92

hrana za vsi4ki

преди 13 години

хубавото е, че знаеш ква жена да си търсиш и кви ше са децата ти :)))

91

ликтор

преди 13 години

До тези дето храчат по Костов - ако сега не се редите на опашки пред европейските посолства за визи - това е благодарение на правителството на Иван Костов ,визите паднаха през 2000г., а през декември 1999 г. България получи покана за присъединяване към ЕС .Ако сте държавни служители - Костов въведе за бюджетните служители 13 заплата,както и 13 пенсия. Да не говорим за финансовата стабилност и едноцифрената госишна инфлация,която остави на следващото правителство.

90

шибан народ

преди 13 години

Голям смях в тези форуми.Бихме му шута на Костов.Повярвахме на мафиоти и доносници,скроиха ни шапка и докараха царя.С това ли се хвалите бе, глупави човечета.Голяма я свършихме като свалихме Костов.Какъв гениален народ сме.Супер сме.

89

работещ

преди 13 години

Може да не ви харесва ДСБ, но това, което сега казват, е вярно. Да харчиш за друго пари, събрани от хората за реформа в здравеопазването си е чисто разхищение и присвояване, след изнудването от предишното правителство.

88

Ели

преди 13 години

Нито съм бабичка ,нито пък Костова. А и защитавам идеите , и то разумните. Дреме ми кой ще е -Костов или Борисов, важното е да има добро управление ,а не надуване на мускули и балони! Реститутките ги търсете при червените .

87

Maraba

преди 13 години

Спечели ШУТ отзад от целия български народ.Толкова ЯК шут,че го боля граматиката две години.

86

гоце

преди 13 години

Голям ПРАЗ!Тя пък е една подкрепа,нямам думи!

85

Малее

преди 13 години

"...дядовците ви, налитали на кози и други чифтокопитни.." Че нали от това налитане на дядо ми по кози си се пръкнал ти бре:) Недей да се срамуваш от родата си:) Никой не си я избира:)

84

hrana za vsi4ki

преди 13 години

е, това да ми е проблема:))) да пиша във форум с малки букви:)))))именно за овачарите говоря - бабите ви, вдигали поли на партизаните по горите, дядовците ви, налитали на кози и други чифтокопитни, които после бяха полит. елит на българия. А учени, журналисти, писатели, фабриканти, гният по лагерите.като гледам колко комунисти пишат тука, баш на кошче е заприличал форума:)

83

БГ

преди 13 години

ДО "добавен от: ГЕРБ",колко то плащат, за да пишеш глупости по форумите?

82

ГЕРБ

преди 13 години

ГЕРБ не си отива, а върви напред по новите пътища,които строи, разкъсвайки отровната паяжина на корупция и злоупотреба,изхвърляйки чуждите елементи опитващи се да го използуват. Нищожните остатъци от СДС , Полулилипута-полугиганта Мартинчо, Москов, Костов, лудото Яне, специалиста по съветски партенки и всички лаещи и даващи акъл имат един изход - спечелете си господа избори и управлявайте! Впрочем вие всичките дълго време показвахте моженето си.Сега народа е избрал Герб! Т О В А Е!

81

Малее

преди 13 години

Каквито сме, такива сме!Като гледам овчарите как си възпитават децата чак тръпки ме побиват.Дори не са им казали, че изреченията започват с главна буква:)Пък и България с малко б ми идва в повече:)И не знам какво си пожелавал,но да ти се връща на теб и рода ти двойно,това,което е за мен. Така ще си двойно по-щастлив,нали:) И не замърсявай повече форума,моля те!Все пак той не е кошче за душевни отпадъци:):):):):)

80

ss

преди 13 години

kvi ultimatumi ne se vijdat 4e sa 5 4oveka na kryst

79

hrana za vsi4ki

преди 13 години

като гледам как комунистите си възпитават децата... блазе и на българия за този материал:))) ама какво очаквам и аз:))) все пак, това са деца и внуци на хора слезли от гората:)))а, и не съм ти пожелавал нищо, това е молба. Бъдете добри комунисти, моля :))))

78

мхм

преди 13 години

помнете ми думата. ако синята коалиция отидат в опозиция с герб е свършено

77

ДеСеБе

преди 13 години

Имаме си Яне Янев 2..... Като видя, че няма да го пуснат до софрата с голямото папкане и реши да става опозиция..Опита се да бъде Доган 2, но май нещата не се получиха, защото Волен е достатъчен за мнозинството...Е какво да се прави, и кръстника си има кръстник.....

76

Истината

преди 13 години

*** от времето на Виденов плечкосаха банки, заводи, предприятия. Разграбиха всичко, което беше останало в тази страна. Когато Костов дойде на власт, всичко беше против него. ДС играчите, които държаха икономиката и парите, мутраците, които всяваха страх у хората, мръсните ***, които зомбираха *** си последователи...всички !Костов започна война и спечели ! Но той не висеше в телевизиите 24/7, като Биби, а работеше... и това му изяде рейтинга !

75

simon

преди 13 години

оооо, сините никога не са викали за герб, още вечерта на изборите Костов каза, че ще подкрепя правителството докато това е възможно. Сините викаха против комунистите, и няма как да е иначе. В държава с подобно партиино минало или си комунист или антикомунист, всичко друго е плява!

74

Анонимен

преди 13 години

ДО 62С ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ САМО БСП-НАЧЕЛО С УМНИКА С ДИПЛ.РАБОТА ЗА ШИНЕЛИТЕ ИЛИ ГОЦЕ С ИСТОРИЯ НА БКП.

73

Анонимен

преди 13 години

и дедо ти "цар" и серГейчо имаха предостатъчно време - цели два мандата да ог обърнат с хастара ако имаше за какво! ама нямаааааааа! и понеже наистина Костов е единствена алтернатива за нашия хал, за това хорово го плюят ей така "по принцип"! Важно е да се подработва общественото мнение срещу този от когото се страхуват! Така по-лесно се забравят Луканов, Димитъ Попов "за бога братя", Беров, Доган, Първан - някои от пишещите не са и чували за тези хайдуци.... Ще ревете за Костов