35

US ARMY

преди 13 години

Всички ли в Юес арми сте неграмотни и пишете с грешки=====================Даже съм горд, че пиша с грешки. Това означава, че не съм книжен плъх.

34

Анонимен

преди 13 години

Изключително неприятен тип.не мога да го гледам.

33

dai po-realno!

преди 13 години

abe niamate li snimka na tozi dostoen diplomat na koiato da izglejda po-trezven, po-4oveski i po-normalno.redactorite praviat vsi4ko vyzmojno da ni go pokazvat kato psihopat koito e istrepal 64 ucenika s avtomaticna pushka samo i samo zada go pokajat w televizora...prestanete da se podigravte s horata ot nai-visshata demokracia

32

Yankee Go Home!!!

преди 13 години

Всички ли в Юес арми сте неграмотни и пишете с грешки, или само тези от България? С английския по-добре ли си или бъркаш командите? Па, а дано ги бъркаш!!!

31

US ARMY

преди 13 години

Us army, нали си знаеш как те посрещат и изпращат. С "Yankee, "GO HOME!".======================Това е комунистическа пропаганда. Навсякъде ни посрещат с цветя. В Ирак, Афганистан, Косово. Даже има паметник на американския президент в Косово, което показва, че тая държава има бъдеще за разлика от ония държави които държат паметници на съвецката армия.

30

Yankee, Go Home!

преди 13 години

Us army, нали си знаеш как те посрещат и изпращат. С "Yankee, "GO HOME!". Е като си го знаеш, к'во се буташ?

29

US ARMY

преди 13 години

Хайде бягай в Авганистан при талибаните!=======================Бягай ти. Нали на теб са ти толкоз симпатични? Ще построите ислямо-комунизма заедно. :)

28

Анонимен

преди 13 години

А слугите като тебе?Хайде бягай в Авганистан при талибаните!

27

Анонимен

преди 13 години

Брей че голяма уста, брей.

26

US ARMY

преди 13 години

Бягай бързо при Урляка, защото раздава хонорари на клакьорите!=========================Явно си свикнал на хонорари, огризки и подаяния, но истинските демократи имат идеали и цели за разлика от теб.

25

Анонимен

преди 13 години

Бягай бързо при Урляка, защото раздава хонорари на клакьорите!Бягай Соломончо, бягай!

24

FUCK USА

преди 13 години

Добре че спрях да гледам телевизия отдавна!

23

US ARMY

преди 13 години

Негово превъзходителство Джеймс Уорлик е един от малкото посланници, на които наистина им пука за България. Само с Америка България може да постигне демокрация, свобода и висок стандарт на живот.

22

Анонимен

преди 13 години

Прав си!Писна ми от гаулайтери.

21

haha

преди 13 години

"Мистър Уорлик показа недвусмислено, че е представител на страна номер 1 в света по какви ли не показатели..."Що за тъпо скалъпено изречение, жалко журналенце!

20

СЦЕНАРИСТ

преди 13 години

Тъй като гледам вашингтонският специалист по всичко най ще му отива ролята на Урко от "Планетата на маймуните"или "Далаският кочияш"

19

Калин

преди 13 години

нека лошо няма, ама метресата на всяка власт Царевкият кмет .. който наскоро се натискаше с Уорлик на сухо ли ще остане, агент Иванов - строителя на Странджа .. редно е да го поканят за снимки .. политически коректно е, че като гледам как са се разпенил съветският персонал:) А и на БТВ и отива все пак.. колегата му от ДС красимир гергов е собственик:)

18

Санитар

преди 13 години

Тези сериали и за болните на стават

17

L.A. Zombie !

преди 13 години

За НПр. Дж. Уорлик имам идеята да участва в кастинг за продължение на "L.A. Zombie". Подходящо е, защото сюжетът е за зомбита - гейове. Както можем се увери, единственото официално обръщение на НПр. към българския народ, което стои на страницата на посолството Му, е апелът Му към българите "да прегърнат гейовете на гей-парада прауд" в София. А за зомбито, разбирате сами, няма нужда от аргументация. НПр. би бил пърфект енд уил бе а риъл стар!

16

Кака Пена

преди 13 години

Тази физиономия с разчекнатата уста започва да ми писва.Иначе си комадери на ляво и на дясно нашите сервилни политици и те са доволни, че могат да изпълняват чужди заповеди.А за България им е "през оная работа".Изобщо слугинаж на ниво и обслужване на чужди интереси!