48

5щу

преди 13 години

Човека явно много е бил наранен, че са го изоставили и понеже е "мъж", решил да си отмъсти. Такива отмъстителни хора са много онасни и се чудя какви са тези негови "приятели", които са му играли по свирката и са му оказали подкрепа при отвличането, явно всички са ***. Нямат ли работа, семейства, деца, ами са тръгнали с глупости да се занимават. Действително 90% от мъжете са мухльовци.

47

Gacko

преди 13 години

Много ми е интересно как изглежда един *** в очите на долнопробна амортизирана *** :)

46

кап.Петко Войвода

преди 13 години

Затова ли се освободихме от турско робство- да гледаме как нашите хайдуци отвличат български жени, да пребиват семействата им. Срамота, позор, нямам думи.

45

todor

преди 13 години

Полицията трябва да ги споква от бой тия псевдо разбойници - да влезат 5 човека в друга къща и да се правят на мъже... Нали промениха закона за отвличанията - да ги вкарат за по 5 години в дранголника да им дойде акъла и да е за урок и на другите *** като тях.

44

ГЪРЧ ЗА ТЪПАЦИТЕ

преди 13 години

95% от коментарите са писани от ***! Май Божидар Димитров ще се окаже прав! Маймунски народ сме.Само си вижте писаното! Извинявам се на останалите 5 %.

43

..

преди 13 години

ревнив бифш:))

42

13095

преди 13 години

***....

41

момчето

преди 13 години

Цвитанйе, тука ли си бйе?Цвитанйе......читйеш ли ***?

40

момчето

преди 13 години

Абе колеги, я ми обяснете,че нещо съм плитък, какво значат абревиатурите ББ и ЦЦ??? Да не би да са Боко Бунака и Цеци ***?

39

Анонимен

преди 13 години

"Отвлечената жена се казва *** Йорданова, на 36 години"Тя вече взела дала бре? За какво им е тая дърта чанта???

38

Анонимен

преди 13 години

да, но Елена не е била жена - чети повече

37

БАЙРЯК СЛАВЕЙ

преди 13 години

Троянската война не е заради нещо друго и тя е заради жена хубавата Елена . За полицията е детска игра да издири днес някой . Всеки носи по няколко проследяващи устройства в себеси от м.тел глобул или вивател .

36

един студент

преди 13 години

Аз мога да ти кажа че наскоро в града ни в градската е нападнато момиче с цел осъществяване на телесен контакт .

35

пирдопчанин

преди 13 години

ХАХА АЗ СЪМ ОТ ПИРДОП И НЕ ЗНАЕХ ЗА ТОВА БАСИ

34

fd

преди 13 години

Чета коментарите и се убеждавам, че сме див народ!Ненормални ли сте? Остана ли Ви капка акъл? *** тя била на 36, *** имала бивш приятел, *** дрън-дрън глупости!Влизат пет човека през ноща, пребиват човек, отвличат жената!!!Ами ако това се случи у Вас?Едно голямо БРАВО на Полицията! Сега съда е наред! И да покажат присъдите по телевизията за да стане ясно на другите бабаити, че това са сериозни неща и се полагат сериозни присъди!Няма значение дали са *** или българи!

33

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

И ВСИЧКО ТОВА...ЗАРАДИ ЕДНА ЖЕНА...

32

до №12

преди 13 години

Ти къде прочете колко приятели е имала? А и защо да не ги сменя често - няма вече мъже, 95% са мухльовци, комплексари и простаци. Докато не попадне на петте процента защо пък да не ги сменя? Големи мъже сте по форумите.

31

Радой Ралин

преди 13 години

Сбили се два Сокола заради една Соколка гола.

30

Анонимен

преди 13 години

мда за чекиджиите по би било ''готино'' да са отвлекли 15 годишно момиче,тогава с интерес щеше да четеш за ''случката '' нали?

29

Анонимен

преди 13 години

най интересното е че този ''мъж'' има нужда от петима помощника да се ''справи'' с т.н момиче.да се чете жена/там където е писано момиче/а там където се е объркала журналистката и е писала ''мъж''- да се подразбира Мухлио -стават правописни грешки все пак