103

до 103

преди 13 години

Не знам,кога се е работило през пръсти - някога или сега,но имам пломби,които са правени преди 20 год и не са мръднали.През последните 4 години съм дал най-малко 600-700 лв.за други 3-4пломби,които падат след няма и 5 месеца/сменил съм 4 зъболекари/

102

Патриот

преди 13 години

Май не е само от безпаричие... :)))FEAAAAAAAAARRRRRRR :))))))

101

Анонимен

преди 13 години

НЕ ХОДЕТЕ НА ЗЪБОЛЕКАРИ ПОНЕ АКО НЕ Е СПЕШНО ,ТАКА ЩЕ ГИ ПРИНУДИМ ДА СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ

100

Анонимен

преди 13 години

българите имаме ниска дентална култура.Отчасти това остана от времето на комунизма.По онова време не можеше да се ходи на стоматолог където и да е.Само по район.Обикновенно имаше страшни опашки.На зъболекаря не му пукаше,и си вършеше работата през пръсти,защото работата-държавна.Често повече вредеше отколкото помагаше,особено при каналното лечение.Всичко това,наред с слабата информираност отблъсна пациентите.

99

антикомунист

преди 13 години

До: номер 100Не знам доколко това което казваш е вярно. Но ако е така, говори за липса на последователност. Не искам да те критикувам, но като пълнолетен гражданин, би трябвало да можеш да преценяваш - кои имат желание и възможности да променят старата система, и кои са свикнали със старата система и така им е по-добре. Аз лично смятам че ГЕРБ имат желание за промяна, но си служат със елементарни милиционерски методи от които няма полза.

98

българче

преди 13 години

Значи, аз съм от другата половина дето си ги мият :-)

97

до антикомунист

преди 13 години

Ами аз едно време гласувах за комунистите. Не ми хареса, затова след това гласувах за СДС. После за БББ (ако знаеш какво значи това). После пак за СДС. После за комунистите. Накрая за Бат Бойко. Ами в крайна сметка зъбите ми опадаха, защото начина ми на живот така и не стана като в белите страни, за да си позволя нормално лечение.

96

Анонимен

преди 13 години

Зъбите трябва да се поддържат своевременно.После става дълго и скъпо.Друг е въпроса че, пробойните са толкова големи, че кое по-напред.Зъби ли,храна ли,за колата ли ,дрехи,ток,вода,парно,некой друг кредит хе.Аз лично си пооправих зъбите лятото,имам и още да правя,но иде зима,а колата си иска нови гуми та незнам...

95

астронавт

преди 13 години

До: номер 78Поносими цени ли искаш? Ами и аз искам да си направя една екскурзия - до Луната да полетя и обратно със някоя ракета като Сатурн-V, ама ако може да са по-поносими цените така че да мога да си платя билета. Виж, 200 - 300 лева ще събера примерно, какво прави това? А! 100 - 150 евро! А те ми говорят за няколко милиарда долара, на нищо не прилича това!!! Еми тука ще си седя - на Земята пък!

94

антикомунист

преди 13 години

До: бесен съмАми гласувай пак за БСП. И ще станеш още по-бесен и нещата ще вървят гладко надолу! Или не! Ако искаш - за НДСВ гласувай! Същата работа е. Или пак за ГЕРБ, а?Няма значение, важното е че за всичко е виновен Иван Костов и СДС. Докато не гласуваш за тях - все ще си бесен!

93

бесен съм

преди 13 години

Реших да си оправя 3 зъба и да почистя зъбен камък.На 30 години съм.Изчистване, упойка, вадене на нервите, снимка на каналите, изграждане на зъб ( без коронка ) - 170лв.Цялата работа я смятам грубо към 500лв.Е от къде пари?Как се дават, колко получаваме??Имам едно дете, за повече нямам пари. СРАМ, да нямаш пари за храна и дрехи за две деца... ужас.СРАМ БЪЛГАРИЙО !!!!

92

МИНА

преди 13 години

И ПАРИТЕ СА ВАЖЕН ФАКТОР ЗА ДА НЕ ОСТАНЕШ БЕЗ ЗЪБИ. С ГОЛО ЖЕЛАНИЕ НЕ СТАВА ПРИ НАШАТА СИСТЕМА, КЪДЕТО НАВСЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАШ СОЛИДНО.

91

Анонимен

преди 13 години

Кои българи, да не става дума за едни с *** венци които не ги лови закона ?!

90

KU4E

преди 13 години

То от къде култура като я нямат родителите! Камо ли зъби да мият! Само им дай чалга и бира, четки за зъби не показват фолкпевиците или по дискотеките!

89

бай Онзи

преди 13 години

Наборе,това е защото си от поколението с училищните зъболекарки. Също и от тези,които не познаваха близалките и туиксовете.

88

main_creator

преди 13 години

А после с боргийката ...няма нужда от подробности - да не говорим ако е клиника кво ги чака

87

Анонимен

преди 13 години

Приближавам 50 и тази година ми направиха първата пломба.

86

Анонимен

преди 13 години

mjkuiop[

85

някой

преди 13 години

До: номер 82Питай Бойко Борисов

84

az

преди 13 години

6TOTO XOPATA PARI NQMAT TRQBVA RAZTREL ZA TIQ OTREPKI DOVELI DO TOVA POLOJENIE