12

Анонимен

преди 13 години

Не може да бъде! А на бас,че новите доказателства са вятър.Не са достатъчни,няма свидетели и МВР не си е свършило работата.А и момчетата няма начин да не са болни и още повече да се разболеят.Това вече е доказателство за съда да ги пусне да се лекуват.

11

анонимен

преди 13 години

До 9Да ги задържат не по български , а по гръцки

10

Mery

преди 13 години

В случая не толкова важно,че са събрани нови доказателства, а как ще се произ-несат съдебните състави на СГС и САС.Като се поставят за мнение по случая съ-дии като Чочкова и Паунова и апелативни съдии като скандалното Трио Михови, за които ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА НЕГОДНИ,*** доказвай,че нямаш сестра!Това понятие "български съд" толкова се е вмирисало,че вече се учудвам,че все още има български съд и съдиите,повечето дами,тържествено разхождат манти-ите.Иначе,работа никаква!

9

Анонимен

преди 13 години

анонимен 8ми веднъж да ги задържат, ама като хората.... без телевизии и интервюта на цуцко по всички медии, обаче с ДОКАЗАТЕЛСТВА...простичко е

8

анонимен

преди 13 години

Още при колко акции трябва да ги задържат, че накрая да ги тикнат в затвора? Имената на акциите се сменят, героите си остават, съдът си пият кафето, а народа си мисли, че България върви напред. Голяма новина.

7

Анонимен

преди 13 години

и що не ги бяха събрали още първия път, а ся като *** ходят на поправителен?и кой ще плаща за всички простотии, направени от престъпниците, докато милиционерите се научат да си вършат работата по закон?

6

987

преди 13 години

"Повторно бяха арестувани"- че защо ги пуснаха първия път ? Който е подписал заповедта за освобождаване да отива на съд заедно с тях.

5

:)

преди 13 години

Ти май не си много умен а?

4

:)

преди 13 години

Лапнахте ли поредната топ новина бе гермедели?

3

Фрунзе

преди 13 години

Червеният главен прокурор и червените съдии останаха последното оръжие на *** в борбата им срещу демокрацията

2

Анонимен

преди 13 години

Повторението е майка на знанието и на ...затъпяването

1

IND

преди 13 години

Тоя дори и да дадат оръжието на престъплението и сами да се признаят за виновни съдът пак ще ги освободи поради липса на достатъчно доказателства...