29

до 22

преди 13 години

Ако Дамбовеца го тикнат на топло дори за неправилно отглеждане на тигър - пак добре.Но надали.От физкултурник с подчинени милиционери толкова.А и началникът му за четири години над 150 поръчкови убийства само констатира, а не разкри ни едно. Въпреки че разните му ФБР-та го потупваха по рамото. Та този ли?

28

НЕ Е МНОГО ЛЕСНО

преди 13 години

Правенето на политика и търсенето на правосъдие е многопластова дейност и не е за кратуната на всеки. Едно се вижда отгоре, а отдолу се крие друго, и така по веригата надолу. Цецо е прав. Протака се умишлено в случая и така до влизането в сила на новите специализирани съдилища, които вече ще работят с "други" съдии. На даден момент делото може да тръгне отначало.Има много варианти. И само помнете - всичко едно по едно. Не е възможно убийствата, кражбите и дивотиите, които се вършеха 20 години да се оправят дори и за един мандат. Нито ресурсът на следствието (за съда няма да говоря, защото в този си вид имам предвид политическата му зависимост това не е съд) прокуратура не могат да погълнат стотиците хиляди средно и едрокалибрени престъпления, да не споменавам дребните. Спокойно има време.Важното е че промените са в положителна посока.

27

smeh i strah lazi

преди 13 години

a pravi li vi vpe4atlenie kak Simeon Diankov nau4i bate Boce i bate Cece da se snimat s podpriana glava na liava ryka i dignat pokazalec. Boiko dyrji prystyt vertikalno do nosyt, dokato Ceco usta zakliu4va. mnogo papki e nosil toz AFIFtadjia, ne VIFadjia, ma, ami ako e oka4il nekoa druga papka na pipalata za nekoi drug deto ...a? ko stana?

26

Спонги

преди 13 години

Най-страшното е , че потърпевшите, тези на които им разбиват апартаментите, тези които ги грабят *** и тези които са най-бедни се възхищават на тези глупости. Ще кажа за хиляден път, дреме ми на патката, че се занимават с конкурентите си в мутренския бизнес. Виж *** г-н министър. Виж битовата престъпност. Виж контрабандата на зеленчуци, месо, цигари. Внасят китайска отрова за цяла Европа през нас. Виж как *** граби Черноморието. Имали тактика как да ни уморят по-бързо. ***.

25

7:0

преди 13 години

Цветанов като виден физкултурник знае олимпийския принцип, че не е важно да победиш, а да участваш. та така и той, завалийката, пробвА се за министър, догодина може и за президент да се пробва, пък че не постигнал много, че се поизложил тук-там - това е въпрос на гледна точка, нали така!а след него друг ще дойде да се пробва, и така винаги ще ни е интересно...

24

a himnyt be redakcio

преди 13 години

mnogo molia kolegite ot SEGA.BG kogato pishat kakwoto i da e za bate CECO da turgat i klik buton ot kydeto da si puskame himnyt na MVReto zapisan ot VAZELIN Myrlionov

23

harakiri

преди 13 години

kraino vreme e na posta na vatreshen ministar da vidim niakoi nov umen, kadaren i i nteligenten chovek. i zadaljitelno da ne e bil policaj, chenge...

22

Анонимен

преди 13 години

Голям майтап-от Октопода ,който е действал над 10 год остана обвинение че преди 12 години Ал.Петров ударил два шамара на някой.И ВИФ-аджията говори за тактика.Не е тактика е резил след гръмките арести и железните доказателства ,които уж имали.След 8 месеца успяха това да измъдрят , а Дамбовеца пък има обвинение за незаконно отглеждане на тигри също тактически

21

Анонимен

преди 13 години

Самото изказване на Цветанов е много интересно - от една страна не е изключено прокуратурата да е решила най-после да действа съгласно законите и в такъв случай Цветанов просто да лъже, за да замаже гафа. А от друга страна, АКО Цветанов казва истината, то трябва да поеме пълната отговорност за думите си, които в такъв скучай представляват оповестяване на следствена тайна, което може да попречи или направо да унищожи разследването.Ако някой има трета хипотеза, нека я изложи.

20

Веско Маринов

преди 13 години

Леле, баце, чакара-макара тактика!Мале, баце,евала за тактика!

19

Аа@

преди 13 години

То хубаво е че ги хващате и притискате, но защо няма присъди?Помислете по тоз въпрос и намерете къде се къса веригата тогава можем да говорим за резултати

18

Потресен

преди 13 години

"Самият факт, че обществото днес е много по-спокойно ..." ?!?!?!?!?Цветанов, я се осъзнай какво си надрънкал !!! Никога, АМА НИКОГА ДОСЕГА не е имало такъм бум на битова престъпност. Въобще не ми пука дали лека или тежка престъпност ми разбива 10-годишната кола за втори път тази година !!! Гласувах за ГЕРБ, но ТОЧНО ТИ СИ ПРИЧИНАТА никога повече не припарвам до бюлетината ви !!!

17

Вицът на деня!!

преди 13 години

Вицът на деня!!!!!!!!!!!!!!попитали радио Банкя. защо пойарниерът, ЦецоРето и другите от ГРОБ не са отишли в Пловдив на тържествата послучай 125-тата годишнина от обединението на България.От пожарната кула отговорили: защото на тепетата е построен паметник на Октоподът Алексей Петров, наречен АЛЬОШАТА.

16

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Г-н Цветанов,не съм специалист,но и без да съм е съвсем очевадно,че имате психически отклонения!Може би слушате много Веско Маринов,а тази музика е доказано вредна,може да е по рождение,не знам,но знам,че трябва незабавно да се прегледате и ако е необходимо-починете си малко на 4-ти километър!Напишете някое сценарииче,за това Ви признавам-много сте добър!

15

Мислещ

преди 13 години

Абе ***, спри да говориш глупости и се върни във физкултурния салон, където ти е мястото!

14

Анонимен

преди 13 години

FIZKULTURNIKA SMENYA TAKTIKATA NA HALIFAKS ILI DON KIHOT I SANCO PASA PRED VYATIRNATA MELNICA.ZASTOTO PRI PIRVATA TAKTIKA SE POLUCI PROVAL NEMOJA DA RAZBERE NA VYATIRNATA MELNICA OT KIDE VLIZA VODATA.

13

Пешо

преди 13 години

Браво Цецо.Кефиш ме. С теб сме.

12

vodniq

преди 13 години

Боко -Тиквата и Цеко- Кочаня.

11

Тялото

преди 13 години

"Самият факт, че обществото днес е много по-спокойно от тежката организирана престъпност..." Тоя луд ли е?! Никога не ме е било толкова страх за живота и здравето ми. И този път не само от бандити, но и от полицаи объркали човека/адреса, защото не могат да четат.

10

Спокоен

преди 13 години

Добре де, няма ли един който да има доблеста и да обясни на Цветанов, че от много време народа го взема за та%ак ? Този излиза, говори нещо, взема се насериозно, в началото се усмихвахме смутено, молко по късно го дюдюкахме .... а сега чак ми е досадно. Просто родения да пълзи, не може да лети.