61

Аз

преди 13 години

Ще го купи някой социално слаб съдия - от класа на Красьо Черничкия

60

Анонимен

преди 13 години

по - интересно е кой ще го купи за жълти стотинки поради радиацията и внезапно след построяването *** хотел на самата плажна ивица ще се забрави за радиация

59

Професора

преди 13 години

Правописните грешки ги отдай на клавиатурата и факта,че рядко пиша на кирилица по форумите.А колкото до атаката ти към мен в стил китайска пропаганда ще кажа само едно...жалък опит да омаловажиш направените от мен изводи,които явно не обслужват теб и интересите на тези,които ти плащат да предаваш държавата си.

58

Спонги

преди 13 години

Манева да пратят. Тя знае само на око да премери има или не радиация. През Югокризата нямаше радиоактивен Со, ама само според нея. РИОКОЗ каквото им кажеш, това ще открият. Тука има-Тука нема.

57

до аз

преди 13 години

Пари има. Интелект няма.

56

аз

преди 13 години

резултати от РИОКОЗ хаха виждали ли сте в каква дупка се помещава радиационният отдел на РИОКОЗ -Бургас:) в двора на автосервиз....а апататурата им е от дипломаннтските години на сегашните феодални старчета :), а на всичкото от горе в тази докторска организация физическите лаборатории са последна дупка на кавала :) пари никога ниама ....

55

ДО SPIRIT

преди 13 години

"Естествено че има радиация - навсякъде има естествен радиационен фон - въпроса е дали е по-висока от нормалната за региона." - Въпросът е колко е вреден за човека? Радиационен дневен/жизнен максимум!

54

NoNaMe

преди 13 години

Ти да си чувал за калвиатура и техническа грешка?Ми то в този форум си е нормално, какво толкова, да не е конкурс я!Като се пише бърже тъй става. Оставиго човека или се заяждаш заради мнението.....

53

аз

преди 13 години

ти па като си търкал пейките иазък за панталоните !!!!да беше се поинтересувал малко за типичният фон в района, за резултатите от измерванията, за намерените радионуклиди (естествени ли са техногенни ли са ....)да беше прочел и за вредното действие на йонизиращите лъченив (ICRP, IAEA,)и после да врещиш колко знаеш и колко е опасно а да не говорим че в световен мащаб има спор за това дали малките дози са вредни и полезни!

52

Анонимен

преди 13 години

Големи размишления вадиш, ала с правописни грешки - изводите оставям на вас с промитите мозъци!

51

ANA

преди 13 години

Стига вече манипулации. Защо вместо да коментирате не изнесете резултатите на РИОКОЗ -ако изобщо има такива, защото аз лично ще проверя какви са стойностите ако изобщо има някакви измервания.Трябва да има разследване и да се намерят виновниците за тази гнусна лъжа.Те не само пречат на туризма и правят лоша реклама на България но и са изчадия които за някаква си мижава комисионна продават родината си.И когато недай боже след време стане разлив както в Мексиканския залив, ще пострадат всички бълга

50

Професора

преди 13 години

Аз присъствах,когато едновременно се изваршиха 3 независими измервания от Софииски университет,от военоморската база Бургас и от една от бургаските инспекции.Всички показаха едно радиационен фон има,но тои е В ПЪТИ ПО-НИСЪК ОТ НОРМАТА.И за да малчът сега медиите,а атаката да дойде от областния управител означава само едно,а именно поръчителят е на най-високо ниво може би Русия.Добре че гражданското общество в Черноморец е развито до висша степен и няма да допусне лажи и манипулации.

49

Гларус

преди 13 години

Вижте какво, баща ми бачкаше в мина Росен -миньор, набедената за отровител на плажа. Израснал съм на този плаж и ако има радиация, единсвения ефект от нея е, че като покажа паламарката на някоя кака чужденка (е и БГ де) ме прегръща и не иска да си ходи. Какво и да казвате плажа си е хубав.

48

аз

преди 13 години

тия с градината за за съд!!!!ама не заради радиацията а защото за ползвали морски пясък за строеж ....

47

аз

преди 13 години

е вие сте намерили с какво да мерите :)))))ако е РР55 с него се мерят само конски дози (мощностти на дозата)

46

аз

преди 13 години

замерване :Синонимиудар, биене, пердашене, обстрелванеа радиационният фон се ИЗМЕРВА :)

45

Професора

преди 13 години

Че се готви нещо за този плаж спор няма,така както е безспорно и че този залив е моце би наи-хубавият в целия регион.Дали тръба дали друг интересе не е толкова вацно за мен колкото нагла взе да става властта.Първо проджните ни национални медии като казват има радиация да посочат кои е направил измерването,колко е допустимата норма и какво количество е отчетено.Това не се направи,а се каза двоино повече радиация.Аз питам от какво от нормата,от мозъка им или?Продажни и некомпетентни журналисти.

44

Рем Вяхирев

преди 13 години

този плаж е Мои, тръбите ще са Моите!Тръбопровода ще е Моя!така сме се разбрали с областния управител.... нали затова му дадох 1000000 долара, за да е мое всичко това!мое, мое и само мое!

43

az

преди 13 години

напротив !!! От учените които осъдиха Григор Стоичков, Любомир Шиндаров и компания

42

сдс

преди 13 години

аба както казах и преди някой ще гушне плажчето без пари