117

Анонимен

преди 12 години

"Плевнелиев издаде в Чикаго главната военна тайна".В-к Сега и още по червения сайт "Днес.бг,май издават тази тайна,като използват непочтено Плевнелиев,защото не цитират точните му думи!?От материала личи,че тези издания са троянски кон на Русия!!Само че,ние сме държава,член на НАТО,а не на ОНД,и ако НАТО прецени,че Русия е опасна за Европейския съюз,това означава,че наистина е така...а не,както казват в-к Сега и "Днес.бг!?АНАДЪНМО!?а ТАЗИ"ТАЙНА"СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ-ДОРИ ОТ рУСИЯ...ПРЕДИ ПЛЕВНЕЛИЕВ!

116

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Харизвам по една бурановска бабушка на *** от форума... - ротфронт дрОгари...

115

до 125

преди 12 години

То че им дава правото да се кандидатират за още два мандата - им дава. Няма да нарушат закона. Обаче дали ще бъдат избрани за тези мандати е много съмнително.Пък като ти гледам коментара ти май имаш нещо общо с права. Да не си освен член на ГЕРБ така също и член на Движението за Права и Свободи?

114

1561515156151

преди 12 години

Плевнята, Странджата и Уорлик ще водят гейпарада а от зад Бойко и Цезо ще следят някой да не закача булките им

113

Ястреб С*

преди 12 години

Нещо съдържанието на статията и заглавието и се разминават. А относно противоракетния щит, дори пингвините знаят, че е насочен срещу Русия. Не знам защо, но не мисля руснаците да не знаят това, което го знаят и пингвините. Та, дори да го е казал това в прав текст, е като да оповести общоизвестна "тайна".

112

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Само едно единствено дело на ГЕРБ им дава правото да изкарат още два мандата... - това, че наритаха *** от Белене и ръждивия им самовар... - малко ли са им и териториите отвъд полярния кръг, че са дошли тук при цивилизацията?...

111

Анонимен

преди 12 години

Роската Плевнелиев ненавижда русия ,защото там са забранени гей парадите и педерасията не се толерира

110

Гошо Тъпото

преди 12 години

Плевнята нищо не е...издал,защото това което му...казват,предварително го знаят...всички.Колкото до...личното му достойнство;или го имаш по рождение,или го...нямаш.Ее,той е младчовек и може да...коригира с воля,някои наследствени...слабости.

109

Анонимен

преди 12 години

СТРАШЕН ГАФ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ГОЛЯМ УДАР ЗА ГЕРБ ,В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТОВА ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА СИ ИЗКАЗВАНЕ *** -*** МОЖЕ ДА ВЗРИВИ СВЕТОВЕН МЕГА СКАНДАЛ ..,А ИНАЧЕ БОГ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА СКОРО САЩИ И ИЗРЕЛ ЩЕ ИЗЯДЪТ ДРЪВЦЕТО

108

4321

преди 12 години

Гей е Станишев-комунистически ***-бракувани пенсионери гласуващи за Крадливата гейска БСП. *** комунистическа.Това е най добрия ни президент-който няма руска продайническа школа.

107

БГ

преди 12 години

Факин Раша, Браво Роска!!!

106

Анонимен

преди 12 години

"СТРАНДЖАТА ИМА И ДРУГ НИК- КГБ . . ДРУГИЯТ НИК ГО ИЗПОЛЗВА В ДИР БГ . НЕПОПРАВИМ *** Е ...НЕМОЖЕ ДА ИМА ДВАМА АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ *** ."Тц, грешиш. В ГЕРБ всичките са такива.

105

Анонимен

преди 12 години

Нищо в НАТО са все масони. Ще простят грешката на своя роб и верен поддръжник.

104

Анонимен

преди 12 години

Юдео-масончетата се готвят за световна ядрена касапница ,първо този противоракете щит и тамън да му се порадват и ,о ужас Русия отговори веднага като взе решение да разположи ракетни установки в базата си в Сирия насочени срещу ерец и изпрати преди няколко дни първия от бойните си кораби натам натоварен с оборудването затова спретнаха това клане на невинни хора и деца в г.Хама ционистите и техните дружки от С.арабия с което ни надуват ушите медиите в последен опит да свалят Асад

103

анонимен

преди 12 години

а и децата на тихомирчо и жена му останаха в сащ но ние ги храним щото как с заплата от 1000 лв.ги издържа след като плевнята го върна в българия преди 3 месеца защото саси приятели от комсомолските години

102

bold

преди 12 години

Много прости журналисти-как може да измисли такова заглавие?Еб..ти комунистическия драскач и тоз.Сега сигурно според това журналистче трябва да сменим президента пак.

101

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Да ви кажа честно - аз лично не се плаша много от ядрения арсенал на Русия... - от колко време вече сме свидетели как една ракета... - на име "Топола" се опитва да прелети от Архангеск до Владивосток, а все пада на около стотина километра в Бяло море... - но това е малко повече от ракетата на Чик Чи Рик

100

15515414515441515

преди 12 години

НЕ САМО ГЕЙ А *** ГЕЙ

99

Silviya

преди 12 години

Мамин сладък,той!Издънката пак се издъни :)

98

БИВШ ВОЕНЕН

преди 12 години

ЧЕ ,ТЕ И ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЗНАЯТ ЩО ЗА ЩИТ Е ТОВА,КОЕТО СЕ ИЗГРАЖДА ОКОЛО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ. ТАКА ЧЕ ,НА ТОЗИ *** НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ПРЕПИСВАТ ТАКИВА ОТГОВОРНИ НЕЩА,КАТО ИЗДАВАНЕ НА ТАКЪВ ТИП ТАЙНИ !