12

кажете !

преди 13 години

...с униформи ли са ???

11

а?!?!

преди 13 години

Коя е Батурина от двамата???....

10

ало !

преди 13 години

...тия двамата са си разменили очилата ....

9

Атилла ОРХУН

преди 13 години

Как е забогатял човекът толкова? С кметската заплата ли? И дали наистина е толкова богат?

8

Анонимен

преди 13 години

Атилла,споко. Вземи си хапчетата и остави руснаците на мира.

7

Анонимен

преди 13 години

Абе какво му слагате плюсове на тоя Атила. Забравил е да спомене, че и Афганистан е наш, щото прабългарите са тръгнали оттам. Аман от изкуфели тийнеджъри!

6

Анонимен

преди 13 години

Абе те вече май построиха, не си ли рабрал. В началот на Септември откриха даже

5

Варненче

преди 13 години

В България ще дойдат да достоят морето ни с бетон.Не е тайна, че племенникът му е изкупил много земи около Шкорпиловци, там ще е руският Слънчев бряг.

4

ДДТ

преди 13 години

е все едно милионера Софиянски да емигрира от тук, е па тука си е супер с милионите хахаа

3

АТИЛА

преди 13 години

Лужков да дойде на почивка заедно с проститутката си в Гробището за дегенерирали Руски домашни животни "Радуга" на Камчия и обещаваме повече да се не върне в Българския обор Мосха създаден от Кан Ахат Мосха от рода ДУЛО през лято господне на 1081 година подир христаВън Руските Терористи и Окупатори от Българските земи на Дунав, Волга и Кавказ за да не стане Радуга Българския Беслан.Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.КАЗАХ !!!

2

понеделник

преди 13 години

Когато се краде,но се оставя достатъчнои за народа,нещата са някак по-проиемливи /що-годе/ Но когато се краде ненаситно и не се мисли за тези*долу* - хич не го одобрявам

1

друго е

преди 13 години

"поради тесните връзки между нейния бизнес и различни градски програми"Прекалено замазано е така казано. Всъщност доходите на госпожата са били над 1 МИЛИАРД долара само за миналата година и това е защото "светецът" и е дал едно време целия строителен и инфраструкурен бизнес в града без търг.