111

Хм,

преди 13 години

Че са жалки, глупави и подкупни си знаем. Новината е в цената - оказва се, че са и сравнително евтинки. За 60 от Околовръстното, за 600 от агенция за "модели", за 6000 от Народното събрание. Какво да каже човек? За Бога, братя, не купувайте :)))

110

za 90

преди 13 години

Така ли си успокояваш гузната съвест:) Че каквито са народа, такива са управниците! Ми защо не са като теб:) Съвестта на нацията! И ти ли за пет лв. убиваш.Лошо! Човек съди за другите по собствения си емпиричен материал! Всички обаче не са като теб! А да! Ти каза народа!Ухаааа! Друго си е да се скриеш в масата!

109

Разочарован

преди 13 години

Гласувайте пак за ГЕРБ! Ха, ха...

108

Анонимен

преди 13 години

Български депутати > гротеска > сарказъм > ирония > хумор... Те просто са на върха.. Заради такова скандално поведение трябва да им удържат поне толкова заплати, за колкото са били готови да се продадат измекярите. И после защо в ЕС ни изобразиха като ***?? Еми отговорът е тук- в българския *** непрестанно влизат и се цамбуркат нови представители, а няма кой да пусне водата отгоре и да ги отнесе всичките....

107

Елена

преди 13 години

Моля те- недей, че после ще намерят начин да си ги върнат парите- с лихва и то за сметка на народа! Те и сега ще се обидят, че така са ги изпързаляли и ще си купят за по 15000 лв. брой и пак ни ще ги платим!

106

бай ивань

преди 13 години

кво става с ШЕСТЕ апартамента на цецо

105

Таласъмчо

преди 13 години

Мошници на дребно, не само лакоми, но и прости, клъвнали на толкова елементарна стръв. Да бяха проверили в GOOGLE дали въобще има такава фирма преди да тръгнат с големите кошници.

104

Р.Овч.

преди 13 години

По време на обсадата на Санкт-Петербург от нацистите, руснаците са били 100 дена откъснати от света без да може да стигне храна до тях- и не са се били помежду си за храна а са били сплотени и са успели да издържат блокадата без да се предат. Ние като народ, без блокада и заплаха от куршуми с бием за банани по 69 стинки в магазините на същите тези немци. Открийте разликата в манталитета?

103

Калин

преди 13 години

на всичко са готови болшевиките.. аванта да е само .. !!!

102

Нов морал

преди 13 години

Лъчо, ти ли се бре! Ей, хванаха ни,а! Ама пък хубав ник си си сложил!Те предишните са виновни! И народа! Всички в народа са като нас нали!Богати, алчни и чакат за подаръците за Коледа по 6 бона! И за парлама се блъскат за евтини банани! Така манипулират сами себе си! Пък ние сме си автентични!

101

Max

преди 13 години

Хайде сега да ги отзоват тези алчни *** и да им окачат портретите из цяла България, та да видят всички какви простаци ни коват законите. То се вижда защо живеем най-бедно в Европа. И албанците вече ни задминаха. ОГЪН ДА ГИ ГОРИ МИЗЕРНИЦИ ГАДНИ ПРОДАЖНИЦИ!

100

Българин

преди 13 години

И това е за един мобилен телефон и при изключително "плоска" примамка, а представяте ли си какво би станало, ако иде реч за нещо друго ... Глупостите за "новия морал" ни проглушиха ушите последната година, но българския народ, който си е природно мъдър е казал: "Пременил се Илия, пак в тия." Лъчо е особено противно същество, движено единствено от авантата и облагата, но той не е много различен от съпартийците си на ръководни постове. Цачева пък, се обадила да извинява свой колега ...

99

хахахах

преди 13 години

*** при това нагли познаите дали сами ще напуснат парламента , ще се натискат до последно ИЗМЕТОтново благодаря на днес бг че всеки ден ме убеждава да напусна тази помия може да се прекръстите защо да си замина от българия . бг :) :)

98

ИВАН КОСТОВ

преди 13 години

"Групата включва депутати от всички партии."Извинете, но не откривам колеги от Синята коалиция.Това е пРовокация! Очаквам публично извинение!

97

аз

преди 13 години

Голяма гавра от страна на журналистите. Нормално е ,котаго те поканят някъде от името на някоя голамя фирма да откликнеш. Другото е ненормално. *** и гадни журналисти. За съд са.

96

Лекар

преди 13 години

Лъчезар Иванов е ***!!!!

95

8-ия ден

преди 13 години

15 народни представители да платят по 6 000 лева глоба - колкото е цената на "мобилните телефони, струващи по над 6000 лева бройката", и да се извинят публично на народа !ПУБЛИЧНО !И да се впишат имената им в "Залата на срама", придружени със снимка !

94

Елена

преди 13 години

Само не мога да разбера как при толкова "уморителен" работен ден, който имат, тези "работливи" пчелички успяват да приемат и народоуморителни закони- живи да ги ожалиш!

93

Помияр

преди 13 години

***, гювечари, интересчии-- български парламент. И тези типове ни представляват, егати сбирщината...

92

za 80

преди 13 години

Доста носители на новия морал,а:))))))))))) Тези дето щяха да се отичават от другите:)))))))