248

Илиян

преди 13 години

мале представям си кво шоу е било 80 настръхнали *** псуват и хвърлят тухли, полицаите се хванали за главата и чудят какво да правят, а техниците се питат кой дявол ги прати баш там да спират тока. Еми това е самосъзнанието на ***..... може да не плащат и да живуркат на гърба на почтените хорица

247

МоРсКи

преди 13 години

Евала на 250 ти! Така трябва да е ...

246

8888

преди 13 години

Бравоооооооо!!!!!!!Ти си моят човек!!!Ако всички бяха като тебе,щеше да се оправи тази помия наречена България!!!

245

б-на

преди 13 години

искам 250 за министър предцедател

244

Анонимен

преди 13 години

Жалко, че не съм там.. с едната ръка ще мятам камъни по ***, а с другата по служителите на еон

243

Анонимен

преди 13 години

Днес във Варна,от утре и в други градове.Евала на ***!Бой по чиновника.

242

Варненка

преди 13 години

Да предложим номер 250 за депутат. Аз ще гласувам за него :-) *** и на снимка да видите - поне два шамара трябва да му откършите - все нещо е направил :-)

241

тзм

преди 13 години

В Италия например,а може би и в Испания-за там не съм съвсем сигурен,*** не плащат данъци,но и нямат право да гласуват,жалко,че тук едва ли някой ще се осмели да го въвведе!

240

Анонимен

преди 13 години

Наложителна е промяна в закона за изборите. Да имат право да гласуват само платилите данъци, вкл. здравна осигуровка.Дестски и др.помощи да се плащат само до 2 деца и то само на майки, навършили пълнолетие. За децата настанени в държавно учреждение родителите да дължат издръжка, като при неплащане повече от 3 месеца - обществено-полезен труд, при неизпълнение - затвор.

239

еее

преди 13 години

ДО 246 , че какво имущество да им вземат? Бараките ли ? *** трябва да се накарат да РАБОТЯТ за тях няма по- голямо наказание.... Ама не искат политиците че са им удобни по време на избори...И на мен ми писна в тази държава единственно българите да работят и да издържат всички останали ....а те само привилигии да имат... Айде това правителство какво направи по въпроса ?

238

Той е

преди 13 години

Щ е погледна нещата под малко по-различен ъгъл!*** са хвърляли камъни,това е обяснимо,все пак е хубаво да ползваш безплатен ток,кой би се отказал доброволно от такава привилегия?Необяснимо и тревожно е обаче поведението на милиционерите в случая!И това не е изолиран случай,когато тъпите ни милиционери-хрантутници,просто стоят и гледат!Защо?Но нека знаят,че един ден,рано или късно,ще се наложи да направят своя избор,между хората,които ги издържат с данъци,или ***!Нека си помислят хубав

237

Анонимен

преди 13 години

По принцип и аз не съм фен на крадливата пасмина от Е.ОН обаче ми е мъчно, че са си го изкарали на най-невинните в случая-техниците, които също работят за жълти стотинки и от тях не зависи цената. Виж ако бяха хвърляли камъни по големите шефове... не че това е начинът, ама поне на теория и моето мнение за Е.ОН е същото. Обаче да хвърляш камъни по невинни хора, които просто си вършат работа е свинщина!

236

Д

преди 13 години

Трябва да се направи закон като крадат ток , да се конфискува имуществото.Но едва ли ще го прокарат, защото идват избори :-). Пък и много други съграждани крадат ток.

235

ГАЛЯ

преди 13 години

ЗАТОВА НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАМЕ ТОЛКОВА СКЪП ТОК, НАЛИ ТРЯБВА ЗАГУБИТЕ ДА СЕ ПОКРИЯТ, ПЛАЩЙТЕ БЪЛГАРИ ТОКА НА ***. ТОВА Е ИСТИНАТА

234

АСАН

преди 13 години

ЯНКО СТАНЕВ И ИВАН СЛАВКОВ ДА ИМ ПЛАТЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, НАЛИ ГИ ЛЪЖАТ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ. ДА ЖИВЕЕ ДПС ХАХАХАХААА

233

PPP

преди 13 години

За това говорех де(писах). Ако чакаме на правителство или полиция да ни оправи от *** набези и безчинства няма да стане. Те разчитат на техните гласове при избори, а ние страдаме и ги търпим и им плащаме даже от данъците си за всичко. Кой мислиш, че плаща крадения ток, вода, загуби...От нашите пари ги оправят загубите 1/4 - 1/5 от заплатата ти отива всеки месец за осигуровки и за ***. На 1000лв. ти взимат 250лв. Здравната да ти е 20лв., ами останалите? Поне по 100 отиват за ***

232

АНТОН

преди 13 години

КАТО НЕ ИЗКЛЮЧВАТ ТОКА ИМ ОЩЕ ПРИ ПЪРВОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ КАКТО ПРИ БЪЛГАРИТЕ ТАКА ЩЕ Е. И АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ЦГАНИН ДА СЕ ПОЛЗВАМ С ПРИВИЛЕГИИ.

231

Анонимен

преди 13 години

Абе, тия *** вече нещо съвсем взеха да прекаляват! Ще хвърлят камъни, а? М...та им долна! Според мен изобщо не заслужават да имат ток в гетото! Това е придобивка на хората, животните могат и без нея! Аааа! Все едно маймуните имат ток.

230

Българин

преди 13 години

И тия отвратителни полусъщества не са длъжници. Длъжници са били само до моментът, в който са ги изключили за пръв път поради неплащане на сметките, а те са се вързали отново - незаконно. От този момент нататък те са КРАДЦИ - и би трябвало не просто да бъдат изключвани отново, а да бъдат изведени от мръсните им колиби с белезници и изправени пред съдът - а не ушевите *** да си барат мъдурите, докато краставите *** бомбардират техниците с тухли !!! Но ушев, *** - то разлика няма.

229

с.

преди 13 години

Нищо няма да стане,баце!Като дойдат избори и политиците разчитат на тях!Факт!И затова си правят каквото си искат!А на нас българите и 50 кинта да висим ще ни скъсат шортите!Факт!И поради тази причина е крайно време и ние да се опълчим на невероятното щавене,на което сме подложени!То не се живее направо вече!Отвсякъде са ни натиснали със сметки,данъци,осигуровки,чудеса и така нататък!