28

Анонимен

преди 11 години

Мира Радева е изключотелно нечистоплътени и подъл човек. На такива като нея не може да се има доверие.

27

Анонимен

преди 11 години

----30 Страх ли те е ,от ИСТИНАТА ЗА %-тите ?

26

Анонимен 22

преди 11 години

До Анонимен В интернет за ГЕРБ един и същи човек може да гласува стотици или хиляди пъти и ГЕРБ ще имат 100%.

25

Ole

преди 11 години

Това са глупости. Ползват ненаучни самплинг методи, ползват непредставителни извадки и изкарват някакви данни, които са страшно далеч от истината. В чужбина едно проучване отнема над месец, тук всяка седмица си правят нови проучвания. Методите им са комични - случаен самплинг или хващат указателя и звънят на 100 имена от всяка буква. Много е вероятно на изборите нито ГЕРБ, нито БСП да спечели!

24

до 22

преди 11 години

по кражби е много по напред

23

Анонимен

преди 11 години

Мира ще познае ---РЕЗУЛТАТИТЕ ,както ги позна за царя---НДСВ !И тогава я овикваха !

22

ган

преди 11 години

Хахахаха, същия начин на мислене като Бойко, нападат ме, завиждат ми, те са такива. Мира, много долу си паднала, макар че като ти се знае биографията и какво блато си ти самата, може да е нормално.

21

ТТТ

преди 11 години

ГЕРБ ги изгониха с камъни ,втори път ако дойдат ще има война!

20

Анонимен

преди 11 години

Тая пък какво разбира от социологически проучвания. Аз никога, ама никога няма да гласувам за ГЕРБ, това е пълна измама и манипулация на вота. За такива резултати трябва да и отнемат правото да прави изследвания и да носи съдебна отговорност некадърницата.

19

Анонимен

преди 11 години

Вестник Преса се издава от фирми на Прокопиев и близки фирми до Плевнелиев така че не е изненада те да са поръчали и платили барабар анкетата и резултатите от нея. Както се казва "all inclusive".

18

Анонимен

преди 11 години

От 22г.в България няма нищо почтено ,всичко е измама най-вече сега

17

Анонимен

преди 11 години

"Щом толкова ме нападат, значи и те имат същите данни!"Всъщност елементарната логика подсказва точно обратното... и това ми било социолог.

16

Анонимен

преди 11 години

На соцкомундаците още не им се вярва, че и Атака ги застига.

15

Анонимен

преди 11 години

Ама и в интернет- анкетите ГЕРБ води пред БСП и даже с повече проценти.

14

Анонимен

преди 11 години

То е ясно, че резултатите са такива. Просто повечето агенции са на БСП и те дават мило и драго да изкривяват числата. БСП винаги са били царе на черния пиар и манипулациите, помним клиповете с брадвите и "избереш ли Борисов - получаваш Костов", на тези избори отново е същото. Понеже народът сме овце, които бързо забравят. А докато има шарани, ще има и тарикати.

13

сашо

преди 11 години

Абе аз викам да я нападнем след изборите, щото ако се окаже права тогава ще запеем друга песен, не съм от феновете на ГЕРБ, но социолозите Кънчо и Андрей, Буруджиева и Юрий Асланов са червени та почервеняват, та питам ЗАЩО ДА ВЯРВАМ НА КОМУНИСТ.

12

Анонимен

преди 11 години

Ако изборът е само между двете партии - ГЕРБ или БСП то не знам кой освен пенсионерите и *** биха гласували на БСП. Колкото и на някои по форумите да не им е приятна тази истина ... такъв е живота извън интернет. Аз лично се колебая все още между ДСБ и ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 11 години

БРАВО ! СМЕЛЧАГА ! НАПАДАТ Я ,ЗАЩОТО ТЯ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ И НЕ ПОСЛУША МОНОПОЛА В СОЦИОЛОГИЯТА ! ТАМ ИМА КАРТЕЛ ОТ МНОГО ВРЕМЕ И НЕ СМЕ ДРЪЖНИ ДА СЛУШАМЕ И ГЛЕДАМЕ САМО АЛ.РАЙЧЕВ,КЪНЧО СТОЙЧЕВ,КОЛЮ КОЛЕВ И ЦВЕТОМИР ТОМОВ. ТОВА СА ОТЯВЛЕНИ КОМУНИСТИ ,КОИТО ОТ ГОДИНИ СЛУЖАТ НА НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ПАРТИЯ И ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПРОСТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ !

10

анонимен

преди 11 години

Пиара,купуването на гласове и манипулиране на Вота от страна на ГЕРБ започна,явно само Г-н Калашников,ще ги вразуми,между впрочем Мутрите разбират само от Силата

9

123456

преди 11 години

Номера е такъв на който дават повече проценти социолозите по него ще залепят повече заблудени хора!