35

ТЕНИСКАТА

преди 11 години

Борисов усеща накъде духат ветровете, в последно време все в раирани дрехи се облича, за да свиква, може би...

34

Анонимен

преди 11 години

Куха ТИКВО,не е твоя работа,това е работа на НАРОДА,а той се готви да грабне СОПАТА!

33

Анонимен

преди 11 години

Спести Тройната коалиция,че ти остави 8 милиарда резерв,а ти си некъдърен и 8 лв. да спестиш без да откраднеш,мамка ти СИК-джийска и цървулска !

32

до 35

преди 11 години

В Калифорния при щерките и бившата му жана,,и бившия на Цветелина

31

На въпрос на

преди 11 години

журналистката защо точно тази църква правителството ремонтира, при положение , че има много по-стари и в по-окаяно състояние Тиквата отговори Защото кмета го помолил. ЕТО ТАКА - ИСКА ВСИЧКИ В ДЪЖАВАТА ДА МУ СЕ МОЛЯТ ЛИЧНО НА НЕГО. От това нахалство повече няма накъде

30

Анонимен

преди 11 години

Хайде всички драскачи стига сте плакали за пари, ами вземете си ги изработете. Като сте мързеливи, така ще е. А човека ви каза пределно просто и ясно. По-добре е тези самолети да се използват, отколкото да стоят на земята и да клеясват. Все пак са купени с нашите пари и трябва да се използват, иначе ресурса им свършва и трябва да се хвърлят, дори и нелетели.

29

мат"рял

преди 11 години

ха сега да обясни кой открадна спестените милярди????като е толкоз пестелив защо БЪЛГАРИНА ПЕСТИ от ХРАНА откакто "ТОЙ" е на власт...защо БЪЛГАРИНА ПЕСТИ от ОТОПЛЕНИЕ.....защо БЪЛГАРИНА ПЕСТИ от УЧЕБНИЦИ за ДЕТЕТО СИ...........защо????защо???.....

28

bez

преди 11 години

Bate kaji kolko struva sigurnostta ti, a ne kak si ya osiguriavash. Neshto za 7 cifrena sumichka se nosiat sluhove. AMA UJASAT E CHE NYAMA ALTERNATIVA. NIAMA ZA KOGO DA GLASUVA BULGARINAT. VSICHKITE STE EDIN DOL DRENKI - PARTIINI.

27

Един

преди 11 години

Десетки тонове наркотици, задържани през последните месеци...лъжа!!!Ако си приписва задържани кораби от други държави, но с български екипаж като актив...пази Боже!!!

26

Анонимен

преди 11 години

Не съм чул който и да е Европейски министър да казва, че има врагове !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Станишев стана председател на Европейските социалисти .А Бойко на Европейските СИК-аджии !

24

Раличка

преди 11 години

29 - "Има ли още хора в България да не съжаляват ,че гласуваха за него и шайката Му."Не само, че има, но и ставаме все повече. За разлика от подкрепящите червената шайка, чийто брой се топи като пролетен сняг. :)))

23

Анонимен

преди 11 години

Кажи БиБи, Къде са тез спестени милиари??? На Кайманите или на Сейшелите ???

22

бойко е боклук

преди 11 години

Наглата мутра отдавна прекалява.Кой знае колко канали за трафик на наркотици и цигари има той и ортаците му.Не е за вярване че тоя човекоподобен може да заема такова държавно място.

21

Българин

преди 11 години

Милиони, милиони, милиарди ние сме спестили на държавата"Представяте ли си ако Той не беше ни спестил милиардите? Щяхме да бъдем измрели от глад. Господи! Има ли още наивници в България да Му вярват?Има ли още хора в България да не съжаляват ,че гласуваха за него и шайката Му.

20

Турски сериал

преди 11 години

Този все едно България му е султанат ... егати.

19

68685

преди 11 години

Е може ли и дума да става за сравнение между интелекта на Станишев и това безмозъчно същество,така наречената Тиква?

18

Видин е с ТЕБ

преди 11 години

Бойко мачкай гадовете.

17

Тоя яко го тресе

преди 11 години

параноята, щом навсякъде вижда само врагове. Поне като психично болен да го сменя някой друг

16

Не ми е жал !

преди 11 години

Да умират *** пенсионери ! Те гласуваха за този ***. Трябвало `здрава ръка`, а ?! Не ми е жал и за *** полицаи. Те, заедно със склерозите тичаха да пускат гласа си. Да умират от глад тази зима !!!