247

ZAZA

преди 13 години

Много ми е трудно да си обясня как комунистите се съгласиха за влизане на България в НАТО и ЕС. Постъпките на Гоце ме карат да мисля, че тяхната идея е била "нека влезем, а там ще си правим каквото си знаем". По отношение на НАТО Гоце назначава хора, който не се харесват на нашите партньори. По отношение на ЕС Гоце и другите от неговото котило създават истинска индустрия за кражба на еврофондове. По отношение на престъпността Гоце и котило бранят мутрите с инструментите на демокрацията. Гоце и котило имат една стратегичеста задача в идеологически план - да накарат хората за намразят демокрацията

246

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Ако оставим на страна политичесите пристрастия,всеки един докарал с действие или бездействие вреди на държавата,не само трябва да бъде отстраняван от заеманата длъжност,но и съденИменно за това избрахме Бойко.До момента освен постоянни скандали около него и отстраняване на 2-3 от някакви комисийки не съм видял същите да са станали клиенти на прокуратурата.Ако са невинни защо ги отстрани.Ако са виновни защо не са подсъдни.Точно за да я има тази промяна махнахме ***, но промяна няма досега

245

!!!!!!!

преди 13 години

БСП не трабва ли да бъде закрита със закон ? Нали спряха БКП по този начин или се лъжа ? Та в БСП членуват само бивши ком. величия , техните деца , и няклко платени *** ?

244

mrazqwi

преди 13 години

Позицията на БСП сеизразява от Антон Кутев.Като му чуеш само името,от там ще разбереш каква е и партията и ако не те е ссрам от всичко това кажи че си член на тая партия.Нямам друго какво да Ви кажа.Това е.

243

iazgimrazq

преди 13 години

Антон Кутев компетенцията на БСП по всики въпроси,вятърна мелница ,която се върти а нищо не мели.Останаха двамата с Нинова да бранят устоите на сто годишната си баба и най младия наследник Вегениев който си плете кошничката в Брюксел и си копува апартаменти с лесно спечелените без мъка пари от народа.Това безочие народът му казва:КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЙОНСУРАТЛЪК.

242

Asen Petrov

преди 13 години

...mrusnata kurvicha e lapnala, sega 6te ot4ete na Boi4eto i posle 6te i ostane material za S65AMG i qxta...

241

Анонимен

преди 13 години

Не съм живял 100 години,но за периода до тук не съм доволен от нито едно управление.Е,сега ще кажете че българите все сме недоволни,но като гледам как живеят в другите по развити държави ,мисля че много сме назад.Не ми се ходи на друго място ,но поне малко от малко заслужаваме по-добър живот.Как не се намериха достойни хора да ни направят живота истнски.

240

666

преди 13 години

Може. Ако търсят твърд контингент и плащат добре могат да поемат моя.

239

COPY

преди 13 години

Ами у нас какви прозрения заваляха? Премиерът Бойко Борисов, който и преди е зявявал, че харесва разни диктатори ( като Сталин и Хитлер) и че се учил от техни ( бледи, все пак-но все пак) подобия, като Тодор Живков, наскоро нарече в едно интервю Владимир Путин голям демократ.Прозрения, достойни за нашето възхищение с тяхната искреност и достоверност, сипе и президентът Първанов. В едно едничко интервю за вестник 24 часа на 16 август се изхитри да съобщи, че бил загърбил руските енергийни проекти в България ( макар на практика да е отстранен като лобист от тях и унизен от Путин с отказа му да уважи енергийния форум в София през април 2009 г.); бил си (едва ли не ) близък с президента Буш, защото няколко пъти му звънял; както и очаквал да обедини в своя политически проект не само леви и центристи, но и десни.

238

Beatriche

преди 13 години

Комунистите могат да лъжат, да хитруват, да злоупотребяват, да манипулират, да се облагодетелстват, да ходят на лов, да правят страната и народа ни за резил, да предават и продават националните ни интереси, да ни губят времето и да ни провалят бъдещето, но едно не могат не са в състояние да изпитат срам. Срамът, очевидно, е оставен за нас. Срамът, че не само дишаме един и същи въздух с тези безсрамници, но и че сме се занемарили до степен да позволим именно те да ни яхнат (както онзи дявол бе яхнал Синдбад моряк.

237

DO (DC)

преди 13 години

Както е казвал Бай ***: аферим, кардашлар, големи *** излязохте!

236

ZAZA

преди 13 години

БСП(БКП)ДС, е партията-кърмилница на всички ченгета и най-старата блудница на българския политически хоризонт ...

235

Анонимен

преди 13 години

Гледали ли сте клипа как непълнолетната ( по това време)брадърка Елеонора д.у.х..а на П.у.тев?

234

Ре

преди 13 години

За първи път виждам мъже на години в *** ризки! Когато бяхме деца, се говореше, че така ходели хомовците. Явно БСП цели нов твърд контингент - хомосексуалистите, по причини, които частично са ясни.

233

щирлиц

преди 13 години

Блажени са вярващите защото те ще бъдат излъгани.При положение ,че 45г.ни управляваше "диктатура" как изведнаж се пръкна на бял свят демократична опозиция?Много ясно как-БКП се раздели на БСП иСДС.Смях в залата ...Наивници.

232

Анонимен

преди 13 години

A komundetata na snimkata koga shte si hodiat v istoriata ?

231

СИН

преди 13 години

Червените съсипаха Българие и само и единствено, заради тях сме на последно място в Европа.

230

ГЕРБ

преди 13 години

БСП ДА СИ ХОДИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ НА ВЛАСТ. Само така ще се оправи Бългърия.

229

Сънчо

преди 13 години

Някъде да си прочел,че казвам обратното!!!?Просто не се получи отговор на елементарния въпрос-Наистина ли толкова Герберите толкова харесват Цачева и Фидосова-и това ли е върха на политическата пирамида и удачния избор!

228

Анонимен

преди 13 години

Тези мошениците с *** ризки нямат право на глас. Видяхме ги що за крадлива пасмина са.