110

Енесай

преди 13 години

Тая държава трябвало да бъде в Сахара, Китай, Франция или не знам къде! Как *** държава щяла да оцелее без данъци? Подобни глупости, глупости глупости.... Хем искате да ви е сит стомаха хем искате да ви стои хляба. Ако се отдели държава за ромите знайте че тя ще бъде в България. Кой ли ще им пласта данъците, досега който е плащал пак той ще плаща. Европейците ще им плащат данъците, ще им правят пътища, болници и всичко освен фабрики. Ако не ги направят всички роми пак ще започнат да се разхождат в Европа но в също време ще си имат една държава разделена от България.

109

ВЕРСАЧИ

преди 13 години

От шъ мъ гоните бе бате? Леб нема там, нема железо.

108

Петьо-Евреи

преди 13 години

ХОРА САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ БЕЗ *** НА КОЛКО ЩЕ СЕ САКРАТИ ПРЕСТЪПНОСТА И НА КОЛКО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ БЮДЖЕТА И ЗАПЛАТИТЕ!!!!!!

107

Анонимен

преди 13 години

Винаги съм бил на мнението че не Турците са проблема в България а единствено Ромите, които са унищожител на морала и културата в нашата красива държава.

106

Калин

преди 13 години

Тия лъди ли са....??!?!?

105

Анонимен

преди 13 години

Oblastta kraj 4ernobil i bez towa e bezliudna. Koj znae, moje pyk ot radiaciqta da stanat po-umni i rabotliwi. Wikam da probwame.

104

Петьо-Евреи

преди 13 години

Прав е това е единственото ефективно решение на проблема. всички останали идей като интеграция бесплатно образование социални помощи и т.н. на протежение на наколко века се видя че не са ефективни. АЗ ПРЕДЛАГАМ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪЗДАДЕ КОМИТЕТ ВЪВ ПОДЪРЖКА НА ТАЗИ ДОБРА ИДЕЯ..

103

Анонимен

преди 13 години

Ян Слота za prezident na BG

102

Turkey

преди 13 години

До:100Уважаеми приятелю, не се ядосвайвайте. Просто не сте готов за дебати. Липсва ви възпитание и речник. Съвсем сериозно попитайте майка си помни ли кой ви е баща. Нали разбирате какво искам да ви кажа за вас и майка ви. Не съм използвал нито една нецензурна думичка. Това е разликата. Усещате ли се как ви пързалям. Това е за урок. Без обиди. Бъди жив и здрав и се учи ако държиш да те уважават.

101

Анонимен

преди 13 години

да си правят държава ама на друга планета .. тука никой не ги иска

100

Анонимен

преди 13 години

Трябва политическа и човешка воля тези *** да бъдат отделени на няколко атола и да продължат да живеят на помощи от останалия свят, но поне с мръсотията и гнусотата си да не мърсят земите, които обитават сега. В противен случай до няколко десетилетия ще се наложи да бъде извършен геноцид и да се изтребват като животни... Каквито са....

99

ДО TURKEI

преди 13 години

Ще си купиш на Султана бакъреното наргеле !!!

98

Принц Иршу

преди 13 години

Еми те им строят новата държава, кяото в момента се нарича България, а след 20 години едва ли :(

97

Анонимен

преди 13 години

Ако направят отделна ромска държава на територията на Словакия нямам нищо против.

96

Анонимен

преди 13 години

АЗ БИХ ПРЕДЛОЖИЛ РЕФЕРЕНДУМ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.И ОТ СЕГА МИСЛЯ ЧЕ ЗНАМ КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТЪТ.НЕ СМЯТАМ ОБАЧЕ ЧЕ *** МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ САМОСТОЯТЕЛНО.КАК ЩЕ ПАРАЗИТИРАТ ?КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ЗА ДА ИМА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ЗА ТЯХ?

95

Turkey

преди 13 години

До:91Уважаеми, пиши правилно! Не знам дали сте подводница или пън, сам преценете. Не умеете даже и да се изразявате грамотно, не позорете родителите си. Надявам се майка Ви да знае кое баща Ви.

94

Анонимен

преди 13 години

Нещо май се замечтахте а?

93

Turkey

преди 13 години

До:78 Аз съм ви благодарен ,че сте ме изгонили, просто ми и жал за другите етнически турци,че тънат в мизерия там, ама и те работят на гурбет и се оправят май и ще успеят, а аз ще си купя втори апартамент от твория босфор дето строят и ще е готов до 2023г , и на тебе ти желая успех! :)

92

ЯУУИ

преди 13 години

Т.НАР РОМИ СА ДОШЛИ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ И В ЕВРОПА ОТ ИНДИЯ, ЗАЕДНО С НАПРЕДВАНЕТО НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ПРЕЗ 13 -14 ВЕК. Т.Е. ЗНАЕ СЕ ОТКЪДЕ СА ДОШЛИ И Е НОРМАЛНО ДА СЕ ВРЪЩАТ ПАК ТАМ , А НЕ ДА ИМ СЕ ТЪРСИ НОВА ДЪРЖАВА.

91

До TURKEI

преди 13 години

Като си напуснал уж къщата си в България, какво правиш още тука, бе ??? Вземете се скрийте вие- с подлите си лъжи и измами !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!