8

archi

преди 13 години

Какъв секс, тая е толкова грозна и хилава, да благодари на пластиките. Не я ли помните с какви криви зъби беше преди години? Тая дъска не става за секс!

7

56

преди 13 години

на 74 трябва вече да си пенсианер отдавна.Като не иска доброволно,го задължават.Друг е въпросът ,че този "пенсионер" е налял толкова ресурс в стара Европа(Австрия),че сега всички от Одер на запад ,ще го обявят за борец за демокрация, а той назначен за олигарх.Според преобладаващата част от твърденията във форумиге евреин и комунист= на капиталист.

6

Анонимен

преди 13 години

В случая има много прилики с Бойко тиквата и жена му милиардерката Цвета секса........................

5

КГБ

преди 13 години

Ясно тръгнал е срещу вожда и за това му е бил щута.Може скоро и едно скалъпено процесче да му спретнат и хайде в Сибир за камъни, освен ако преди това не избяга от Русия.

4

Калин

преди 13 години

как се уволнява кмет.. за какво са им избори на рушлята, направо да ги назначават, то и тука така - нали са за пример :)браво на ***... браво на вовката, запалиха московието.. лужков обра последиците от сеира :)

3

Случаен

преди 13 години

Интересно ми е как 15 милионен град има ОС от 30-на души, а София е с 65?

2

Анонимен

преди 13 години

Докога ще ви се привиждат евреи и комунисти по форумите. Сменете си очилата. За вас, всеки по-способен или по-независим е евреин или мръсен комунист. Деца сте на новоизлюпени парвенюта, нищо повече. Не сте само Вие, доста папагалствувате едно и също. Като повредена латерна. Стига с това разделение на Българите. Затова ни бият поотделно. И сме последни в света.

1

Анонимен

преди 13 години

Лужков е евреин. Путин е женен за еврейка.Руснаците имаха исторически шанс да се освободят от комунистите и не го направиха.В същото време са големи националисти. И кого защитават? Кадрите на ЧК (КГБ - ФСБ).