104

theinstr.

преди 13 години

Ще добавя само едно нещо още:Един мой колега- инструктор с много голям стаж и опит,който аз много уважавам казва следното:'Българина има изключителното качество да е специалист по всичко - тук в БГ имаме 7 милиона футболисти,7 милиона политици,7 милиона инструктори...Всеки се прави на велик шофьор-инструктор --- затова сме така и има толкова жертви на пътя.'Много е прав колегата.Щом искаш да се научиш и да можеш - слушай инструктора си по кормуване!Другото е общи приказки за маса.Успех !!!

103

хаха

преди 13 години

Значи - подкуп е едно, изнудване - съвсем друго! Една позната взе книжка преди 2 години с плащане. Не защото не можеше да кара, а защото инструктора директно и каза да и донесе 200-тина лв "за ДАИ", защото иначе изпитващия ще я къса, за да си плаща пак за изпит. Плати си, взе си го от първия път (да се отбележи, че при плащане на рекета са коректни. Браво, другари!). Сега си кара съвсем грамотно, будещите шофьори продължават да ги изнудват.... и те така....

102

theinstr.

преди 13 години

do majstor:Майсторе, ти правиш ли разлика между инструктор и изпитващ от ДАИ? Явно не.Знаеш ли на какво натоварване са подложени обучаващите за да научат някой да прави нещтата на пътя както трябва? Но парадокса е,че точно когато ги научим се появява някой като тебе и казва на обучения: Няма да го правиш така!Прави го иначе!Оня те лъже да те скъсат нарочно!Така се създават грешните навици,които после се прехвърлят на пътя.А това,че изпитващите са алчни безскруполни обирджии е друга тема.

101

haker

преди 13 години

cyalata ni dirjava e podkupna sorta ni e takiv ne si namirayte nedostatsi edin na drug

100

do 96

преди 13 години

Е ми то и да крадеш акъл се иска бре *** на кой за колкото му стига акъла!!!И да те светна те не крадат взимат подкуп ,но вие като сте прости за какво да ви подкупват ве!!!!!!

99

ОТ МЕН

преди 13 години

ТОЧНО ТАКА!!! И АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ!!! АМА КАТО ИМА ТАКИВА КЕПАЗЕТА, ДЕТО ПЕТНЯТ ПРОФЕСИЯТА И СЕ ОМАЗВА ЦЯЛАТА РАБОТА..КАТО ДА СЛОЖИШ НА ЕДНА КАЦА МЕД ЕДНА ЛЪЖИЦА Л....НО...НАЛИ ?! СЪЩАТА РАБОТА.....АМА РАЗНИ МАМИНИ СИНЧЕТА ДЕТО ИДАТ С ПАЧКИТЕ И ИСКАТ ДА СА ИЗКАРАЛИ КУРСА ЗА ВЧЕРА ИЛИ РАЗНИ ЛИГЛИ ДЕТО САМО УСТНИ ЦУПЯТ И КРИВЯТ КЪЛКИ, ЩОТО НЕМОГАТ ПЕШ ДА ВЪРВЯТ, А ИСКАТ КОЛА ДА КАРАТ.......АМА КОЛКО ХОРА РАЗБИРАТ КАКВО Е ДА СИ ИНСТРУКТОР ???!!!!!

98

Anonimen

преди 13 години

Dokato ima hora da im davat kni6ki ey taka...zatova 6te gniqt blizkite ni i priqtelite ni v grobishtata!!!

97

BULGARIN

преди 13 години

do CIGANINA 96aloooo , ciganinaaa, mangaaaaal, brikeeeet, mazeeeeen, da ti sa izpardq na fasona grozen, q sa skrii v maalata i si brukni v gaza da sa stopli6, 4e opardq saita we. 6**an ***

96

ciganin

преди 13 години

i kazvate kradtsi na nas sto nikoy ne kazva ce instruktorite sa bilgari nali vie ste nai nai 4estnite ograbixte dirjavata

95

Анонимен

преди 13 години

"От Съюза на автоинструкторите се опасяват, че е възможно след като кранчето спре, много хора да напуснат и системата да забуксува заради липса на кадри."Е*ати кадрите, бате!!!! Фабрики за убийци

94

Ikonomista

преди 13 години

като са тапи и не могат да научат един правиилник !!! Това ли искаш ? Повече рушвети а не сериозно отношение ???

93

Анонимен

преди 13 години

Катастрофи ставали защото се купували книжки ХАХАХАХА. Нима да бъдеш изнудван да дадеш някъкви пари за да вземеш книжка е същото като да си я платиш? На всички разбирачи ви пожелавам от сърце вашите деца да ги скъсат 4-5 пъти на изпит, като преди всеки изпит да защлащате по средно 150 лева, и най-накрая да си платите още 300 лева като рушвет!

92

Л.

преди 13 години

А зашо многоуважаемите специалисти си мислят че технологиите ще им решат проблема с хората? Камери, компютри и тем подобни могат да помогнат на хора които си вършат работата. Останалото е алъш-вериш но става въпрос просто за повече пари!

91

Анонимен

преди 13 години

инструктор-----муфтаджиа . друга дума нямам за тях

90

Иво

преди 13 години

Навремето моя инструктор ме е шамаросвал 1, 2 пъти зад врата - но взех книжка още на 18, при това безплатна - курсовете бяха към училището, но си имаше всичко - дори полигон ( не знам сега дали има). Колата беше москвич от старите, сега карам мерцедес. :-)

89

...

преди 13 години

Направо ме изкефи!

88

majstor

преди 13 години

Айде не се правете на много велики инструкторите бре - не е нужен университет за да станеш *** инстрктор! Който не му се работи инструктор прав му път. Пазара и конкуренцията ще регулират цените на шофьорските курсове. Свърши лапането и за вас - затварат ви кранчето както и на другите лапачи. Ходете в чужбина да стават инструктори ако тука не ви изнася за 500 лева и много ви здраве.

87

theinstr.

преди 13 години

do 83:Прочети внимателно редовете по-долу!Ако си мислиш,че куцо и сакато може да стане инструктор - много си в грешка! А ще ти кажа също,че кормуване не се 'преподава' в смисъла в който го представяш. Даваш ли си сметка на какво натоварване е подложен един инструктор по време на работата си? Явно не, защото май си мислиш, че те по цял ден се возят и че правят бързи и лесни пари... Не приравнявай инструкторската работа с тази на бакшишите - разликата е огромна.

86

Кухата лейка

преди 13 години

Точно това питах и аз.

85

Анонимен

преди 13 години

Какво значи "Платих си, защото иначе никога нямаше да ми дадат изпита, колкото и да се стараех"?!? Тук не става въпрос за старание, а за умения! Имайки предвид претупания курс в повечето от учебните школи е нормално на изпит да се явяват предимно неподготвени кандидати. Всички обаче искат да вземат книжка от първият път. Един човек се научава за 5 часа, на друг и 50 часа са му малко...Толкова ли е трудно да разберете, че най-важното е да се научиш, а не да прецакаш изпитващия...