21

12-45

преди 13 години

Ами безконтролното увеличаване на населението може да доведе само до това!Няма значение кой ражда безконтролно, китайци, индийци, европейци, африканци, *** и т.н.Увеличаващите се нужди от храни винаги ще достигнат точката, в която производствените възможности няма да могат да ги задоволяват.

20

Килъра

преди 13 години

Всичко се прави умишлено за да се въведе ГМО после!!!

19

iDiot

преди 13 години

Ако някой днес нахрани тези един милиард *** ,те утре ще са два милиарда и пак ще са гладни

18

До 17

преди 13 години

И аз съм на този принцип, няма нужда от консумацията на толкова много месо, освен това месото е вредно и хората живеят в заблуда, че е единственият източник на определени аминокиселини, а това съсвем не е така. По добре почвата да се използва за засаждане на посеви, а не за отглеждане на животни, достатъчна е рибата във водните басейни.

17

Анонимен

преди 13 години

Наще, ЕгипеД, мисюлмани - като чета написаното, изглежда че и България няма традиции в образованието :)

16

gogo

преди 13 години

За отглеждането на 1 кг. месо са нужни 7 кг. зърно. Със 7 кг. зърно можеш да изхраниш 7 човека, с 1 кг. месо - само един. Спрете да ядете месо и няма да има проблем с храните.

15

DO MINA

преди 13 години

MINOO MINO LICHI SI CHE SI SELSKA PR6CHKA.

14

Анонимен

преди 13 години

Еми как няма да поскъпват като стотици хиляди хектари се сеят за т. нар *** био горива... вместо да се използва продукцията за храна

13

мина мина

преди 13 години

Мина ли си рудник ли си ам погледни малко по далече от носа си.Те говорят за световен глад тя пак България.Като озвереят от глад няколко милярда ти си гледай доматки в градинката.

12

ГМО

преди 13 години

СПАСЕНИЕТО Е В ГМО НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ВЕЧЕ!!!

11

sis

преди 13 години

Те са разбрали. В следствие на което, Китай е най-големия консуматор на свинско месо, само че внася соя за да отглежда свинете от региона на Латинска Америка и по специално Бразилия, в следствие на което се изсичат тропическите гори на амазония за да се отглежда соя.Според мен се залита малко с тези биогорива и се използват много площи за производството им, това носи по-голяма печалба сега, а тези площи може да се използват за производство на храни.

10

Прав си

преди 13 години

Ми нормално е да гладуват в страни без традиции в образованието, където се множат като ***, като наще *** и нямат никакво желание да работят. Египед някога е хранел половината тогавашен свят, ама е имало цивилизация култура. Сега има диви араби мисюлмани....

9

666

преди 13 години

Както беше казал някой, световния глад ще настъпи, когато китайците разберат, че оризът е само за гарнитура.

8

aydun

преди 13 години

докато ***-политици си играят с животите ни като кукловод-кукли на конци. събирали се. кво се събират, да се видят, да се покажат, да вечерят и айде обратно. тва е, само сладки приказки-тва са политиците

7

georgi

преди 13 години

Не е проблем, че храната е малко. Проблем е че хората са много.. В едно семейство да има максимум 2 деца. След второто дете да се реже маточната тръба на жената и до там. Особенно за ***, всяка жена ражда по 10 ***.. ми как няма да има световен глад.

6

Мина

преди 13 години

Добрече в БЪЛГАРИЯ имаме традиция да си правим зимнина .Моята баба правеше винаги по-много зимнина и казваше НЕЗНАЕМ КАКВА ЗИМА ЩЕ ДОЙДЕ И КАКВО ВРЕМЕ.Затова сега и аз винаги се запасявам с много консерви.В БЪЛГАРИЯ сме добре не гладуваме защато имаме хубава земя която я работим и така живеем по добре.От Българското по хубаво няма,но както навлязоха тези чужди хранителни стоки с ГМО ,Българското остана на заден план,заради някой си търговци.Хора няма по-хубаво от Българското. Работете земята....

5

Анонимен

преди 13 години

Глад начи. Ми научете печките на земеделие, бе *** . *** то от друга страна вероятно е невъзможно . Къде се е чуло и видяло *** да оре..

4

Ной

преди 13 години

Ша ядем тикви и ша оцилеем...

3

Атака

преди 13 години

Какъв глад, ние с таз земя можем 5-10 държави колкото нас да изхраним!!!Само да не ни я вземат разни чужденци, както ни взеха много други национални богатства!

2

зле е

преди 13 години

скоро и ние ще гладуваме, макар че отдавна сме в статистиката