нито другите имат право да превземат, която и да е държава, заради имперските си мераци и интереси. Ако мак толкова много искат да си мерят половите органи да го правят между границите си с Аляска и тихия океан. Да не изместват войната в Европа, защото това ги отдалечава от директния им сблъсък и ще накарат цял континент да страда от тяхната грандомания. Да ходят да си воюват в тихия океан и да не тормозят останалия свят.

77

Анонимен

преди 10 години

БА! Тука чета вече коментари на ГоаУлди от Старгейт 1 и техните божествени прозрения... Религията отдавна е средство за смучене на кинти от наивните и *** хора, странно че са оцеляли единствено комерсиалните религии и сатанински ритуални влечения, вуду хепънинги и се редят сериал след сериал за вампири, зомбита и върколаци... Дея, тея гъби ме карат да възкликна : Да живеят Орайте и нека ние джедайте си сложим по един гевгер в случай, че от облаците надникне Голямото Спагети Чудовище,

76

Анонимен

преди 10 години

"Европа в руини както през 1945 г., се казва в коментара."45 евр не е била в руини, а германия Тогава на русия и помагаха сащ и англияСЕГА КОЙ ЩЕ И ПОМАГА НЕ НИ Е СТРАХ ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ

75

Анонимен

преди 10 години

ХАЗАРИТЕ ПРИЕЛИ ЮДЕИСКАТА ВЯРА УПРАВЛЯВАТ ДНЕСКА СВЕТЪ .

74

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕврейогейският съюз не предлагаше на Украйна пълноправно членство, а просто едно икономическо асоцииране-------------- Не мога да разбера какво това ви засяга? Нали не предлагат на вас, хората като искат, да си ходят в Европа. Какво плачете на чужд гроб?

73

Анонимен

преди 10 години

Само не разбрах с кой ще воюват руснаците, снощи показваха във военна колона как зил тегли уазка ...хаха ха хаха пълна трагедия.....има ли мелници по крим ?

72

Ортодокс

преди 10 години

Освобождението на България 1878 година е изглеждало, като насилствен акт срещу "суверенна" Турция. Великият британски стратег и писач Форбс твърди, че българите са славяни и трябва да са вечно признателни за това, че турския башибозук не ги е изклал, като овце, тъй като е бил в правото си да го направи!! Само плоски мозъчета с нулеви познания по история могат да си изплезват езиците при вида на западен ***, без да осъзнават, че българите изчезнаха за 25 години демокрация. Нулева раждаемост!

71

Анонимен

преди 10 години

Относно воюващите украинци на барикадите на майдана, имаше няколко интервюрани ветерана от Афганистан, които казаха че това което те са преживели през 80-те години им дава много голямо предимство пред сукалчетата от беркут.

70

Бивш демократ

преди 10 години

Русия си стоеше настрана и не закачаше никой!!!!!!Евреите само се чудиха как да е предизвикат!!!!!Къде ли не започнаха "Освободителна" война!!!!Ако Русия изостави руснаците в Украйна,ционистите после ще поискат Ростов,Санкт Петербург ...Москва!!!!Те нямат наяждане!!!Затова Русия,няма как да отстъпи!!!!Само че *** са готови да предизвикат световна война с цената на милиони жертви!!!!Не мога да подкрепям сатанисти!!!

69

Анонимен

преди 10 години

Луда работа, и аз гледах майдана, денонощно следях няколко канала и платени и безплатни, па интелигентни морди видях единствено и само на бркутовците, и онзи азербайджанец дето се научил да говори на 4 езика много хубави интервюта даваше на украйнски, руски и английски за това как се е сражавал във войната в Афганистан и как сега са му наредили да командва група доброволци за подготовка на взривни вещества... Нещо съм пропуснал умните млади хора, мятащи камъни и молотовки,стрелящи от упор- що ли

68

Чиновник

преди 10 години

До българинМнението ти е без знаение. Няма смисъл да се напъваш.

67

с хляб и сол!

преди 10 години

Ако руските войски днес навлязат в България, да ни освобождават от присъствието на пожарникаря, ще ги посрещам с хляб и сол!

66

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че има много глупави и не осведомени хора, които говорят глупости... Еврейогейският съюз не предлагаше на Украйна пълноправно членство, а просто едно икономическо асоцииране с търговската зона на Европа! Това се прави с цел унищожаване на икономиката, превръщане на държавата в консуматор на европейски стоки и бази на НАТО... Мислете преди да пишете! Никой в Европа не иска Украйна! Искат ресурсите и територията!

65

Анонимен

преди 10 години

ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА УЖАСЪТ НАРЕЧЕН РОДШИЛД И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОИ УПРАВЛЯВА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ

64

1109

преди 10 години

До АнонименНа други места взривяват небостъргачи...