34

кОлтур

преди 12 години

Живея в голям град, в голям квартал. По времето на Соц-а решиха че града трябва да стане 100 хиляден и раздадоха панелки на всички от малките селца наоколо. И вследствие сега на втория етаж живее кон - в хола; на седмия етаж - коза - на терасата, над мене усилено се репетират първи стъпки по саксофон...идилия.. и няма как да ги изгоним, щото многолюдното *** семейство с коня са около 50% от живущите. Айде дайте съвет! Да се изнасям ли?

33

Анонимен

преди 12 години

Яжте асфалт сега отварям една домоуправителска мутренска фирма и ще ви изгоня всички от България

32

Анонимен

преди 12 години

Tova go niama nikude po sveta, osven v BG, razbira se - tazi balkanska durjavica.Nikude po sveta niama zakon s koito da te izgoniat ot imota ti. E v Severna Koreia sigurno ima, no az govoria za drugite durjavi.

31

До 23

преди 12 години

Пада ти се.

30

Амнистия за бедните

преди 12 години

Добре де в Европа сигорно е така .Ама как да изгоня комшията !!?? Дето всяка вечер се напива, прави страхотни скандали Ама той е без работа жена му работи каквото намери и той ходи блъска по складовете като докер .Ама то няма работа Е Напива се .Ама като не ми изнася има къщи на село .И аз ще си купя една съборетина просто да имам къде да се наспя под покрив .Не ги упреквам тези хора просто ми е жал.

29

Анонимен

преди 12 години

Както обикновенно, написаното е меко казано, неточно. Никой не може да те лиши от собственост, общото събрание може да те "извади от етажната собственост" за определен срок... Като повечето ни закони - неприложими... Подобен текст имаше и преди гласуваните промени...Къде бяха януари 2009 разните несъгласни мишоци с различни цветове ...

28

Анонимен

преди 12 години

Искате Европа,а като ви вкарат Еврозакони не щете/...

27

Анонимен

преди 12 години

Като останат 2 човека във блока кворума ще бъде 50 на 50 как ще се процедира кой кого да изгони

26

Анонимен

преди 12 години

А така в моя вход ще важат др закони.... Във по малките входове могат да се взимат скандални решения.... "Решенията се смятат за законни"

25

Абе хора....

преди 12 години

Мислете преди да пишете или поне се информирайте. Според чл.11, ал.1, т.10е от Закона за етажната собственост и сега гласи, че могат да те извадят от жилището ти.Нека бъдем малко по-умни от тези драскачи българските журналисти...А с това 33% от живеещите, авторът на статията директно ни доказва компетентността си само сред чалга изпълнителите.Става въпрос само за собственици, упоменати в Домовата книга.Но явно новините се прави според материали и кучетата....следователно не трябва да има обидени

24

до 20

преди 12 години

Не ми пука дали на съседите от къщата ще си плащат консумативите, но ми пука съседите от блока, който не си плащат нито тока, нито водата, нито стълбището, нито парното и им го плащаме ние!Без причина никой не го гонят от някъде!

23

аноним

преди 12 години

Значи решавам да изгоня съседите и започвам. Този ми пикае не черджето, този ми омирисва прането, другия по цял ден ремонтира, единия се прибира системно пиян и ми разбива съня, системно ми се разбива пощенската кутия и мазето и прочие.Това си е "масло в огъня", между съседите. И, ако има подобeн конфликт, всеки може да се хване за нещо и да се гонят взаимно. Да не може си кажете, една мила дума и два, три, лафа ,вместо да си пиете питието и кафето, само интриги и непрятности. Сложен казус.

22

OPS

преди 12 години

Аз тука нещо не разбирам : Има разлика от това да те изселят от блока и да ти вземат собствеността. Ако са гласували да може да се изселва съм съгласен - така собствеността си остава негова , но не може да живее та (макар да е спорно дали нарушават конст. му право) Ние например сме решили за заварим вратата на един апартамент и собственика да не може да си влиза докато не изплати задълженията. Не сме го формализирали, а просто заваряме и се правим на ударени - докато плати да реже :)

21

Bo

преди 12 години

Много мъдро решение !! Във всяка цивилизована страна има подобен закон.Защо ние да си нямаме?!?! Във нашия вход има съседи който не желаят да плащат ток,вода,чистачка и други разходи.Казват : "съдете ни, след 10 години като ни осъди някой ще си платим " До тогава тока е спрян водата също а входа вони на *** щото безплатни чистачки няма.Друг съсед си разхожда кучето в коридора и по стълбите *** и пикае.Как да ги накараме да си платят?Сега ще гласуваме и да си ходят като не искат да са нормални

20

Анонимен

преди 12 години

Men,a къщите пък имат комшии също,там кат нищо ще те изгонят от селото,щото им скимнало на кратуните до теб.Тръгне ли тоя принцип,докъде ще стигне?

19

apartament

преди 12 години

На ви сега заспали овци дано ви изгонят от къщите ви *** неземна

18

до 12

преди 12 години

Скоро ти и хиперактивното ти *** ще бъдете изритани колективно от гладни пенсионери комунисти!

17

Men

преди 12 години

Това го има по цял свят.Като не ви харесва да се съобразявате - има къщи!

16

ash

преди 12 години

не, не,не ,не... Аз съм бил шутове на 75% от съдедите в блока.... другите вечно се крият...иначе ги закръглявам на 100..

15

Дордата из бек

преди 12 години

Дано изгоним тоя пикаещ до асансьора в най-скоро време