132

ВГЗ

преди 13 години

И нашето семейство яде само Камарко - поне се вижда какво ядем, а не смлени рога, кости и копита - българските салами РО-КО-КО!

131

анонименс

преди 13 години

ей изучиха се преди вкарваха тоалетна хартия в саламите ама вече по ларш го дават-ади от тях да мине-изрезки от колбаси от каменната ера...ей туй е широка душа...

130

RGB

преди 13 години

Правителството работи за монополистите и защитава високите цени!Колбасите на Камарко са супер!Долу Тандем!

129

Хер Мамут

преди 13 години

Гледах те по БТВ - няма толкова нагло същество - като му зададат неудобен въпрос мълчи и гледа страшно.

128

купувач

преди 13 години

За жалост европейските "дупета" са много по- качествени от българските "деликатеси"! ДВСК и РИОКОЗ не си мърдат пръста за нищо, освен да си броят рушветите! А ние ще ядем ***, щото сме патриоти! Ай сиктир!

127

Анонимен

преди 13 години

Тоя наглец бих го оставил на заточение на някой самотен острав , да си зоба тоновете дупета с изтекал срок на годност и така 10-15 години , докато ги изоба всичките.

126

BG

преди 13 години

A kъде са българските "дупета"? Да купуваме от тях!

125

Пътник

преди 13 години

И тоя хитрец покрай дупета с в срок на годност внася и такива с изтекълИ другите хитреци тъпчат в колбасите черва и ***. Изобщо изберете българското да им целувате дупетата.

124

Iwan

преди 13 години

не се карайте, истината е, че иде реч за един много мазен бизнес и той е мазен не само в Бг, а във всака странам която е туристическа дестинация включваща в туристическите пакети изхранване на туристите в т.ч. и в Турция и Испания и т.н., не случайно спора се разгоря по средата на туристическия сезон :))) и няма нищо общо с годноста на стоката :)))

123

Какъв е срокът

преди 13 години

При всяко биологично същество, веднага след смърта му, започват биологичните процеси на разлагане. Така че има значение, какъв е срокът от момента на заколване на животното до момента на вакуумирането на изрезките. Не е все едно, да е в същия ден на умъртвяването или цяла седмица след това, независимо че месото е било в хладилна камера. Биологичното разлагане се забавя, но никога не престава. В този смисъл, тези изрезки са съмнителни и опасни.

122

Случаен

преди 13 години

Дали този тарикат ще излезе сух от водата, както стана и май месец? Май нещата вървят натам.

121

до119

преди 13 години

в Германия такива изрезки ги продават амо че за кучешка храна:)та на този ''бизнесмен '' това му е проблема -спряха му далаверата да продава *** и да печели от тях.от него да започнат и д апродължат с другите ''бизнесмени''ти какво искаш- да оставят всички ***-бизнесмени да продават *** само и само д аима с какво да напълниш търбуха.щом н ети пречи да ядеш кучешка храна ,купувай си такава има и по95 ст 500 гр -1 кутия:) нали е храна няма да умреш от нея,кво ти пука че била кучешка

120

Анонимен

преди 13 години

gledaite kak mafiqta sadi darjavata rezil

119

Анонимен

преди 13 години

ми вкарайте си Х и П че да мирясате(сега обаче няма никакви нарушение на правилата на сайта!!)

118

Анонимен

преди 13 години

То на стотиците други честни родни производители колбасите им са много хубави,или са само от месо направени ,та сме тръгнали срещу изрезките от ЕС!Ами който не иска да ги яде или го е страх, да не си купува!То ако погледнете в тази държава,кое ли не е отровно!Дай сега да не ядем и пием!Ми купувайте си само Биопродукти/и те толкова БИО/!Ама с тези заплати и пенсии и този висок стандарт на живот ,не знам как ще стане!

117

Случаен

преди 13 години

Слогънът на БГ: "Да се живее в България е вълшебство". Ами вълшебство е. Превърнаха ни в скотове, а ние траем. Превърнаха ни държавата във втора употреба. Станахме и хора втора употреба.

116

до 116

преди 13 години

Защото другарите ги научиха, че закони тук няма.

115

Анонимен

преди 13 години

Абе защо са толкова нагли нашите престъпници? Хванали са го хубаво - трябва да бъде по-нисък от тревата, няма ли съвест, да ни пробутва разни развалени, вкиснати неща... а накрая щял да осъди държавата! Така е, той сега трябваше да е зад решетките, заради гаврата с здравето на народа... Мамаму стара!

114

Случаен

преди 13 години

И като си познаваме държавата, няма да се учудя наистина да я осъди. По-точно да осъди всички нас, че ни е хранил с отпадъци.

113

yann

преди 13 години

Откровено казано, по-добре е 40-годишно дълбоко замразено, отколкото тези *** крайчета.Като бях в казармата през 1993, приехме телешко от държавния резерв с печат от 1962г. Месото е по-безвкусно, но не е развалено и т.н. защото е МЕСО, а колбаса е вече смляно, смесено и подправено месо с добавена сланина. И този микс е преседял достатъчно къде ли не.