254

странно

преди 13 години

Странно........целта на БСП и ДПС винаги е била да взимат здравето на България, а не на нещо друго. Това с ГЕРБ определено е новост!

253

1111

преди 13 години

Че кое му беше действащо по това време,след Жан Виденовото управление бе мой човек!!! Защо не казваш за срива 3000 лв за долар!!! Каква икономика действа при хиперсуперинфлация?!? То мина време ама супер золумите на БСП и ДПС не могат да се забравят никога!!!

252

сдг

преди 13 години

Еййй тъпан,как да не е крал бе льохман,виж сега къде живее.За човек който никога не е работил живее под наем в един от най скъпите квартали на София,колкото и да получава в парламента,заплатата му няма да стига само за наема.Ама много заблудени има.

251

7

преди 13 години

Прав си Асане!Той си затваряше очите за тия хора и те му седнаха на столчето.

250

Анонимен

преди 13 години

Между БСП и ГЕРБ няма разлики и двете правителства са безкрайно корумпирани.И няма как иначе понеже, ГЕРБ се състои от 100% "бивши" комунисти.За Бога, хора престанете да вярвате и да гласувате за комунисти, те са същите крадци и измамници като бащите им, няма значение от коя партия са на ужким.Между тях разлика няма и Борисов, и Станишев, и Първанов са лъжци и крадци до еднаква степен, никой от тях никога не е бил почтен.Дайте веднъж доверието си на нормалните хора, незаразени с комунизъм...

249

цоко

преди 13 години

Прочетете последните новини в dir.bg и ще видите какви ги вършат хората на Доган

248

асан

преди 13 години

Той може да не краде но разрешава на неговите хора яката да крадът,да бият протестиращите,да бият журналистите случая с Огнян от фрог бг,да отвличат хора,да убиват хораи да лъжат хората.

247

ь

преди 13 години

Най-корумпирания политик на прехода е Гоце, а най-корумпраното, най-лъжливото и най-тъпо правителство е това на БСП. Защо е тъпо- защото Европа ни дава милиарди евро, а БСП и Гоце не можаха да ги разработят. Тъпо е защото по 100 пъти ни повториха , че трябва да борят мафията, вместо това Гоце заедно с Румен Петков закрилят мафията и ги осведомяват, кога ще има акци срещу тях.

246

асан

преди 13 години

Те вземаха здравето и парите на народа е сега е ред да вземат и здравето на ГЕРБ.Безбожни лицемери са ДПС и БСП.

245

7

преди 13 години

Станишев не краде за това хората не го уважават.В България хората които крадат много ги уважават.

244

ВОЛЕН

преди 13 години

ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА,ХА-ХА-ХА-ХА

243

Анонимен

преди 13 години

След като ГЕРБ тръгна с гол *** и голяма уста срещу БСП - сега ще се научи защо с голо дупе таралеж не се мачка..... Не че БСП и ДПС не трябва да бъдат смазани но само с приказки преди избори не става, сега видяха че Боко само говори и ще стават още по нагли... жалкото е че пак ще има *** дето да пуснат бюлетини за тях.

242

ГЕРБЕР

преди 13 години

Ще вземете на куково лято, партия ГЕРБ е вечна!

241

Ванко

преди 13 години

За какви клевети хортуваш чадо Божие Бесепарско. Хората (и особено младите!) изпитват органична неприязън вече към вас. Вие не сте алтернатива, вие сте утопия, но не за бедните, трудовите и социално слабите, а за охранени олигарски по възможност свиневъди. Геронтофилска утопия за мумясалите ръководители на БАН, за тези които държат да запазят парчетата кумунизъм в образование, наука и т.н. понеже вегетират върху тях и точат ли точат благодарение на олигархичните си постове.

240

Антикомунист

преди 13 години

Комунистите имат добър тон, обноски, интелект.Но... морал нямат.Защо ли?

239

breg

преди 13 години

pak li vie be bsp i dps razsipahte naroda i o6te prodaljavate kakvo iskate pak da upravlqvate no edva li 6te stane nqkoga ve4e NARODA POUMNQ tova go razberete edin pat zavinagi palq4ovci

238

БСП

преди 13 години

Нацяло загубихме добрия тон :))))) Аз спирам дотук с дискусията , защото ще продължавате явно да клеветите ! Това е много арогантно , а аз не съм ви обидил !!! Живот и здраве на всички !!!

237

Лицемери, лъжци, мош

преди 13 години

Ако в къщата ми (България) се настани крадец.Убие баща ми и майка ми, изсели сестра ми и брат ми. Измъчва ме в собственият ми дом, и аз кажа "ох", а крадецът отговори: "е не така де. по културно" това каквое?Въпросът ми е риторичен.Много добре знам, че комунистите ПРЕКРАСНО РАЗБИРАТ какво правят.

236

бой за вас само

преди 13 години

Абе знаеш ли как ги развивам такива като теб нагли мазници а......Така ги развивам, че после като ме видят им пропада цялата седмица :)

235

Бий комунистите докр

преди 13 години

Все пак да не забравяме, че подлия, лъжливия, гадния, злия не може да е умен.Лукавството не е ум.Пък и какво по-лошо от умен бандит?Тези комунисти са умни, но по зле за нас.Колкото по умен е гадняра, толкоз по финна и неуловима е гадостта му.