15

NVM

преди 13 години

за пръв път я чувам тая. важна ли ???да са живи и здрави поне като ни споделихте тази тъй важна новина

14

пожелател

преди 13 години

И нова работа , и нова работа й пожелаваме . :) Не е лошо момиче , ама е некадърно . Хайде със здраве да си гледа детенцето.

13

Манол

преди 13 години

Господ живот и здраве да давана бебето и майката

12

Аз

преди 13 години

Боже, ама тези наистина за балъци ни вземат вече. Сълзи се леят от всички земеделци за Калинчето, благословена да е милата, цирковете в държавата се вихрят с пълна сила :)))

11

Таня

преди 13 години

После се чудят защо децата растяли такива онакива. Глей ги кво правят. Обществото във всяка държава се възпитава от хората, коит оя ръководят, както децата се възпитават от родителите и учителите. Как при тая действителност българинът да живее със самочувствие и да се счита за горд със принципи и морал, след като фактите всеки ден му крещят в лицето, че тези, които явно погазват ред са всъщност лидерите на държавата! Е`аси идържавата!

10

сами м

преди 13 години

Това е толкова уродливо и безобразно, че тази сапунена героиня трябва да бъде незабвно уволнена заради представяне на фалшив документ, изключена от всякакви ГЕРБови структури, публично порицана заради интригата и лъжите, които е навъртяла и с това поставила в небрано лозе всичките си "съратници" и политически и обществено да бъде толкова компрометирана, че повече никога да не чуем името и. Да е живо и здраво бебето и дай Боже да понесе някак факта, че е с *** майка.

9

хахаха

преди 13 години

Ами крие го, щото като го изтропа на следващия ден се връща на лапаницата. А като гледам ГЕРБ как се усира ще *** като за последно и ще се *бе като за последно по висшите етажи. Да не е луда да излезе в майчинство 2 години...

8

рррб

преди 13 години

Да са живи и здрави бебето и майка му и баща му, ако се знае кой е! Това е най-важното!

7

Анонимен

преди 13 години

Вместо да и поиска оставката,пожелал и здраве и щастие........Безумие!

6

Анонимен

преди 13 години

Липсата на сиво вещество си е тежко заболяване по принцип, но се съмнявам да е ползвана тази диагноза.Каква точно е позицията на министир Найденов и премиера по казоса с фалшифицирането на болничния лист ми е любопитно.

5

niakoi si

преди 13 години

Няма такъв филм - "Осиране за милиард и половина" баси и пародията на държава сме щом пожарникар ни управлява и пожарникарска щерка отговаря за милиард и половина

4

Браво на Калинка

преди 13 години

Браво на Калинка! При всички други жени бременността трае девет месеца, а при пожарникарската дъщеря Калинка - само няколко дни!

3

брррр

преди 13 години

Да са живи и здрави бебето и майка му! Това е най.важното!

2

RRA

преди 13 години

POZDRAVI OT MARMARIS

1

Анонимен

преди 13 години

Абе, "Дързост и красота" пасти да ядат! Никой не може да измисли толкова откачен сценарии, колкото нашите министри и депутати! Тя била бременна, ама не казвала, защото...