100

Анонимен

преди 12 години

Днес, когато човеците празнуват светлия празник Богоявление, червените лаят по форумите като зли песове! За тях няма нищо свято!

99

Анонимен

преди 12 години

Много се строи в България...: молове, хотели, магистрали.".....и ЧАКАМЕ да ни "кацнат" !

98

Анонимен

преди 12 години

Важното е да се строят молове, магистрали, хотели, ски писти. Народе????

97

Анонимен

преди 12 години

Мазню Плевнелиев е казал че дава Националната служба за охрана и Разузнаването да бъдат при Бойко, а не при президента...Каква благодарност, какъв слугинаж, така да се оттблагодариш че те направиха кукла на конци, тоест "нов" президент.И от тази *** ще чакаме България да се оправи.

96

iskra svetlina e...

преди 12 години

всъщност *** Гъскина.

95

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е някои мунчовци на напуснат ЕС и да заминават към Комундурацката република!Просто те нямат място в демократично общество.

94

Гроздан

преди 12 години

Ще ми ставаш президент? *** ваща майка>>>

93

Анонимен

преди 12 години

За западноевропееца, който живее под наем и му вземат почти половината от заплатата за данъци и осигуровки е абсолютно неразбираемо, как да приеме Андрешо е беден след като той притежава най-малкото собтвено жилище, автомобил, имоти в провинцията и отгоре на това член от семейството който работи "навън" и изпраща пари.

92

Българан

преди 12 години

Див, разюздан и неконтролируем капитализъм се вихри в България. Управлява ни бивша мутра за която фискалната стабилност и финансовата дисциплина са инструменти, с които мори народа си от глад, но за сметка на това получава потупване по рамото и погалване по плешивото теме от преките си началници Барозу и Меркел. Положението е нетърпимо, но ние българите търпим защото имаме добър тренинг от петвековното турско робство защото сме парекселанс овце.

91

до 86

преди 12 години

*** нали за това си плащаш за да сменят тръбите с нови и да потдържат системата

90

Комунист

преди 12 години

Когато вземем отново власта -Костов ,Станишев ,ЦарВулвата и Боко *** ще са в една килия в Белене!!!Ще проявим милост-лично ще могат да изберат прасетата си....

89

ББ

преди 12 години

Кой казва , че сме най-бедни ? Та нали АЗ казах в Чехия , че българите си живеем добре . Значи живеем добре . ТОЧКА

88

venko

преди 12 години

Хора, защо не слушате "ПРЕМИЕРА"? :))) България е за пример на цяла западна Европа! Българите са щастливи, че лично Бойко ги "управлява"! Кой луд българин ще изостави глада, беднотията и новите магистрали, и ще побегне по западните държави??? По-скоро трябва бързо да въведем ограничение по границите, защото според логиката на премиера (която е доста извратена) най-вероятно европейците ще се изпребият да идват да живеят в "оазиса" на Европа наречен ГЕРБария! :)))

87

Анонимен

преди 12 години

Впрочем, списъкът на нашите комунисти, с които управлението на ГЕРБ преодолява наследството на онези комунисти, е дълъг: в него влизат областни управители, директори, министри, висши чиновници, председатели на парламентарни комисии. Плюс шефката на парламента, която в края на миналата година обясни по следния начин членството си в БКП: цитирайки погрешно известната мисъл на Бърнард Шоу, Цачева заяви, че ако човек на 20 години не е бил член на Българската комунистическа партия, той няма сърце...Ето как в началото на 2012-та, по един неразбираем начин за поколението на 20-годишните, делението на комунистите на наши и ваши се случи не в полето на политикономията, а на емоцията. И никой не задава въпросите Как така?, Защо така?... Което показва колко лесно и някак окончателно обществото (каквото и да значи това) се отказва от морален разговор за смисъла на съвместното ни съществуване и за посоките на бъдещето. Може би защото по традиция бъдещето по тези земи настъпва не благодарение на населението, а въпреки него.

86

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Интервю на Иван Костов и отговора му какво мисли за Борисов........Той коментира заплахите на Бойко Борисов към хората, че като не го подкрепят, ще получат обратно хората, които вече са видели как управляват - Костов и Станишев."Два пъти спасявам страната от фалит. Първият път Бойко е бил пожарникар и може би току-що напуснал сикаджия. Вторият път е бил собственик на охранителна фирма и е пазел Симеон Сакскобургготски. Да казва той, че аз ще предизвикам фалит в страната, значи, че лъже, за да си спаси накърненото самочувствие", заяви Костов и добави, че финансовото стабилност у нас е следствие и от неговото управление.Политически коректен човек не може да произнесе подобни думи, но Бойко не е политически коректен, подчерта той.Бившият премиер коментира, че умението да се разговаря с хората е шоу и е до време. Трябва хляб, не може само зрелища, подчерта той. Според него ГЕРБ е изтласкало в ъгъла всички, които могат да са полезни на България, и иска да управлява само със своя талант. Той обаче се виждал колко е колкото да измамят железничарите, пенсионерите и зърнопроизводителите.

85

Анонимен

преди 12 години

79Ще ти кажа за една инфраструктура от Тошово време : ВиК. В почти цялата страна, вкл. и София, загубите на ВиК по трасето са 60-70%.Найс, а ?

84

dw-dnes

преди 12 години

Политическата травестияЯрката антикомунистическа реторика на премиера се оказва всъщност част от съзнателно избран регистър за флиртуване с масите - в публичното пространство комунист е не принадлежност към определена идеология, а нарицателно, допотопна историческа обреченост.Вашите комунисти - както често повтаря Борисов, са въплъщение на всички минали вини. За наши комунисти премиерът на говори. Но охотно кани във висшия ешелон на властта онези от тях, които могат да бъдат употребени според сложната логика на задкулисната политическа травестия.Аргументът на премиера по отношение на възможността за посланическо назначение на директора на НРС е следният: Той е работил дълги години за държавата, редно е човек от такъв висок ранг да продължи да работи за държавата. Впрочем, вече не е важно дали тази идея ще се реализира или не. Важен е стилът, откровената безпринципност, която характеризира днешния политически ден на България.Подобна беше преди време и пледоарията на Борисов в защита на печално назначения и впоследствие освободен министър без портфейл Божидар Димитров. И той беше работил за държавата - значи беше редно да продължи да работи за държавата... Неговата принадлежност към ДС се възприемаше само като подробност от кариерата.Как така? Защо така?

83

iskra svetlina

преди 12 години

Комунистите излязохме от властта преди 22 години - нито Бойко, нито Гоце, нито Станишко са комунисти. Ние, комунистите, винаги сме се борили срещу капиталистическата държава и не сме били никога строители на капитализма. Такъв комунист няма да намерите в целия свят.Онези, които от членове на БКП станаха социалдемократи и привърженици на пазарната икономика, никога не са били комунисти. Комунизмът е идея, популяризиране и работа за обществено-икономическата система, която ще унищожи режимите на олигарсите, монополите и крадливите бизнесмени!Невъзможно е да си привърженик на пазарната икономика и частната експлоатираща собственост (като хората от БСП и техните ***) и да бъдеш комунист. Все едно да обявим, че Ахмед Доган е французин - не става, нали?Единственият факт е - по време на управлението на комунистите, въпреки всички грешки, беше изградена една НОВА БЪЛГАРИЯ - беше изградена Републиката, жените станаха част от управлението и обществения живот, бяха разрушени всички ретроградни остатъци, криминалните престъпници, привържениците на фашизма и вредителските елементи бяха наказани с тежката ръка на закона, установи се спокойствие и мир, сигурност и справедливост, всички работеха и бяха щастливи от живота си... Нещастни бяха само днешните реститутки, престъпниците, бившите земевладелци и едри предприемачи, частниците, които не можеха вече да крадат. България се превърна в прекрасно място за живот!Когато говорите за комунисти - винаги помнете, че те нямат нищо общо с БСП, не членуват в БСП, комунистическите идеи не са идеи на БСП! БСП е обикновена капиталистическа партия, привърженик на левия либерализъм и не се различава по пазарните си идеи от която и да е друга партия в Народното събрание!Ние, комунистите, никога няма да приемем, че бесепарските плазмодии продължават да бъдат наричани "комунисти" - това е дълбоко погрешно и неправилно. Комунистите приемаме БСП като част от плана за унищожаване на България! Най-хубавото нещо, обаче, е, че комунистическите идеи за обуздаване на пазарната икономика и частния бизнес днес се приемат стихийно от по-голямата част от българите. Рано или късно хората ще разберат колко много са ги мамели политически монополи относно комунистите!Времето на ИСТИНАТА идва с нас!

82

Анонимен

преди 12 години

Червените в Червената книга!!!!

81

Честито!

преди 12 години

Утре празнуваме Ивановден