92

Плюс

преди 13 години

Май и други не спят?!!

91

mimi61

преди 13 години

Калине,станал си нарицателно във форума със запенените си,самовлюбени коментари!Човекът ти говори нормално,а ти "съскаш " от злоба!!!

90

ДУШИЧКА

преди 13 години

ДУШИЧКЕ ЗАБЛУДЕНА,попитай татко си какво да направиш,за да не си толкова напрегнат.....!Има общодостъпни методи,за да спре тази политическа логорея и незадоволеност,която е вредна за малките ,детски мозъчета!!!

89

Калин

преди 13 години

и какво вие обаче си го харесвате такъв какъв е :)това ви влече.. кой съм да ви съдя .. хаха то ако не е той ще съм.. още по зле педофилия ли практикувате?:)подразбира се от електоралааалната ви маса .. свежата плът при вас е демоде :)И се спри с тези кликвания на минуси .. какво удоволствие ти доставя, значим ли се чувстваш.. жалък си!приличаш на сергеЙ или бойку ... един такъв суетен и злобен:)

88

СМЯХ

преди 13 години

ХА-ХА-ХА!!!!

87

Разкритие

преди 13 години

И колко ли ще се огорчиш,ако ти разкрия,че "може би" Странджата е една сладка ,пухкава лелка на 53 години....Животът е извън форумчетата, наивно дете....

86

Калин

преди 13 години

е то партийният билет само не ви прави маргиналстващи, той по скоро си е следствие на подобните ви прояви, по скоро си е едно задължително условие :)Сухият сезон при мен настъпва .. между почивките .. ако щеш вярвай :)кажи сега ... така ли смятате да продължавате.. и на Странджата ли сте наложили забрана .. не бъди нагъл .. отмения, така и по добре ще ни чувстваш хахах

85

Калинчо

преди 13 години

Виртуалният секс крие опасности!Дума на "убеждаване" не беше казана,но това явно ти е фиксация,очевидно от "сухия ти сезон" е тази фикс идея,че представляваш някакъв интерес....Не си ми подписвал партийния билет,че да си наясно кой кой е...,но ограниченият ти мозък дели света очевидно само на червено и черно...Много елементарно!И детински наивно!!!!!

84

Калин

преди 13 години

хаха.. Калинчо е твърде красив и твърде умен за теб, не може да си го позволиш :)не ме увещавай за секс .. няма да стане.. опитай при някой съпартиец с прошарени коси:)малко престояло може да е на същност вид, но пък за теб си е благодат и секса с подобен индивид е нещо като добре изпитан метод :)

83

Калин

преди 13 години

в случая на баба цола и бай ти тодор живков са си баш ПОСТОВАТИ:)и не си губи времето да ме увещаваш за тройка .. Странджата го уважавам - свободно мислещ човек е. За тройка не ме увещавай с комунисти не лягам :)

82

До Сънчо-Каунчо

преди 13 години

И защо ми лепна женски род-не разбрах,но явно женския род ти е проблем и си го изкарваш тук!!!!

81

До Калинчо

преди 13 години

Ама хич не ти личи,че си чел,като ти гледам грамотността!Дума "постовати"-НЯМА!Има постулати и тя не произлиза от ПОСТ!!!!Хайде,лека ти нощ,Сънчо отдавна мина!А,че си мъничък-ясно е-батковците не си стоят пред компа в ПЕТЪК вечер,ако беше така мацките щяха да скучаят!

80

Калин

преди 13 години

учебници съм чел, не съм се ограничавал само до тезите на т.живков .. и литературните постовати на цола драгойчева :)

79

Калин

преди 13 години

другарко И да оставим децата на празнаглавци като тебе ли? .. изписва се ПРАЗНОГЛАВЦИ!научи си езика (не тези банаджийски разработки).. пък тогава се прави на всезнаеща компетентна - ръсите мозък..ама като се огледа човек след вас... то не било мозък :)

78

До Калинчо

преди 13 години

Калинчо,разбирам,че скучаеш,ако няма тема ,в която да ръсиш "комунистически постулати" и Странджата ти липсва за "момчешки"закачки,но тук си савсем НЕПОДГОТВЕН!Прочети някой учебниче ,че след седмица пак си на "стъргалото"!!Не става само с ядене,малкия,трябва и АКЪЛ!!!!

77

Калин

преди 13 години

нима всяка дума на учителството не е пари, в това ли ви обучават .. да пренасяте собствените си отклонения сред публиката.

76

Калин

преди 13 години

извинение българското училище ви служи така както домашната потреба и санитарните ви възли, на това сте го обърнали!

75

До Анонимен

преди 13 години

И да оставим децата на празнаглавци като тебе ли?Тогава съвсем ще я втаса тая "прекрасна,интелектуално извисена нация" от такива "компетентни"по всеки въпрос индивиди като теб,дето всяка първа дума е ПАРИ!Домашната ми тоалетна,не помня да си я посещавал,а щом смяташ,че БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ е ТОАЛЕТНА,ОСТАВЯМ преценката единствено на празното пространство,върху което евентуално слагаш качулка!

74

Анонимен

преди 13 години

а ми напълнете се с пари далеч от образователната система, не я превръщайте в домашните си тоалетни.

73

ОТ

преди 13 години

От СУСТОЯНИЕТО на училищата е ясно,че учителите са ги ОКРАЛИ!НАПЪЛНИЛИ СА СЕ С ПАРИ,ЧЕ ПРЕЛИВАТ!!!Яхти,ферарита,палати на по 3-4 етажа-всичките са до едно са на учители!КЪДЕ ТИ-вчера 16 съдии и 18 митничара се състезаваха за 1 учителско място в Долно Нанагорнище!Борбата беше епична!Родители размахваха пачки със стотачки и плачеха от умиление,когато някой учител им се усмихнеше!Млади специалисти от всички сфери посягаха на живота си,ако не ги назначаваха за учители!!Беше лето 2010-България!!!!