19

Калин

преди 13 години

кой каквото го влече това говори... нищо вие си знаете .. че сте придобити а не вродени :) да се имате за нещо различно.. и уникално само по себе си .. си е психично разтройство.. :)но се убеждавайте .. общо взето дейност вие .. та от едни простаци .. не минавате!

18

Анонимен

преди 13 години

Да, да, както кажеш. А междувременно, докато на нас ни набиват камшиците, на теб дядо ти поп ще ти набива... други неща. А ако и още някое попче се включи, май ти ще си "някъде по средата". ;-)

17

Калин

преди 13 години

живота е лудост, останалото е проява на суетност..вие сте някъде по средата.. и сами не може да се обхванете без да ви набият камшиците на някъде :)

16

Анонимен

преди 13 години

Наблюдаваме класическото християнско смирение и достопочтеност.Отгоре-надолу - папата е хитлерист, свещениците са педофили, а Калинчо - той е още по-зле. ;-D

15

Анонимен

преди 13 години

Кажете "Здравей" на папата от Хитлер-Югенд.

14

за 11

преди 13 години

Тулски от турски ли произлиза?Това дето са го извършили според мен не може да е направено от вярващи хора.Това са безверници, който са облекли расо!Виж на папата обувките и помисли.Като не ти пасва, може да ходиш да си лягаш!Лека нощ!

13

Анонимен

преди 13 години

И вместо това защитаваш претенциите на сексуални перверзници.Калинчо, знае се, че и ти не си стока, ама само чалъми продаваш. Кандидат-поповете сте все такива.

12

Калин

преди 13 години

Ватикана е религиозна организация състояща се от няколко квадрата, Римският епископ не разполага с полиция, швейцарската гвардия не е раследващ орган. Извършили се криминално престъпление .. разследването и съдебното производсто се води по италиянското законодателство пред италиянският съд!аман от социални ***!много знаете бе пищялки ... разбрали та се посрали ае бегай, че ми в връснало от претенции на социални перверзници!

11

Анонимен

преди 13 години

"в коя държава по света"Ватикана. 100% католици (това е единствената европейска държава с религиозни изисквания за имиграция, професионална еализация и т.н.) , църквата представлява и четирите власти накуп - сами се съдят, сами се оправдават. И после ходят по чужбина, да дават акъл.А мен лично си ме кефи правото на Швеция и Норвегия - секуларно!

10

tulski

преди 13 години

Нека мюсюлманите да си влизат в ислямистки сайтове ! В български сайт плювните срещу Християнството не се приемат.

9

Калин

преди 13 години

е в коя държава по света а ко свещенник извърши престъпление не го съдят по законите? или ей така обичате да опростачвате .. май си харесвате ислямското право? или еврейската нраствена полиция ... що ръсите глупости бе.. ненормалници!това, че смисляте по шаблон и форма - меродавни ли ви прави.. умност .. засяли.. те!

8

me

преди 13 години

Църквата е една работилница на лъжи, поквара и наглост. За какво са им пари? Защо т.нар. папа се вози в брониран автомобил? Искат да зарибят децата и така да им промият мозъка, че да ги доят цял живот. Разлика между църквите няма. Всички са посредници, които живеят на чужд гръб.Света може и да се оправи, ако:1) Децата да не се зомбират, да се изчака до 18 години, пък тогава да си изберат в какво да вярват.2) Църковните служители да се съдят в цивилен съд, иначе минават метър с едно извинявай

7

Анонимен

преди 13 години

Папата бил засрамен и натъжен... То оставаше още малко и да се гордее, нали?!?Ще каже две-три думи, ще замаже нещата, а после пак ще си кара по старому. Но тоя път няма да му се отвори светейшеският парашут, `щото нито англичаните ще го търпят, нито янките, да не говорим за цяла Азия.Колкото по-бързо му беят шута, барабар с цялата му сбирщина проповедници, толкова по-добре!

6

Анонимен

преди 13 години

4, от твърде много свободомислие се разпада обществото...

5

Калин

преди 13 години

странно .. калвин .. ян палах прочие бидейки религиозни хора - да оставим на страна схващанията им.. явно не са допринесли за свободната мисъл.. идеологията обаче е .. тя не опростачва и не прави от хората коне с капаци .. леонардо да винчи, рафаело .. томас мор и кохорта други.. бидейки религиозни хора не са изказвали мисъл.. как пък не бе.

4

Фърррр

преди 13 години

На Папата ша му фръкне Капата ако дойде да види църквите в България.

3

Анонимен

преди 13 години

религията е отрова за свободомислието !

2

Калин

преди 13 години

тишина бе сектанти и разни агностици .. пишман анархисти и прочие пищяща ***

1

Докинс

преди 13 години

Съд и затвор за тия религиозни ***.