72

Василева

преди 13 години

От определените пенсиите на хората не може да се краде, а от обществените трапезарии - да. За това пенсиите няма да се вдигат.

71

Анонимен

преди 13 години

И как си плащаш нета да пишеш глупости и да сееш злоба за човек който цял живот е работил????

70

Анонимен

преди 13 години

Не се караите ! Пари за пенсии няма , защото се раздават помощи на циганитеСправка - бл20 гр.Ямбол

69

до 72

преди 13 години

Ако си мислиш че 194,89 са малко пари, ела се пробвай с 0 бе, пенсак... Малко е повече от нищо - а 20% от тези дето трябва да ви изкарваме пенсиите получаваме именно толкова - НИЩО!

68

хайде де!

преди 13 години

Най-добре да намали пенсиите и заплатите, така по-бързо ще си заминат от където са дошли. По-слабо правителство не е имало!

67

тояга

преди 13 години

Догодина няма да ви има, ***!

66

кодак

преди 13 години

Скапаните депутати не правят нищо, творят уж закони които ще са нужни след година, две на никого. Вземат най-малко 2000 лв. заплата или на година за заплати най-малко даваме 5760000. Като сложим и служебните им автомобили, служебният бензин и служебните телефони, направете сметка как издържаме тях. Ами за администрацията на парламента, ами издръжката му. Народе правителстовото прави съкращения в администрациите, уж икономии, а в същото време за парламента икономии няма.Запланата ми е като пенсия

65

до глупака 67

преди 13 години

Каква алчност бе *** с пенссия от 194,89 лв?След цял живот работа и осигуряванв.Ти откъде си се пръкнал бе?Нали от тези бонаци ,кото са работели и са се осирурявали и сега мизерства.***!

64

ss

преди 13 години

СМЯХ !!!

63

пипи

преди 13 години

Хората измират като мухи от болести стресове така че пенсиите ще намалят по естествен начин няма да има нужда да ги намаляте най-малко Вие Гербаджии.

62

Анонимен

преди 13 години

Как да внасям, като безработицата срем младите хора (под 30 години) е по голяма от колкото сред пенсионерите? От къде да дойдат тези пари като младите хора са масово извън България и няма да се върнат? В България за да си добре трябва да си ченгенце, пенсак или ***.... младите вълците ги яли... Един ден ще им се върне тъпкано - ама ще е късно!

61

браво

преди 13 години

До догодина много пенсионери и инвалиди и безработни няма да имат нужда от пенсията си НЕ САМО ОТ УВЕЛИЧАВАНЕ ИЛИ НАМАКЛЯВАНЕ - КОЕТО ВИ Е И ЦЕЛТА - ще ги уморите с тази мизерия - та правете ТОВА,КОЕТО СЪВЕТТА ВИ ДИКТУВА.

60

Анонимен

преди 13 години

"От първи октомври ще заработят отново 135 социални трапезарии, в които ще се хранят 11 хиляди души, съобщи още Младенов."И пенсии ви дават(дето не е ясно дали ги заслужавате), ще ви ги и увеличават даже догодина, а и безплатно ще ви хранят и пак хленчите, алчни ненаситни пенсионери!

59

Анонимен

преди 13 години

едно време нашите родители са внасяли пари за тях ситехните пари бяха окрадени и затова сега ние внасяме за тяхами за нас кой ще внася? бай *** ли ?пенсионната реформа ще се срине с гръм и трясък,защото няма млади хора,няма кой да внася. по 200 хиляди на година емигрират - все младида питам Тотю пиянката,за нас кой ще внася,а Тотю ?още отсега няма пари,а за нас хич няма да има пари. за какво да им внасям ? наливаме пари в бездънни ями

58

колибри

преди 13 години

Хахахахаха.............голям бисер!!!!!!!!!!!!Вече ще измерваме постиженията не по това какво е направено,а по това какво НЯМА да ни направят!Велико!Направо се смях от сърце...........

57

мами

преди 13 години

От това изказване мога да направя изводи за умствения багаж на този министър. Дайте по едно хапче на пенсионерите и няма да има хора и проблем. Ако може без големите пенсии ще бъде още по-добре. Това са пенсии за съществуване не за живеене и е срамота да се коментира по този начин . Взехте хората за ***.

56

Криста

преди 13 години

Какво абсурдно заглавие,каква абсурдна мисъл,ако е изказана!Какво намаляне,с пенсиите хората едва оцеляват!До там ли стегна положението,че в намалянето на пенсии да виждаме източник на средства?Хареса ми поста на анонимен,че нямах намерение да гласувам против герб,но сега нямам търпение...Да,точно герб с малка буква.

55

Анонимен

преди 13 години

ПО ПРИНЦИП НЯМАХ НАМЕРЕНИЕ ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ,АМА ВЕЧЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ,ТЕЯ СЕ ОАКОХА ДО ШИЯДА,ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА СЪСТОЯНИТЕ НА ИКОНОМИКАТА,ОБАЧЕ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ ДА СЕ ПОДОБРИ ПОЛОЖЕНИЕТОТОЗ БИЛ ВИНОВЕН,СТАНИШЕВ ВИНОВЕН,ПОСЛЕ ДОГАН - АБЕ ВТОРА ГОДИНА МИНАВА ВСЕ НЯКОЙ ВИНОВЕН. ПОНЕ ДЯНКОВ ДА СИ ПРИЗНАЕ СИ ,ЧЕ НИЩО НЕ РАЗБИРА И ДА СИ ХОДИ ТОВА МОМЧЕ,ПИСНА МИ ДА ГО ГЛЕДАМ НА ТЕЛЕВИЗОРА С НЕКВО НАПИСАНО ЛИСТЧЕ И ОНИЯ МЪНКА КАТ ПЪРВОКЛАСНИК НАИЗУСТЕНО СТИХОТВОРЕНИЕ

54

hkr

преди 13 години

KOga sgte gi yveli4avate? I trite predni pravitelstva na SDS, NDSV, BSP yveli4avaha pensii i zaplati, namalqvaha danyci, privli4aha investicii i imashe rastezh. Ne se opravdavaite s krizata tq otdavna mina v celiq svqt bez tri dyrzhavi v sveta mezhdy koito i BUlgaria.

53

Анонимен

преди 13 години

Вместо пенсии- трапезарии.