88

ДО 86

преди 12 години

АЗ ПОНЕ НЕ СЪМ ТРЪГНАЛ ДА ПЛЮЯ ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА КАТО ТЕБЕ--ГАНЬОВКА ИЛИ ГАНЬОВЕЦ.ГЛЕДАЙ СИ В ТВОЙТА ПАНИЦА,ОПРАВИ СИ ПОЛОЖЕНИЕТО,СТАНИ ОК,ПЪК ПОСЛЕ ТРЪГВАЙ ДА ПЛЮЕШ...***

87

Разобличителя

преди 12 години

В битката при Гавгамела , Александър успя да разбие Персите с 47 000 бойци срещу 240 000 ПерсиА ти Александър в безсънието на нощна тъмана къде е зареян погледът тина къде тегли сърцето ти.Ти ще покориш далечни земитам където захождат звездитетам където умира и последната океанска вълна.Разобличителя

86

AYYYYYY

преди 12 години

Още в 2000 година трябваше да ограничат раждаемостта както в Китай,защото храната не стига и ще унищожим земята,но тъй като собствениците на военната индустрия трябва да продават и печелят оставоха земята да се пренасели та да могат да продават стоката си.7 милиарда сме...! Ако искаме да запазим семята трябва да се намали населението на 3 милиарда както в 80-90 години

85

Анонимен

преди 12 години

Патиланчо, престани с тези глупости и пиши по темата.

84

до 71

преди 12 години

"...някакви чичковци са клатили ***..." абе *** това пък от твоето възпитание ли е,явно си го разбрал от гледане във фамилната си къща. Ха ха ха *** мога да те изкарам най-големият гей на Балканите само с твои употребени думички ***.

83

Патилан

преди 12 години

Трябва да се отбелижи че кошмарът за САЩ започва и през 2006г. Иран обявява, че започва да търгува нефтът си в Euro и не само това, но кани и всички близко източни страни да се присъединят към това и решение, и също да изнасят нефтът си, който е жизнено необходим за икономиката на САЩ в Euro. Това силно разклаща Щатският долар който усеща товарът вече от трилионите външен дълг на страната и невъзможността да се стабилизира икономиката. Към днешна дата държавният външен дълг на страната възлиза на 15 трилиона долара вече. Единствената страна, която успешно се отдалечи от долара, е Иран, който прекрати продажбите на петрол в долари. Една от причините, поради която Иран все още не е била атакуван, може да бъде фактът, че придоби от Украйна редица ракети X-55, способни да носят ядрени бойни глави.

82

до 73

преди 12 години

Мен няма да ме избомбят, защото България ще си затвори АЕЦ доброволно. Израел нама да позволят Иран да има ядрено оръжие никога. Заради Иран няма да започне 3 световна война.

81

Патилан

преди 12 години

Иран са третият в света износител на петрол (след Саудитска Арабия и Русия). Страната продаваше миналата година средно по 2.5 млн. барела дневно. Основно количествата отиваха за Япония, Китай и Индия. Освен това Иран контролира Ормузкия проток, определян като вратата към близкоизточния петрол.

80

Анонимен

преди 12 години

Ауууу, че страшно 150 000 пиратки ще бъдат изстреляни срещу Израел. На чалмарите ще им изгорят пръстите от толкова много фойерверки.

79

Патилан

преди 12 години

Също така трябва да се има в предвид, че доларът е световна резервна валута и като такава тя служи за оценяване на злато сребро и най-важното на нефт. Това позволява на САЩ да печатат големи количества валути без съществена инфлация, защото доларът е изискван от целият свят за закупуване на тези блага. Но през 2000г. Садам Хюсеин президентът на Ирак държавата изтерзана от санкции и лишения, решава да промени това като започва да продава нефт не в долари, а в Euro. До инвазията на САЩ през 2003г. успява да продаде 3.3 милиарда барела суров петрол, от който 2/3 са закупени от САЩ, но не с печатани от FED долари, за които се е наложило разпродаване на Дженерал Мотърс и други блага на САЩ, за закупуване на така необходимата от Европа валута Euro, за закупуване на още по необходимите количествата нефт.Разбира се, след започване на войната с тероризма и влизането на САЩ в Ирак първата промяна, която налага САЩ е оценяването на нефта да се върне от Euro в долари. Войната срещу Саддам стана набързо след като той обяви, че разплащането за Нефта ще премине от Долари на Евро и най-вече, защото и той почна да си печати долари, така наречените Садамки. Това най-много вбеси Печатарите от САЩ (Ротшилтд, Рокфелер и Другарчетата му). Муамар Кадафи беше убит по заповед на Ротшилдови ( МВФ, СБ, ФЕД ) защото отказа да зароби Либия със заеми към тези световни лихвопийци. Вместо да плаща лихви на Ротшилдови, Кадафи национализира нефта и газта, и чрез приходите от тях спести валутен резерв на Либия от над 183 милиарда долара ! Либия бе ПОСЛЕДНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, БЕЗ НИКАКЪВ ВЪНШЕН ДЪЛ. Войната срещу Кадафи също стана, защото той реши да си изтегли евро-доларите от европейските и френски банки най-вече и да продава петрола в злато!

78

БългАрия

преди 12 години

И кво като е разбил персите, персийската цивилизация е несравнимо по-велика от македонската. Всъщност македоните не са създали цивилизация, а са приели гръцката. Персите съществуват хиляди години, а македоните просъществували няколко стотин. Съвременен Иран обаче е по-скоро арабска страна, персите са малцинство.

77

Патилан

преди 12 години

Иран има основания за много сериозни притеснения. Сценарият на САЩ и НАТО за пълен контрол върху нефта е един същ и след Ирак и Либия следва Иран. Събитията в Сирия са само удобен повод за военна намеса. При това задачата на САЩ при евентуална инвазия в Иран ще е значително улеснена, тъй като в този район те имат едни от най силните съюзници - Турция от Север и Израел от Юг."Който днес контролира нефта, утре ще контролира целия свят." - казано е от Х.Кисинджър преди 30 години! На Американската икономика са и нужни военни конфликти за да излезе от батака в които е в момента с външния дълг до луната

76

KOKO

преди 12 години

Еврейчетата са маша на франмасони както ватикана на род6илд.Самите евреи в израел са против колонизирането на палестина,но кой ли ги чува.Всички войни се водят за да продават милардерите собственици на военните заводи,пак няма значение в коя държава ще пускат хуманитарните бомби,всичко остнало е вятър.Народите нямат нищо против религиите,всеки сам си я избира и никoй няма да я смени,защото са ни набутали фалшиви Богове,но интелигентните знаят че Бог е един,наричан с различни имена.Колкото повече религии съществуват,толкова повече народа се дели и владее.Какво печелите или гъбите от факта че свалиха кадафито например...!?

75

Патилан

преди 12 години

"Да, НАТО е и политическа организация. Има и политическо ръководство" ... и тежко въоръжен нефтен отдел!!!Наблюдава се дилема: Кой да бъде първо сринат и демократизиран от въздуха : Сирия или Иран.

74

qwer

преди 12 години

Ами да се пробват тъпите ***,ако искат след това да бъдат изпепелени,Израел са способни да се справят с всички мюсюлмански държави около тях наведнъж.

73

Пророк

преди 12 години

Тук става дума за нещо много по-сериозно от Война.Съвсем скоро голяма част от хората трябва да изчезнат по един или друг начин.Болести,войни и т.н. Ресурсите вече не достигат.Елита е заплашен.Хората трябва да намалеят наполовина.Всичко е планирано заедно от Световното правителство

72

Цецо

преди 12 години

Няма дим без огън! Война ще има, въпросът е до къде ще се разпростре? Ако руснаците преглътнат базата си в Сирия, концесиите на Газпром в Иран, Китай също се откаже от иранския нефт и се кротне, тогава американци и евреи ще опухат Иран за 2-3 месеца, ще се настанят там както в Ирак завинаги и после е Чавес е наред. Обаче какво става с икономиките на Русия и Китай след това и те готови ли са да го приемат?Но нещо не виждам янките да прекарват войски натам, както преди войната в Ирак...?

71

До 69

преди 12 години

Да те избомбят тебе Както са настръхнали сега и пушка по границата *** и всичко отива по дяволите

70

Патилан

преди 12 години

ПОЧВА ДА СТАВА СТРАШНО........е сега се разбира вече че Иран не е Либия!Персия, със своята 6000-годишна история е виждала и по-големи фукльовци от Обама, Буш, Саркози и Берлускони, взети заедно!Трета Световна Война Една от причините, поради която Иран все още не е била атакуван, може да бъде фактът, че придоби от Украйна редица ракети X-55, способни да носят ядрени бойни глави.Едва ли имате представа от ужаса на войната и как олигархията ще се посере първа най-вероятно..... Някой може ли да погледне към картата на Иран и да види къде им са ракетите, накъде са насочени и какъв радиус имат, само така ще ви стане ясно какво ни чака - тотално изтребление! Просто траекториите в ирански карти показва Козлодуй, Варна, Анкара и Хасково, Бургас, Одрин, Малко Търново, това са им най-добрите ракети.... Примерно ако Иран изтрелят ядрена бомба и радарите да я засекът от Турция и да я свалят някъде над Народното Събрание в България по време на Заседание. Разтоянието и ситуацията го предполагат - ако изтрелят ядрена бойна глава - все някъде трябва да падне. Ще бъде най-дългоочакваното и бързо освобождение на България !*** на българската нация, титлуващ себе си политически елит, от 22 години ни е прикачил към имперската каляска на САЩ, а ние, като народ не можем да намерим сили да се обединим за да излъчим качествени водачи на нацията. И както винаги в новата ни история, сме на страната на губещите..

69

ДО 64

преди 12 години

АБЕ *** НЕВАЗПИТАН...ТИ НЯКВА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ИМАШ ЛИ? НЯКОЙ ВЪЗПИТАВАЛ ЛИ ТЕ Е ВЪОБЩЕ?ТИ ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТОВА ЧЕ ДОБРОТО Е ПО ХУБАВО ОТ ЗЛОТО И ЧЕ МОРАЛА Е ДОБРО НЕЩО...ИЛИ ТИ СИ ИЗРАСНАЛ В НЯКОЙ БАРДАК И СИ ГЛЕДАЛ КАК НЯКВИ ЧИЧКОВЦИ СА КЛАТИЛИ *** И СПОРЕД ТЕБ ТОВА Е НОРМАЛНО...СОРИ АМА НЕ ВСИЧКИ СА КАТО ТЕБ ДЕГРАДИРАЛИ ИНДИВИДИ НА ЦЕНОРАЗПИС НА ЧАС--50 ЛВ