9

Анонимен

преди 13 години

Глупакът под #1, правилно наричащ себе си "комунист", очевидно няма грам представа от финанси, но огромно желание за изява.... Дерзай другарю!!!

8

Т

преди 13 години

5To че ни управлява МФВ това е ясно. Но за едно не си прав. Американците за тях е по-добре да държат парите на света и да имат да дават на някого, отколкото обратното. Докато за 4 млд. тях бълха ги ухапала!!!

7

пипи

преди 13 години

Нищо не се споменава за Милен Велчев за далаверата с облигации с които ощете държава с милиони . После този господин няма да живее в супер лукс и да се чуди какво да си прави парите.

6

Анонимен

преди 13 години

Какво му обясняваш? Тук е сайт за жълти новини и не знам защо пускат финансова новина. Публиката е твърде неграмотна за да я разбере.

5

мами

преди 13 години

Министерството на фининсите е погасило заемите чрез банките по точно иначе няма как и това е на гърба на бедния народ. Теглят кредите и после ги крадат 30 % от тях и народа плаща. Всичко това е за сметка на пенсии здравеопазване и т.н.

4

Анонимен

преди 13 години

Всички говорят колко дължим, а никой не споменава колко имат да ни дават. Американците имат най- голям външен дълг , а живеят най- добре.И на всичкото отгоре министъра на финансите , който е тяхна рожба иска да взимаме сега от тях още 4 милиарда дълг и да им дължим пари за да им плащаме сериозни лихви после.Т.е американците къде чрез война къде чрез подставени марионетки си взимат тяхното. В момента ни управляват не ГЕРБ , а СБ и МВФ.

3

5555

преди 13 години

банките погасили - ХА ХА ХА ХА, такова нещо няма, виж БАНКИТЕ ОТКРАДНАЛИ, или ПРОМЕНИЛИ ЕДНОСТРАННО ЛИХВИТЕ, или ТОРМОЗЯТ ХОРАТА , виж това вече е вярно

2

Тони

преди 13 години

Ти правиш ли разлика между вдъншният държавен дълг, който е 2,8 мил. и частен и негарантиран държавен дълг? По кумунистически лъжеш хората, като изопачаваш цифрите. Я кажи, като си толкова запознат, каква е стойността на тогавашните 9 милиарда измерени в сегашна стойност?Аман от лъжливи ***.

1

Комунист

преди 13 години

37 милиарда евро...ще плачете за социализма с неговите смешни 8 милиарда долара.....