64

Анонимен

преди 13 години

на тоя Хамбарлиев явно освен фамилията и гените му са от анадола. а такива ги оправя само депортиране и връщане към пра-родината му - там ще има да си се бият по цял ден със себеподобни генетични ***.

63

Кочияша

преди 13 години

Крайните коментари винаги са били сигурен признак на плиткоумие и затова сме един *** народ живеещ в една *** държава. Онзи който го каза не е *** или самозабравил се министър, а просто не му издържаха нервите и изпадна в откровеност. Правилно западнярите са решили да се възползват само от територията ни, защото материала е додолууууууу!

62

Анонимен

преди 13 години

Ако под други държави имаш в предвид Северна Корея или Китай да.

61

Антон

преди 13 години

Ти *** ли си или да ? Навсякъде стават грешки ежедневно. Само че в другите държави медиите не раздуват всеки случай с насинено око. Там жертвите на полицейско насилие си подават жалбите и системата си действа по установения ред - а не да ми излиза набития и да дава пресконференция как полицията го пребила. В нашата *** страна всяко нещо се преекспонира до такава степен, че човек започва да се чуди кое е нормално и кое не е.

60

Д С

преди 13 години

Няма да са го били без нищо този господин! Ако изобщо са го били... Нещо понамирисва тази работа!

59

читател

преди 13 години

Ех какъв кеф ще настъпи ако бития се окаже US гражданин.А полицията трябва да свиква, че и други носят оръжие, не само те, защото от тях защита, като от вола теле....

58

Любопитко

преди 13 години

Любопитно ми е, този не е ли със статут на американски гражданин ? Защото ако е, ще стане много интересно. Полицая бияч, ще рони горчиви сълзи до края на живота си.

57

Луд с тесла

преди 13 години

Убеден съм, че самите полицаи са били изненадани от поведението на колегата си бабаит. В смисъл, все още тук-там в полицията има и нормални хора, но няма как да изолират силно комплексираните си колеги. И жалкото е, че сега вместо да подадат рапорт срещу истеричния униформен, те ще се опитат да го прикрият от криворазбрана колегиалност. Ей това е разликата между полицай и милиционер.

56

Наблюдател

преди 13 години

Тц, Цурко сам ще си падне по очи. Като му гледам физиономията на мушмурок, този няма достойнство.

55

!?+"%:

преди 13 години

Проблема е много, ама МНОГО сериозен. Оставете изолираните случаи. И в нормалните държави се получават грешки. Само, че една за 10-на години. В България, всяка седмица полиаците ни сътворяват малоумие. А това се натрупва. Като снежна топка. И не е далече момента в който лавината ще тръгне. Наистина се моля да няма пребити до смърт полицаи от тълпата и подпалени управления ... Само да ви напомня, че в Гърция след като убиха момче, Атина бе в пламъци месеци наред.

54

Fuco

преди 13 години

Струва ми се, че след време ще видим и Цветанов във филмче проснат. Всяка революция изяжда децата си.

53

до 58

преди 13 години

Ей за такива *** като тебе, които си лягат с униформата даже /понеже нямат други качества/, след не повече от 5 години, полицай в България наистина ще стане опасна професия. Всяко хлапе ще ви бие където ви свари. Давайте така, после се чудете защо ви издебват във входовете.

52

Анонимен

преди 13 години

Навсякъде по света полицаите бият и ще бият, защото винаги се намират някои надървени комплексарчета или пък бабаити, които се държат агресивно и си го търсят като дърти ***. А това л.айно, което от граничен полицай се превърнал в емигрант и ходи въоръжен(бог знае защо?) не му прави чест да се държи като ощипана госпожица. Може пък и да е мека китка, кой знае???

51

Анонимен

преди 13 години

Цветанов, какво става бе муцка ? Преди тебе полицията ни беше само смешна и жалка, а сега вече е и гнусна. Нещо да разръчкаш свинекомплекса МВР, а ? Нещо, реподбор на кадрите, а ? Или казваш, за сега предпочиташ да се цамбуркаш в басейна с Веско - Потното ?

50

Спокоен

преди 13 години

*** му го кажи в очите де ушев. Ама без да се криеш като *** зад пагоните си. Аха ... понаака се само от мисълта, а ? :-)Ако знаете колко сте жалки всички в МВР...

49

Темида

преди 13 години

Повярвайте, сметките от ЕСПЧ ще са колосални. За 2006-та имаме да плащаме малко повече от 500 000 евро. Като дойдат сумите от 2009-та и 2010-та ще ни се завие свят. Най неприятното е, че тези пари няма да са от перо заплати на МВР, а ще са за сметка пенсии, здравеопазване, образование.

48

trepanko

преди 13 години

Sega e rerdno, bitia da go napipa toia Haralam.... neznam koi si i da go chupi ot boi. I taka sichko shte e ok. V tazi darjava niama zakoni ima samorazprava, za da ima vazmezdie. Sorry za bukvite, bg -to e na dr. komp

47

Шофьора

преди 13 години

Ще спирам да полиция, нощем след 22 часа ли ?! Да да. Може ама в някой друг живот. Газ до дупка, в движение звъня на 112 - там поне се правят записи на всяко обаждане.

46

Обективен

преди 13 години

Истината е, че докато не започнат да влизат полицаи в затвора, ама със свирепи присъди, за превишени правомощия, няма да има оправия.А това е особенно важно защото в момента българския полицай е враг, ***, най долната прослойка от обществото. А когато едно общество не може да си трае полицията, се сменя второто.

45

Таксиджия

преди 13 години

Минувач, няма как да знаем защо все още не са те били. Твърде вероятно защото си робска душица и пред българско прасе с фуражка, моментално се хващаш за палците. То и най големия психопат не посяга на роб. За какво му е. Той живота те е пребил вече.