22

Лелелеле

преди 11 години

Клоуна , винаги ще бъде клоуна !!!! Бойко сега мисили че тоя господ бог..... Борисов , чети малко история и ще видиш нещо умно бе!!!!!!!!!!!!!!!!

21

ms13

преди 11 години

Всички те търсят защото си най-великия на света Бойко.......ти надмина Ленин,Сталин,Хитлер.........вече си по-известен от Айнщайн и Бил Гейтс........дори и в приказките си най-велик-скоро ще пренапишат "Спящата красавица" заради теб ! Хвала на теб ВОЖДЕ !!!

20

Анонимен

преди 11 години

По -лъжливи приказки от тези на Бойко и Цецо не сме чували. Методите, с които си служат, са средствата на махленската клюкарка - лъжи, заблуждения, интриги, сплетни и обиди, без аргументи и без сериозни доводи, основани на логически съпоставки.

19

Анонимен

преди 11 години

Престанете да го дъвчете тоя ***, а вижте какво става в Кънектикът. Срамно е, че не сте реагирали досега.

18

по това време спи!

преди 11 години

Този на снимка не е пожарникарят. Пожарникарят е заменен с надуваема кукла. Истинският пожарникар по това време спи!

17

@@@

преди 11 години

Политиката на ГЕРБ = ГЕНОЦИД над българския народ. п.п. Навремето френската кралица Мария - Антоанета казала, като нямат хляб да ядат пасти, а Б.Борисов каза да садят картофи. И му се възхищавате на този самовлюбен нарцис. баси.

16

Анонимен

преди 11 години

Дай,Боже ,градушките да са само върху твоите приближени ,които заграбиха златната земя на България,онези 5 %,които прибират 80% от субсидиите.А останалите земеделци,дето едва свързват двата края?!А бедните хорица ,които разчитат само на това,което са произвели,пенсии не им давате, отказвате да изпълните и това,което сте длъжни,борбата с градушките е задължение на държавата,всички плащаме за това,дайте на хората шанс поне да приберат това,което още не сте се сетили да им отнемете

15

Анонимен

преди 11 години

ей за това Бойко е номер 1 защото знае кога да каже не. спира пари за земеделци дето цоцаат субсидии постоянно и пуска пари за докторанти и студенти да се образоват. колкото и да пищят разни разбирачи, това е добраполитика

14

На дали

преди 11 години

Стига си лъгал ,бат Бройко!За нищо не съм те молил!И не ме слагай под общ знаметател! (ако знаеш какво е това)!!!АКО РАЗЧИТАХ НА ТЕБ И ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ,ДОСЕГА ДА БЯХ УМРЯЛ!!!

13

amerikaaaaaaaa

преди 11 години

Най-малко 27 души, включително 18 деца, бяха убити днес, когато поне един стрелец откри огън в начално училище в американския град Нютаун, щата Кънектикът

12

Анонимен

преди 11 години

До xxlКефи го. Изживява се като Кръстник мутрата.

11

Анонимен

преди 11 години

Защо не пишете нищо за инцидента в САЩ? Защо на първа страница е тази глупост?

10

Анонимен

преди 11 години

Ооооооолелееееее,този велик негодяй вече се прави и на арменски поп!

9

xxl

преди 11 години

И това кефи ли те бате Бойко?

8

Росена

преди 11 години

абсолютно прав за замеделците. купуват си джипове със субсидиите, после реват за още пари

7

Анонимен

преди 11 години

Куха ми ТИКВО, ако ти плачат за пари, отвори човалите и им харизай по една лентичка, от тези парцалчета които колекционираш .Едни колекционират марки, други кибритени клечки, ти пък парцали ... сигурно е изгодно?

6

Анонимен

преди 11 години

Тези които имат нужда от помощ са те избрали! Ти отговаряш пред тях и не трябва ти да ревеш че са те търсили! Ние знаем че беше поел ангажимент да не закачаш Мишо Бирата! Знаем че помагаш на хора които ритат с теб футбол. Знаем че искаш да помагаш само на свои хора но на следващите избори ще си ходиш! Глас народен - глас Божи!

5

!

преди 11 години

А бе- по- скоро искаме да бягаме от теб, ама пустата ти оставка явно си я лепнал с яко лепило за джоба!

4

Я съм бе

преди 11 години

Играч номер 1

3

Анонимен

преди 11 години

Бойко е велик!!!