121

---

преди 13 години

странно!миличкият клошар,все се напъва да го приберат на топло,ама те не та не,на свобода да е.ако пак не го опандизят мили пловдивчани или се въоръжете и вие кой с кво намери или се барикадирайте в къщи.Е,това важи за всички българи на територията на страната де!Слагайте ножове в чорапите и бронежилетки под якетата ако ви е мил животът и си пейте Веско Мариновото "нашта полиция ни пази" за кураж!

120

поли

преди 13 години

Тук се пита къде е държавата. Превенцията. Колко души в държавата броят клошарите и някой води ли статистика на тези, които са по улиците в безпомощно състояние, обитеващи строежи и градинки. Всички бездомници и клошари са потенциални престъници, защото те са в крайна крайна нужда. Дано никога човек не изпада до там!

119

vlady

преди 13 години

Трябва клошарите да бъдат регистрирани като такива от полицията, да се издават специални документи с трите имена, цветна снимка, район на обитаване. Клошарските карти трябва да дават право на безплатно пътуване в градския транспорт, заемане на подлези, изоставени къщи, мазета и т.н. Също така следва клошари да поддържат спортни съоръжения като стадион Раковски и сгради паметници на културата. Редно е да се сформират национален отбор от клошари по футбол за съответното световно първенство.

118

друид

преди 13 години

Проблемът е много по-сериозен. Този човек е разбрал, че в тази страна България, единственият начин да ти осигури държавата подслон е ако станеш престъпник. Има много случаи, в които клошари правят отчаяни нападения на магзини и хора дори в светлата част на деня, нарочно, за да бъдат хванати.

117

Погледни!

преди 13 години

Всички вие говорите (пишете) първосигнално. Линията на разсъждение веднага е престъпление-наказание. Нещата са много по-дълбоки. Някой пробвал ли е да помогне на някой бездомник.Има една читава кротка старица на спирката на болницата в Бургас, която стои права цяла вечер в подлеза на светло, защото се страхува да легне в тъмного и спи денем в седнало положение.Звъняла съм в социални грижи и съм възмутена от равнодушието и нежеланието да помогнат.Шефката на Социални грижи Бургас в прав текст ми каза, че в България няма интституция, която да се занимава с хората, които по една или друга причина са останали на улицата. Да-идва зима.Отчаяното положение води до отчаяни решения.От съседен блок един клошар скочи и си размаза мозъка на стълбите пред входа.И до сега си мисля, че го метна другарят му по съдба с надеждата и той да си реши жилищния проблем.В същото време във Франция на клошарите зиме им раздават топли одеала и им събират *** редовно.Ако отглеждат куче им доставят храна за кучето(котката).Осигуряват им храна и баня. Хубаво помислете тая държавна организация докога ще се измъква безнаказано и няма ли нея най накрая да я осъди и накаже!?

116

kapitan

преди 13 години

какъв е тоя клошар - с Gerber - този нож струва 60-70 долара, или снимката е менте

115

до Иво-християнина

преди 13 години

Иво, ако го бяха осъдили както трябва първия път, нямаше да го има това убийство.Но ако го оставим пак на Господа, ще има и трето, и четвърто...Този няма душа, т.е. няма за какво да семолим.Аз се моля за смъртна присъда.Обществото в което живеем има нужда от такава.

114

Az

преди 13 години

Те направо ще му направят услуга - клошарят ще се сдобие с покрив над главата си....и то до живот!

113

Анонимен

преди 13 години

"Доживот !!!!заплашва!!!! клошаря, убил жестоко жена в Пловдив". Ами направо го пуснете, за да не се чувства "заплашен". Просто оставам без думи ,може ли изобщо да се коментира такъв абсурд!!!!!

112

деси

преди 13 години

едва ли ще му дадат до живот.Да се готви следващата жертва,номер три!Все пак бъдете нащрек!успех!

111

Денис

преди 13 години

Дали е била жива преди да я обие? Много странна история!

110

Джери

преди 13 години

Смятам,че ако този т.н. клошар е сторил това с жената,си заслужава и смъртна присъда.Но не мога да разбера:Касва работа имат по парковете тези клошари и пияници?Всеки ден с водя детето натози или на съседния парк-по пейките спят бездомници и пияници.Наскоро един така се беше натряскал,че беше изпаднал в безсъзнание на улицата, а едната от групичката на клошарите преди известно време я "оправяха" другите мъже клошари пред всички хора.Изобщо не ги беше срам!Трябва да настояваме да няма луди навън!

109

Иво

преди 13 години

Всъщност трябва всички вкупом да се помолим за исцелението на неговата душа. Нека намери покаяние и се отдаде на Бога. Нека не го съдим, това не е наша работа! Нека се помолим за жената, която е била обита!

108

tulski

преди 13 години

Къде продават ножове от тази марка ? Даже, ако може щикове за автомати.

107

Анонимен

преди 13 години

До живот-всяка друга присъда би била гавра с жертвата и близките й.

106

BG

преди 13 години

*** !!!

105

иии

преди 13 години

За кокошка няма прошка!

104

Гаро

преди 13 години

Пуснете човека!

103

Анонимен

преди 13 години

Не че не заслужава, но пак има двоен стандарт. За едни може доживотен, други и в затвора не влизат. Еми много ви е крива правовата система ... Понеже е някъв бедняк и няма световни титли, дайте да се покажем пред обществото колко ни е строг и справедлив съда ...

102

Распутин

преди 13 години

Ужасно е, но е факт, че убийство по особено жесток начин гарантира на всеки клошар доживотна храна и подслон. Друг въпрос е дали всеки е способен на това и дали свободата не е по-скъпа от подслон и храна / доживот /