24

ГЕРБер

преди 11 години

Ние сме щедри хора. Нека другарите спинозни бесепедераси да вземат всички малки селца с по 100 човека население, ние ще вземем всички големи градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и т.н.

23

Барбуков

преди 11 години

на тия им засече днеска часовника дето щял да отброява последните дни на ГЕРБ. младежкото БСП половин час се мъчили да го пуснат

22

бай-бай

преди 11 години

Калофер е началото на края за чалгаджийската партия герб.Отивате на бунището.

21

експерт

преди 11 години

"Вълна срещу управляващите видяха от левицата"Не вълнА срещу ГЕРБ, а вЪлната на *** са видели от левицата...

20

2

преди 11 години

Ей големите сте,бате големи стеХванахте господ за мадята ,спечелихте в село Харлец и в село Доброплодно,като кмета на София стане червен тогава ше се обаждате....А иначе идва нова тройна коалиция БСП-ДПС и Кунева............пак ше ви спрат еврофондовете,пак ше се карат кой откраднал повече...магистралите пак ше си останат недовършени.........Вземайте си Хамстера и Доган и бъдете щастливи

19

Анонимен

преди 11 години

Не БСП а бугарите трябва да се радват щото тези ако докопат още един мандат ви е ***..НА МИЛАТА МАЙКА!Ще *** по улиците от глад като ***.То не че сега не е така. В последната една година в София се напълни с миризливи провинциалисти които кой знае в какви коптори спят а през деня просят и ровят по кофите за ***.ОТВРАТ!

18

серГЕЙ станишев

преди 11 години

Социализъма се предава по *** път

17

bamz3

преди 11 години

po dobre za gaden turchin da glasuvam otkolkoto za malak caisat ibrik4q ..

16

Анонимен

преди 11 години

Голяма победа! Една каруца дърти, неграмотни червени въшльовци и един катун ***.И опищяха ортанлъка.

15

Анонимен

преди 11 години

2-3% си е реалния вот за партия дошла от нищото и о.ак .ала се тотално.Сулъо борчо бориСъ оф ,ако не бяха 10-20 милиона за п.р. и рекламата по БТВ и на радиото директор не би станал.Освен това си бе наказателен вот на предходните.

14

БСПарът

преди 11 години

Ураааа! Спечелихме 2-3 селца - значи сме спечелили всички избори на света. Ето на - и във Венесуела спечелихме, скоро и в САЩ ще спечелим. УРААААА - фанете ме за.... кобураааа....

13

До 10

преди 11 години

Какво да измислят ново ***, те гледат себе си и могат само да повтарят това което са правили те и да го преписват на други. Щом и те са крали, значи всички крадат. Абе шмърко, ти знаеш ли колко са 40 милиарда? Хахахаха. Ако някой открадне 40 милиарда, то в тая държава няма да останат и крадените пари от 90-та година до сега. *** си е ***, независимо пенсионер или пионер. Все тая. Червени ***. Винаги са били такива.

12

ПРОМЯНА !!!

преди 11 години

ПОБЕДАТА НА НЕЗАВИСИМИЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ В КАЛОФЕР НЕ Е ПОБЕДА НА БСП !!!ТОВА Е ЧАСТ ОТВОЙНАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД С ОЛИГАРХИЯТА И МУТРИТЕ, С МИЗЕРИЯТА И БЕДНОСТТА !!!НЕ НА ИЗЧАДИЯТА НА БКП - БСП, ДПС И ГЕРБ !!!

11

Валентин

преди 11 години

До 11"баси *** не съм гейберче,ама и тия са големи кухари..."Сори майно ама няма къв друг да си.

10

Анонимен

преди 11 години

IMALI HORA KOITO DA VQRVAT NA DECATA NA KOMUNISTITE? NALI 23 GODINI VSE TAKIVA VI VODAT V SVETLOTO BADE6TE NA MIZERIQTA. A TEZI POSLEDNITE GROBAJIITE NAPRAVO VI ZAROVIHA V MALA6EVSKITE GROBI6TA NADOLU S GLAVATA. DANO ZA TEZI 23 GODINI DA SA IZMRELI TEZI KOITO KA4VAT NA VLAST GROBAJII I KOMUNISTI.

9

ГЕРБер

преди 11 години

Много смешно.Шепа селяни гласували за кумунистите и те ще се пукнат от радост.Циркаджии!;)

8

Анонимен

преди 11 години

Сбогом бсп!

7

До 1

преди 11 години

Българинът е много търпелив човек, но и мъдър. И не са верни дрънканиците, че нищо не е правил и че е опозиция само на маса. Просто вижда, мисли, преценява. Кои са героите? Прословутите гърци, дето пишман революционерите ни ги навират в очите? И какво постигат? Просто българинът си знае мястото, знае, че трябва да е различно, но знае и колко струва. Иначе кой не иска 1500 евро заплата???

6

Анонимен

преди 11 години

Само военен диктатор ще ви оправят,поне така всички ще сме оправени,а не управата да се измъква по терлици!!!

5

баси тъпаците

преди 11 години

не съм гейберче,ама и тия са големи кухари...