158

Анонимен

преди 13 години

Прави са............едно време по мандрите дядовците им какъв кашкавал крадяха ,ехееее.................а сега хем си плащат , хем не е качествен

157

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли какво е кибуц? Автономна кооперация. Взели са идеята от България. При евреите работи, при нас, не. Но при нас е работила също. Да направиш от пустинята, градина трябва да си вложил много труд. А ние правим от градината пустиня, че и се гордеем с това.

156

Калин

преди 13 години

еднозначно е, когато слагаха вода в млякото ..търпяхме.. кренвиршите от месо са мит при *** .. дори и когато ги има веднъж в годината.. за популацията де!

155

Анонимен

преди 13 години

Прав си е Божидар Димитров, "***"народ сте си това форумците. За вас кое е по-важно, качеството на млякото, което ядат децата ви и вие или историята на БСП.

154

Калин

преди 13 години

калпав ли е материала, конструкцията е слаба :)

153

Анонимен

преди 13 години

Както се казваше в една книга - не може да има първа прясност , втора прясност: продуктът или е пресен или не е. И сега с млякото - или е мляко или не е.След като в киселото мляко няма мляко - какво има? Никой не знае със сигурност, освен производителя.А защо в млякото няма мляко? Защото няма суровина, т.е. няма сурово прясно мляко. А защо няма? Защото изкупната цена е безумно ниска, условията за отглеждане на животни са лоши и държавата пет пари не дава за състоянието и развитието на отрасъ

152

shrek

преди 13 години

Дреме ми на к...а дали са червени, сини или зелени младежи. Човек сам трябва да отсява плявата, а тук виждам много истина. Вчера жена ми попиля 5 кг домашно мляко, заради скапана закваска направена с купешко кисело мляко. Нека всеки сам си направи изводите.

151

Анонимен

преди 13 години

Явно изобщо си нямаш понятие от БДС за киселото мляко.Когато човек изказва някой мнение е хубаво да се образова поне малко.Иначе показваш колко си бос и не разбираш това което коментираш.С лозунги не се прави нито кисело мляко,нито сирене.Досега БДС не е отменян и министъра ако искаше да свърши нещо полезно бе да ги под пука с проверки и да ги скъса от глоби,а сега по този начин просто узаконява *** които ядем с ваша помощ.

150

муспи

преди 13 години

Имам банки, имам банки, имам банки, имам банки, имам банки. - посткомунистически фолклор.

149

продължение

преди 13 години

Болните са в " свободен час"!

148

Цеко

преди 13 години

Червени младежи с поредните брътвежи....те определено са за затваряне в психиатрична клиника. Безполезна ***.

147

за 162

преди 13 години

мандри обираха дядовците им, тези лапат окраденото от нас за 65 години

146

1111

преди 13 години

komunistite za ko sa vinovni zastoto jivyahme kato horata li,s BB ko stana toy ograbi vsicko de sa pensiyite de sa zaplatite ,naistina ste GLUPAVI BILGARI siban narod......?

145

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ ПЪК,ГОНЯТ ПО СЛАБОУМИЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ СИ БАТКОВЦИ!

144

Анонимен

преди 13 години

Ами научете се да си го квасите в къщи ! Знаете ли "колко е сложно" !? Ама комунистчетата и това не могат да правят, а само се чудят по кого да лаят - като куче, на което са казали " дръж ". За това не ти трябва да си много кадърен ! Важното е да си в "правилната партия".

143

АБЕ, КОКО....

преди 13 години

ТИ И СЕГА СИ В ЕВРОПА......АМА ИМА ЕДНА МАЛКА ПОДРОБНОСТ:...ТИ СИ "***" НА ЕВРОПА!ТАКА ,ЧЕ.....МОЖЕ ДА СИ ГОРД!ТАКА ,ЩЕ БЪДЕ И С МЛЯКОТО И СИРЕНЕТО:....МОЖЕ ДА СА ОТ ТЕБЕШИР, АМА СА ПРАВЕНИ ПО СТАНДАРТ......И ТО БЪЛГАРСКИ,"СТАРО-ПЛАНИНСКИ"!ШЕ СИ ГО РУЧАШ, КАТО ПО-РАНО И......ШЕ СИ ТРАЕШ!!!!НАЛИ СИ У СОФИЯ????!ТОВА Е ВАЖНОТО!

142

към Явор Гечев

преди 13 години

*** мръсен! Дано четеш това, за да ти кажа, че си КОМУНИСТИЧЕСКИ *** и комунистическите ви манипулации нямат никакъв шанс да успеят. Пробвайте да оберете някоя мандра по-добре !!!

141

коко

преди 13 години

Абе хора, нали , до сега ядяхме официално - краве сирене- краве кисело мляко- кашкавал от краве мляко и т.н. За тези храни плащахме по цени, за мляко, ама мляко нямаше и сега, ако в тези продукти се използва мляко, цената на крайният продукт остава същата. Фиирмите продавали тези сурогати, до сега са длъжни, на потребителите. Въпросът е - какво, да правим с досегашните мошенници?

140

ЗА 153 ,156....

преди 13 години

КОГАТО СТАНДАРТА ТЕ НАХРАНИ КАЧЕСТВЕНО ......МИ СЕ ОБАДИ!!!АЗ........" ПАК СЪМ ТУКА", ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СЪМ КОМУНИСТЧЕ!!!!!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ,КАТО СЪМ СИ *** ФАШАГА????!ХА,ХА,ХАУУУУУ.....!!!..... И НИЕ СМЕ ТУКА!!!!.

139

х

преди 13 години

А бе тоя червен *** не беше ли за известно време на идеологическа обработка в Северна Корея?