81

Анонимен

преди 13 години

Глупости.

80

Антон

преди 13 години

Зад края на Вселената е БОГ и в този смисъл тя е НЕПОЗНАВАЕМА ...още КАНТ ГО Е КАЗАЛ ... !!!ОСТАВЕТЕ ФИЗИЦИТЕ ДА СЕ БЛЪСКАТ , РЕЛИГИЯТА ДАВА ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ ...СЪТВОРЕНИЕТО Е ЧУДО И НИЕ ХОРАТА НИКОГА НЕ МОЖЕМ ДА РАЗГАДАЕМ БОЖИЯ АКТ !!!Впрочем и АЙНЩАЙН Е БИЛ ДЪЛБОКО ВЯРВАЩ !!!

79

fack off

преди 13 години

abe kwi wseleni kwi 5 lw wsi4ko e bowlsheets

78

боян

преди 13 години

мисля е става дума за тъмна материа, а не за тъмна енергия...

77

IND

преди 13 години

Да ама все още не знаем въпроса... :)

76

преди 13 години

що се хабите?! отговора на ултимативния въпрос за живота, вселената и всичко друго е 42!

75

Боби Турбото

преди 13 години

Карам си аз у левата лента и некой отзад ми дава къси-дълги! Сешаш ли се?! Гледам аз: Серго Станишев бате на моторетката! И аз! Върни тая трета, вкучи на втора и го настигнах! И му викам: Абе дупе, къде си тръгнал?! А той: на конгрес. Викам му аз: Ей ся щи дам един конгрес! )--О---О--(

74

particles

преди 13 години

Добре, ако има безкрайност, защо се опитвате да я вкарате в някакви граници - тя си безкрайна и толкова, не влиза във формулите както друга величина и е нормално да няма логика. Според мен в бъдеще ще се проумее нуждата от физика според различните мащаби, дори и сега част от механиката не важи в космоса нито пък в наномащаби (електронна област). От друга страна тази необходимост се вижда и от това че Айнщайн е частично прав след като се оказва че гравитацията е по-силна от светлината.

73

Анонимен

преди 13 години

Когато мравките проумеят живота на слоновете,тогава и хората ще проумеят Вселената.Има неща,които не са ни дадени за разбиране... От нас се иска да продължаваме човешкият род,да отстояваме моралните ценности,да съхраним и живеем в хармония с Природата.

72

IND

преди 13 години

Абе тия нещо ни будалкат - не може хем нещо да е безкрайно хем да се разширява. Все едно да кажеш че една безкрайна редица от числа се увеличава - безсмислено е!

71

Опенхаймер

преди 13 години

Освен това някой изглежда никога не сае го отпускали ..... това е важно ! / сексуалното напрежение де /

70

Анонимен

преди 13 години

Мисля, че някой хора тук задължително трябвя да освободят сексуалното си напрежение.

69

Анонимен

преди 13 години

68, може да има всякакъв "дълбок смисъл" този израз СПОРЕД теб. Всеки е свободен да интерпретира значението му както си иска. :) Може да има и комичен привкус. Извинявам се, ако вмъквайки, че Айнщайн може да е казал нещо забавно, обиждам твоята личност(явно се кланяш на Бог Айнщайн и ти).

68

Casper

преди 13 години

43, осъзнаваш ли изобщо колко дълбок смисъл има израза "Ако теорията не отговаря на фактите, променете фактите", че си се охилил.

67

Доволен

преди 13 години

Хубава статия. Хареса ми.

66

Анонимен

преди 13 години

Ти си бая простичък, май

65

sa60

преди 13 години

Да, прав си. Мислим, разсъждаваме, съществуваме и се развиваме и виж до къде ни е довело това. На теб ако ти харесва как е еволюирал човекът и в какво се е превърнал, на мен - не. Не знам каква висша форма на живот сме, но знам със сигурност, че човекът е единственото ЖИВОТНО, което убива за удовоствие, което изпитва злоба, завист и други подобни емоции. Мисля, Марк Твен беше казал: "Човекът е единственото животно, което се черви. Или има нужда да го прави." Сега ти помисли върху това.

64

Анонимен

преди 13 години

Някои от коментарите за тази тема (а и не само за нея) приличат на чалга.

63

Анонимен

преди 13 години

.......и във центъра на тази пустош,ще остане Орландо Блум ,моделката на долни *** и малкото им *** като едно ново начало на една зараждаща се нова Вселена.....

62

Томов

преди 13 години

Мрън, виждам че не разбираш какво означава теория. Теорията е най-висшата инстация в науката. Единственото нещо което е по-добре доказано, това е математическата истина. Предполагам че искаше да кажеш хипотеза. Хипотезата е идея, неподкрепена все още солидно с доказателства.В разговорния език теорията често се използва вместо хипотеза. Но за науката теорията е най-доброто нещо.